Company details
Written by the company
Bosch Carservice værksted i Sulsted, Specialiseret i EL og Hybrid biler. Højeste kvalitet indenfor service. Hjælper både privat og erhverv.
Contact info
Elkærvej 77, 9381, Sulsted, Denmark
- +4521780644
- Kontakt@sustedautoteknik.dk
- sulstedautoteknik.dk
People also looked at
Polestar Markedsændret - opdateret
Indehaver Kasper er super flink, hamrende dygtig til kodning, programmering, og får løst udfordringer hurtigt. Fik min Polestar 2 ændret til det danske marked, samt lavet total upgrade, så nu er den klar til det danske marked, samtidig er den opdateret med alt det nyeste software. Software som selv Polestar er i tvivl om er tilgængeligt hos dem. Hos Bosch Sulsted Autoteknik er de lige et skridt foran. Min varmeste anbefaling!
Super værksted og god pris
Havde problemer med min vw touran og dens adaptive fartpilot , spurgte 3 værksteder om hjælp, men de kunne ikke klare opgaven, blev til sidst henvist til sulsted autoteknik, de fiksede min bil i løbet af en dag, super servicemindede personale og yderst rimelig pris for deres arbejde, kan varmt anbefale dem.
Fremragende arbejde
Fremragende arbejde
Jeg har en BMW X6, som har drillet og vist fejl på både det ene og det andet.
Så blev vi anbefalet at køre bilen til Bosch i Sulsted ( Sulsted Autoteknik)
efter at bilen havde været på et utal af andre værksteder, der i blandt BMW.
De kunne knække fejlene, som var mange.
Lige fra en støddæmper der var kortsluttet, til lysmodul der ikke var kodet til bilen, som de lige fiksede.
P censor der ikke virkede, fordi ledningsnettet var dårligt
Niveauregulering på motorolien,
plus de opgraderede bilens computer,
så den kører bare som en drøm
De er nogle super dygtige fyre, der bare har styr på det.
Jeg kan varmt anbefale Bosch i Sulsted.
Super professionelt værksted.
Og så er de er ærlige.

Reply from Sulstedautoteknik
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.