Studio Seesing FotografieReviews

1. Photographer
  2. Photography Studio
  3. Portrait Studio

Written by the company

Studio Seesing Fotografie is een studio voor reclame, bedrijfs en portretfotografie en is gevestigd in Doetinchem. Mijn naam is Martie Seesing, ik ben professioneel fotograaf & beeldbewerker sinds 1987. Ik ben (bijna) allround in mijn fotografie. Ik werk samen met mijn vrouw Marit Overeem. Zij is gespecialiseerd in het maken van portretten, check hiervoor op de website onze portrettenpagina. Communiceren via beelden, dat is waar wij ons mee bezig houden. Deze beelden maken wij in onze uitstekend geoutilleerde studio of op locatie. Om u een goede indruk te geven van ons werk, vindt u op onze website dan ook een veelzijdig en uitgebreid aanbod aan in opdracht gemaakte foto’s. U kunt door de kleine afbeeldingen van de foto’s scrollen, wilt u een foto groter bekijken klik er dan op. Bent u geïnteresseerd of geïnspireerd geraakt door de foto’s, mail of bel ons voor een vrijblijvende afspraak. Zoekt u heldere, professionele, visuele communicatie, dan komen wij in beeld ! Martie Seesing & Marit Overeem

Contact info

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Mooie portret shoot!

Een tijdje geleden heb ik een portret shoot gedaan bij Studio Seesing wat ik in eerste instantie spannend vond. Ze zijn ster zich op je gemak te laten voelen. Ze zijn erg professioneel en het resultaat was ver boven verwachting. Ontzettend blij mee. Martie & Marit bedankt, ik zou het iedereen aan kunnen bevelen!

March 14, 2024

Reply from Studio Seesing Fotografie

Wat leuk Anne, dankjewel. Ook wij hebben een hele leuke fotoshoot gehad. Wat fijn dat je blij bent met het resultaat!. Groet Marit

Advertisement

Allround professional

Studio Seesing ken ik al heel lang, meer dan 20 jaar, en heb veel met ze samengewerkt in die tijd. Ik ben eigenlijk dan ook niet verbaasd dat ze zich al die jaren staande hebben weten te houden. Of het nou gaat over de kwaliteit, het beoogde resultaat of de samenwerking, telkens ben ik gewoon zeer tevreden. Ze weten hun vakkundigheid en ervaring in combinatie met hun creativiteit steeds weer om te zetten in schitterend en verrassende fotografie.

👍🏻 René Rutgers

July 18, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Erg blij met Studio Seesing!

Studio Seesing is een professioneel bedrijf met hele fijne & vriendelijke fotografen. Marit en Martie doen er alles aan om een prachtig resultaat af te leveren. Ze stellen je op je gemak waardoor je je vrij en ontspannen voelt voor de camera en dat levert natuurlijk hele mooie foto's op.

Op basis van mijn ervaring zou ik Studio Seesing absoluut aanraden!

October 23, 2024

Reply from Studio Seesing Fotografie

Wat leuk dat je zo tevreden bent Simone! Dankjewel voor je mooie woorden en leuke samenwerking! Groet Marit

Portretshoot

Het was een hele fijne portretshoot met een hele fijne fotograaf. Het was voor mij de eerste keer voor de lens, dus ik vond het best spannend. Marit stelde mij gerust en had zelf een paar ideeën bedacht wat ik kon doen voor de camera. Dit was erg fijn. Uiteindelijk werd er muziek opgezet waar ik mij goed bij voelde en kon ik ook mijn eigen ideeën delen. Al met al was het een hele leuke ervaring en ik was heel erg blij met het eind resultaat!

November 6, 2024

Reply from Studio Seesing Fotografie

Hoi Kaylee, wat fijn dat je zo'n leuke ervaring hebt gehad met poseren voor de camera! Ik heb ook een hele leuke fotoshoot gehad, veel gelachen. En je staat prachtig op de foto's! Groetjes Marit

Rated 5 out of 5 stars

Erg tevreden met de foto's!

Fijne ervaring gehad tijdens de shoot! Werd erg goed begeleid met respect sinds het mijn eerste keer voor de camera was.

Na de tijd kreeg ik ook snel bericht van de resultaten dus je hoeft ook niet lang te wachten voordat je het eindproduct krijgt.

Foto's zijn erg mooi en goed afgewerkt. Ben zeer tevreden met het resultaat. Zeker een aanrader!

December 6, 2023

Reply from Studio Seesing Fotografie

Hoi Floyd, het was zeker een bijzondere fotoshoot! Zeer zeker ook spannend voor mij namelijk een man met gitaar. Het was superleuk om te doen. Blij dat je tevreden bent. Groet Marit

Advertisement

Shooten bij studio seesing

Er is veel aandacht voor iedereen als individu. Ik heb zelf een aantal shoots gedaan en ik voel me altijd op mijn gemak. Er is altijd veel gezelligheid en respect, wat het shooten nog fijner maakt! Elke keer ga ik met een lach op mijn gezicht weer naar huis

June 4, 2024

Reply from Studio Seesing Fotografie

Wat een lieve woorden Ciara. Ook ik ga altijd met een lach op mijn gezicht naar huis. Je bent een supermodel en ik hoop nog vaak met je te werken. Groetjes Marit

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look