PAS PÅ! Det koster DKK 669 for en sundhedsvurdering, som skulle være gratis. Prisen står i småt under vilkår og betingelser, hvor det er meget nemt at overse. Hvis man ikke betaler, bliver man reg... See more
Sundhedliv
See what reviewers are saying
Jeg har aldrig modtaget noget fra dette firma. Hverken bedømmelse, ordrebekræftelse, faktura eller lignende. Kun en mail om betaling og inkasso, som åbenbart heller ikke kan besvares. Bedrag og snyd i... See more
FUP FUP FUP igen en rykker
FUP FUP FUP igen en rykker, man bliver alså træt
0 stjerner. Så er de blokeret.
Jeg har ikke modtaget andet end…
Jeg har ikke modtaget andet end regninger og trussel om incasso. Hold jer langt væk fra det fupfirma!!!
Jeg er begyndt at få rykker igen efter…
Jeg er begyndt at få rykker igen efter at der næsten er gået et år er der andre der igen modtager rykker
Fup fup fup
Tilslutter mig alle andre anmeldelser Min mor har modtaget utallige beskeder med at hun ryger i inkasso fra dette firma, hun har aldrig haft noget med dem at gøre.
Svindel svindel svindel
Kan læse jeg ik er den eneste der bliver truet med inkasso. Jeg har en også prøvet at kontakte dem uden held. Og har da heller ikke opgivet kontooplysninger.
Man burde politianmelde foretagendet!
Man burde politianmelde foretagendet!
Det er ren bondefangeri!
Strafbart!
sundhedliv.com
Jeg har d.d. talt med min bank og jeg fik at vide at det ar et fupforetagende. Hun sagde at jeg roligt kunne slette beskederne fra sundhedliv.com.
De er nemlig nu begyndt at true med inkasso.
Banken spurgte om jeg havde opgivet bankoplysninger, det havde jeg ikke, for ellers skulle jeg have nyt kort. Hun var glad for at jeg ringede sagde hun. Det er jeg også, for de kan intet gøre. Jeg har ro i maven, og sletter beskederne.
Fup firma 😡
Jeg har samme oplevelse. Måske fælles anmeldelse er en idé…
jeg tilslutter mig alle de andre svar
jeg tilslutter mig alle de andre svar. Jeg har prøvet at betale op til flere gange men det lykkes ikke. Nu truer de med inkasso
Fup firma
Har oplevet det samme som Niels omtaler her - det er det rene fup, jeg bliver også truet med inkasso
blev ikke gjort opmærksom på betaling
blev ikke gjort opmærksom på betaling
Fup og svindel
Fup og svindel. Deres hjemmeside virker en gang imellem og man kan der kontakte dem, hvor de anfører at man har modtaget deres produkt og derfor ikke har 14 dages fortrydelsesret. Jeg har som alle andre ikke godkendt betaling eller at fortrydelsesretten ikke er mulig. Betaling er kun med oplysning om kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre.
Cyperhotline anbefaler at man blokerer afsender og ikke betaler samt at det meldes til politiet.
Det har jeg gjort og anbefaler alle at gøre det.
Jeg føler at man bliver truet og at man…
Jeg føler at man bliver truet og at man ikke kan framelde sundhedliv.com. At man ikke får besked, ordrefaktura og at man ikke ved hvad de kræver for
Fup og fidus - Præcis samme oplevelse
Præcis samme oplevelse her…. Jeg har ikke sagt ja, til noget som helst, har derimod anmodet om at få slettet ordren, og har på trods af det modtaget en faktura på 509,- kr og en masse rykkere på det opkrævede beløb, og trusler om inkasso.
Jeg betaler naturligvis ikke, og har tænkt mig at anmelde firmaet til politiet som et bluff foretagende.
fis og humbug
udfyldte et spørgeskema om sundhed , der stod ingen steder at det kostede noget , modtog så en faktura et par dage efter med en regning på 669 kr. jeg kunne spare 160 kr. hvis jeg betalte inden 10 dage , men når jeg ville på betalingssiden , så virkede deres link ikke
nu så idag fik jeg emdnu en mail om at det i dag var sidste dag hvis jeg ville spare de 160 kr. jeg trykkede på linket ,trykkede på betal og tastede mine oplysninger i , men det ville ikke acceptere mine oplysninger om mit navn , skrev til dem , men der kommer kun autosvar truer med inkasso . men jeg betaler ikke nu efter jeg har set trustpilot , hvad siger og mener i andre om det her
Kan tilslutte mig alle andres…
Kan tilslutte mig alle andres oplevelser med Sundhedliv.com.
Et hav af mails som ikke kan besvares, og ingen mulighed for at kontakte dem på mail, og trusler om inkasso hvis du ikke betaler.
Jeg har talt med Politiet som siger det skal anmeldes og det samme siger Cyberhotline for digital sikkerhed.
Så ind på politiets hjemmeside og anmeld for økonomisk kriminalitet/investering med kopi af breve og kommentarerne her fra Trustpilot. Og gem alt hvad I har også når det er sendt til politiet.
Så kan kun anbefale at anmelde det med det samme.
Det kunne være interessant at se om der overhovedet er forskel på de sender til folk.
Fup fup
Fup fup. Ingen ordrebekræftelse, kun en regning og spar 160 kr. Der atod ikke at det kostede noget Jeg bad om en ordrebekræftelse, men fik i stedet en rykker.
Jeg betaler ikke.
Er havnet samme sted som jer andre
Er havnet samme sted som jer andre. Hvis jeg kunne ville det blive til minus stjerner. Fup, fup og atter fup😡😡😡Når man skriver til dem får man auto svar😖😖
Fup og svindel firma man svarer på…
Fup og svindel firma man svarer på nogle spørgsmål og der står intet om at det koster penge man får en ubrugelig rapport og en masse mail om at betale ellers ryger den til inkasso og man får et link som ikke virker så hold jer langt væk fra det firma
Fupfirma
Jeg har været udsat for nøjagtig det samme, hvor de truer med inkasso, hvis ikke jeg betaler, jeg udfyldte spørgsmålene, indtil jeg fandt ud af, at det kostede noget, så stoppede jeg øjeblikkelig og mener ikke jeg har bestilt noget som helst. Hvad gør I andre, jeg har tænkt mig at ignorere rykkerne og så håber på at de stopper, for det er ret tydelig et fupfirma