Sundhedsfaktor Reviews 16

1. Pain Control Clinic
  2. Alternative Medicine Practitioner
  3. Sports Massage Therapist

Written by the company

Når kroppen gør ondt... så er den eneste rigtige løsning dén der fungerer for dig! Hos Sundhedsfaktor er du i fokus, og vil hjælper med at få dig i mål med din smertebehandling, og kropsforståelse. Du bliver hjulpet akut med behandling, samt pratisk viden der gøre du holder det væk på egen hånd.

4.5

3-star
2-star
1-star

Susanne

Jeg havde længe trængt til massage og fik booket en tid hos Susanne.

Susanne har helt bogstaveligt magic hands. Hendes fingre er fintfølende til at finde selv de mest genstridige spændinger og hun arbejder intuitivt og målrettet hen imod at give din krop en tiltrængt behandling: Susanne ”læser” din krops signaler og arbejder derudfra med at give dig en dybdegående og personlig massagebehandling.
Du får en massør som har over 20 års erfaring og hun er virkelig kompetent og dygtig.
Du vil ikke fortryde en behandling hos Susanne i Sundhedsfaktor

January 7, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Har hjulpet mig flere gange og når jeg…

Har hjulpet mig flere gange og når jeg går fra behandling så er jeg næsten som ny
Jeg har fået behandlinger for skulder og lænd og kan næsten ikke gå når jeg ankommer men bagefter kan jeg bevæge mig og har måske behov for en eller 2 behandlinger mere.

March 2, 2024

Er selv massør og vil KLART anbefale Julie

Har brugt Julie som massør i 3-4 år. Jeg er selv uddannet massør, og havde ledt længe efter en massør, der kunne masserer mig, som jeg gerne ville masseres.
Julie er super professionel, dygtig, vidende og veluddannet, så uanset hvilken problematik jeg byder hende (Sidst en fuldstændig låst venstre siden, der havde sat sig i ryg, overarm og underarm, hvilket gav KÆMPE søvnproblemer og mange andre komplikationer, så fik vi det løst. Det tog nogle gange, fordi det var så omfattende) Så får jeg den behandlig jeg har brug for.
Ellers bruger jeg fast Julie hver 3-4 uge, alt efter behov, og jeg ville ikke undvære det. Livekvalitet serveret på 55 min.

August 1, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Julie er verdens bedste behandler !

Du er altid i gode hænder hos Julie. Hun både lytter og føler sig frem til dine problemer. Du skal ikke tro at du kan gemme noget for hende - for hun finder det! Og hun tager godt fat, indtil hun kan mærke at problemet er løsnet op.
Vil du gøre noget godt for dig selv, så book en tid hos Julie hos Sundhedsfaktor. Det vil du ikke fortryde.

March 21, 2023

10/10 !!

Hun har hjulpet mere end noget andet! Man går derfra glad, og man kan mærke man er blevet vejledet på den bedste måde muligt!!
Jeg troede mit knæ var en stopklods for min træning men Julie åbnet mine øjne for jeg sagtens kan alt det jeg ville!

March 1, 2023

Reply from Sundhedsfaktor

Tusind tak for dine fine ord!

Fantastisk behandling!

Fantastisk behandling!
Hos Julie får man altid en god og professionel behandling. Hun er hamrende dygtig til sit fag og kan altid udbedre enhver skavank. Jeg kan kun anbefale Julie til at håndtere enhver form for evt. smerte. Om det så er en skæv, øm tå, muskelsmerter i lænd, læg, nakke - Julie fikser, og man går altid derfra med en fantastisk følelse i kroppen!

January 19, 2023

Super behandling

Jeg er 48 år jeg har diagnosen fibromyalgi. Jeg kom til Julie, da jeg hørte at hun havde andre fibromyalgi patienter. Det kan være meget utrygt, at skulle til en ny behandler som ikke kender til ens diagnose, så jeg var meget taknemlig og allerede tryg da jeg ankom.
Jeg har gennem de sidste 11 år været til alle mulige forskellige behandlere, og næsten de fleste har opgivet min krop. Jeg havde migræne flere gange om måneden, dage hvor jeg ikke kunne gå ud da min krop strejkede, jeg havde "halvside" lammelser, og når det var rigtigt slemt snublede jeg, fordi mine fødder ikke rigtigt løftede sig, det jeg regnede med.
Det liv jeg har nu, kan næsten ikke måles med det jeg startede med - det kan jeg virke takke Julie for, jeg er meget taknemlig for hendes viden om smerter, min diagnose og generelt hendes syn på hvordan kunder skal behandles.

September 28, 2022

Massage lease for sjælen

Julie er en sød,og imødekommende person,,og som jeg ser det tager hun udgangspunkt i det individuelle menneske.

Hun får taget fat i de dårlige/ømme punkter - HURRA for det.
Dejlig oplevelse😊😊

September 30, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Har ikke andet end positive kommentar…

Har ikke andet end positive kommentar til skønne Julie! Første gang hos Julie booker jeg en tid til 1 times massage. Jeg ankommer og Julie starter med at forklare mig lidt omkring massage og hvad det kan have af bivirkninger ved kroppen og hvad jeg evt skal være forberedt på dagen efter. Hun fortæller at hun vil faktisk gerne have at vi starter med 30 min for at se hvordan min krop reagere. Man kan mærke at julie VED hvad hun laver. Hun forbereder hendes kunder på hvordan kroppen kan reagere og giver en masse råd på vejen. Man kan mærke at julie gør dette af ren passion! Kan ikke andet end at anbefale julie!

August 31, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Du vil IKKE fortryde det!

Jeg hedder Betina og har fået behandlinger hos Julie i de sidste 2 år.

Jeg startede ved Julie fordi jeg havde mange problemer med mine skuldre og nakke (jeg har typisk kontorjob). Jeg led af hovedpine og muskelspændinger, hvilket påvirkede mig hver eneste dag. Julie forstår at få løsnet op for disse spændinger. Hun ved præcis hvordan hun skal gribe tingene an og står aldrig i vejen for en myose eller to. Julie er god til at tage fat og virkelig komme i dybden. Hun er god til at give øvelser, eller andre råd, der kan være med til at afhjælpe problemet. Julie uddanner sig løbende og derfor har hun også Cupping og Dorm behandlinger. Jeg har prøvet begge behandlinger og jeg må sige at jeg er virkelig imponeret over disse behandlinger. En kraftig forstuvet ankel, blev behandlet på kun 2 behandlinger- så var den så god som ny. Lægen sagde 6- 8 uger, men han kender selvfølgelig hellere ikke Julie. Julie er min redningskrans om det så gælder problemer med ankel, lænd, nakke, skuldre eller hovedpine- så kan Julie fikse det. Dog må jeg også komme med en stor advarsel: Pas på... du bliver afhængig af hendes behandlinger👌🏽💪🏽

Hvis du vil gøre noget godt for dig selv, så må du ikke snyde dig selv for en behandling hos Julie.

Julie får mine varmeste anbefalinger 👌

August 28, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Ikke nogen behandling for behandlings skyld

Julie lytter til ens problematik, og retter behandling i forhold til skade(r) og/eller smerte(r).
Jeg var smertefri efter få behandlinger, der hvor andre havde "prøvet sig frem" uden de store resultater.
Jeg kan kun anbefale Julie, som også er meget fleksibel og fandt meget hurtigt den løsning der passede lige til mig.

August 23, 2022

Det er lige stedet alle

Det er lige stedet alle! Julie har hver gang fundet frem til det som jeg lige præcis havde brug for. Øvelser, dietplan o.m. Julie fik også løsnet op for en "muse" arm og skulder hvor både fysioterapeuter og kiropraktorer ikke lykkedes. Jeg kan også varmt anbefale yoga hos Sundhedfaktor!

January 23, 2022

Tusind tak 🙏

Rated 5 out of 5 stars

Sundhedsfaktor var løsningen, efter flere år med smerter

Jeg har i mange år døjet med en dårlig arm og jeg havde nærmest prøvet alt - men efter behandling hos Sundhedsfaktor, er det endelig begyndt at gå den rigtige vej! Julie fandt hurtigt roden til min bl.a. manglende bevægefrihed i armen og efter en enkelt behandling, kan jeg løfte armen højere, end jeg har kunne i flere år! Så jeg kan varmt anbefale Sundhedsfaktor!

January 20, 2022

Reply from Sundhedsfaktor

Tusind tak for de varme ord 🙏💪

Take a closer look