Størrelsen på bukser er en eller to numre mindre en andre bukser (firmaer) som jeg har købt og så vil de have, at jeg skal betale for retur/ bytte 😡😡
See what reviewers are saying
Kom til at bestille samme vare 2 gange da det så ud som om betalingen ikke gik igennem. De er fuldstændig umulige at komme i kontakt med. Ingen tlf. eller mailadresse. Kun en chatbot som ingenting fo... See more
Information provided by various external sources
STYLEPET er en familieejet virksomhed, som har specialiseret sig i salg af udstyr til hest, hund og kat. Målet er ikke at være de største, men at kunne tilbyde en reel service og nogle gode produkter, som vi kan stå inde for.
Cementstøbervej 2, Jels, 6630, Rødding, Denmark
- info@stylepet.dk
- stylepet.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Størrelsen på bukser er en eller to…
Deres refundering er enormt…
Deres refundering er enormt langsommelig, jeg sendte retur start marts har stadig ikke hørt fra dem…jeg vælger af denne grund ikke at handle her en anden gang, træls at der skal gå så lang tid før man får sine penge retur, det kan gøres hurtigere
Dårlig og useriøs netbutik
Dårlig og useriøs netbutik! De overholder ikke leveringstiden og når man kontakter dem, kan de ikke sige hvornår varen bliver leveret. Man får blot en standard mail med at de arbejder på at løse problemet. De lyver overfor deres kunder og giver dem informationer som ikke passer.
Sidste gang jeg bestiller fra det firma!
Kom til at bestille samme vare 2 gange…
Kom til at bestille samme vare 2 gange da det så ud som om betalingen ikke gik igennem. De er fuldstændig umulige at komme i kontakt med. Ingen tlf. eller mailadresse. Kun en chatbot som ingenting forstår.
Færdig med dem herfra
Lang ventetid på levering
Lang ventetid på levering. Alt for dyrt at sende det retur, da der bliver opkrævet 7 euro yderligere for en returlabel.
Når jeg går ind og skal hente…
Når jeg går ind og skal hente returlabel, lader det sig ikke gøre.
Jeg ville ønske at jeg kunne få en returadresse, så jeg kan sende min ordre retur😏
Jeg har returneret varer og fik…
Jeg har returneret varer og fik tilbagebetalte halvdel af min penge.
Vil ikke anbefale dette hjemmeside.
Og man kan ikke på nogen måde komme i kontakt med dem.
God og hurtig levering!
Jeg er super tilfreds med min ordre fra stylepit. Det var super net at bestille og utrolig hurtig levering, det er I hvert fald ikke sidste gang jeg bestiller derfra 👌
Dårlig service og lang levering
Jeg har ventet ca. 3 uger på min bestilling. Fik ingen ordre bekræftelse på de bestilte varer. Skrev en mail og bad om information som jeg aldrig fik svar på. Fik en mail en uge efter om, at jeg ville modtage mine varer om ca. 3 dage, hvilket heller ikke skete! Først her lidt over en uge efter kan jeg afhente min bestilling på posthuset. Gud ved om så det er det rigtige!
Fuld tilfredshed med varen og en supergo' betjening
Jeg havde bestilt én slags kattebakke. Men denne var udsolgt efter en helt eksplosiv efterspørgsel pga. en reklame på Facebook :-). Jeg blev kontaktet og tilbudt en anden kattebakke af samme type (dog lidt større), og den kunne jeg få til samme billige pris. Så jeg er meget fint tilfreds med varen og den søde og venlige betjening. Og jeg skulle i øvrigt hilse fra katten og sige, at den er også mjavende godt tilfreds :-).
super
virkelig god hjemme sidde gå en på den der vare er super godt grafik
god service, hurtig levering
Bestilte vare der var på fjernlager, modtog dem en uge efter som lovet i perfekt stand:). Fik endda svar med det samme da jeg skrev en mail og spurgte hvor varen blev af:)
Rigtig god service og hurtig levering :o)
Bestilte varer i torsdags, som jeg vidste var fjernlager og ville tage lidt tid. Men varerne kom allerede i går tirsdag, så det må siges at være en hurtig levering. Fine varer af god kvalitet - jeg er tilfreds :o)
God information undervejs og god vejledning i telefonen.
Nemt, hurtigt, billigt!
5 dækkener for mindre end 2.000kr incl levering - mere behøver jeg ikke for at handle der igen!
God service, positiv kundepleje i forhold til udsolgte varer og levering helt ind i stalden - perfekt!
Tip top. God hjemmeside. Levering som aftalt og produkt iorden
Jeg kan kun anbefale hjemmesiden at handle på
Mvh
Niels J
Odense
Gode tilbud, god kundeomsorg
Jeg er godt tilfreds med mine vare fra bjeff.dk :) Jeg købte vare da de kørte med deres åbningstilbud fra hesteafdelingen, på hjemmesiden - så fik derfor en super, super god pris.
Desværre var det trense jeg havde bestilt udsolgt. Jeg skrev dog kort med personalet bag bjeff.dk, og fik her en rigtig dejlig behandling. De gav mig lov til at vælge et andet trense i ca. samme prisklasse. Det jeg valgte var næsten 200 kr dyrer end det jeg oprindeligt havde bestilt, og regnede der derfor med at skulle betale en eller anden form for merpris. Det skulle jeg dog ikke! :D
Super fed service - den slags man sjældent ser.
Godt sted at handle
Har handlet her første gang, og har været godt tilfreds med betjeningen. En vare var bestilt i en farve, i fik en anden hjem, og ringede straks og spurgte om det var ok, eller om jeg ville vente. Og det var jo "bare" en strigle.
I har helt sikkert fået en ny kunde da i har et godt udvalg til både hest og hund.
Hurtig levering og gode vare
kan varmt anbefale denne side der gik under 1 døgn og jeg havde mine vare. Virkelig god. Og varene ser super fine ud.
Dog ked af at jeg ikke fik 1 af varene da den åbenbart nåede at blive udsolgt, inde den blev fjernet fra siden :(
Hurtig levering.
Købte vare over nettet kl. 1220. og modtog dem næste dag kl. 11.
Super handel!
Lynhurtig behandling og afsendelse af ordre - bliver hele tiden opdateret med mails om forløbet. Kan klart anbefales!