Jeg har haft balle/hoftesmerter i adskillige år og gået til fysioterapeut uden den helt store effekt. Efter anbefaling bookede jeg tid hos Alexander, som hurtigt fandt ud af mine problemstillinger... See more
See what reviewers are saying
Jeg har benyttet mig af bodySDS behandling i mange år. Senest har jeg gået hos Alexander, der har hjulpet mig med alle mine skavanker. Lige fra uro i nervesystemet, lænd og hofte der gjorde ondt, til... See more
Det lykkes Alex at være yderst profesionel og meget medmenneskelig og empatisk på samme tid. Han har en evne til at finde de rette ømme punkter. Han har flere uddannelser som han på fineste vis... See more
Company details
Written by the company
Terapeutiske behandlinger indenfor Body-SDS og fysiurgisk massage, så du igen kan få overskud i hverdagen mentalt og fysisk. Uddannet kropsterapeut ved Body SDS i Parken samt fysiurgisk massør med 10 års erfaring. Nogle af de udfordringer, som jeg har hjulpet mine klienter med: - Smerter i kroppen som fx skulder, ryg, nakke og ben - Forebyggelse via behandling og øvelser - Hofte problematikker - Slidgigt - Led/muskel problemer- Skader herunder sportsskader -Inflammation/betændelse -Klemte nerver som giver brændende/snurrende fornemmelser- Søvnudfordringer/søvnløshed -Stress og angst -Migræne
Roskildevej 337, 1 sal, 2610, Rødovre, Denmark
- 24208833
- sunditiv@gmail.com
- sunditiv.dk
Successfuld behandling
Efter 4 behandlinger og hjemmeøvelser har jeg ikke længere smerter.
Kæmpe anbefaling herfra
Ekspert i at aflæse kroppen
Det lykkes Alex at være yderst
profesionel og meget
medmenneskelig og empatisk på samme tid.
Han har en evne til at finde
de rette ømme punkter.
Han har flere uddannelser
som han på fineste vis kombinerer. Jeg anbefaler på det varmeste Alex, større forståelse for krop og sind er svær at finde.
Hvis du leder efter en Alexander er yderst kompetent – mine varmeste anbefalingerbehandler
Hvis du leder efter en behandler, der virkelig kan flytte noget, så er det Alexander. Jeg kom med belastningssymptomer og mange års opsparede spændinger. Jeg er imponeret over effekten: Min hovedpine var væk efter 1. behandling, og nu efter 2. behandling er mine nakkesmerter også fuldstændig forsvundet. Det er en kæmpe hjælp i mit stressforløb. Stor anbefaling!
Jeg gik til Alexander
Jeg gik til Alexander, da en Zumbaveninde anbefalede.
Jeg har haft ondt i min hofte meget længe. Alexander gav mig nogle gode øvelser, hvor jeg selv kan holde smerterne nede og ligeledes øvelser i bedre kropsholdning . Sød og rar fyr der kan sit kram . Jeg vender tilbage 🙏🏻
Havde en betændt slimsæk
Havde en betændt slimsæk, og ondt i lårbenet efter 5 behandlinger fik jeg rettet på det hele. Det var en god behandling og fin opmærksomhed på mine behov.
Jeg gik til Alexander
Jeg gik til Alexander, fordi jeg havde en del spændinger i nakke og skuldre. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en klar forskel. Han er rigtig god til at finde ud af, hvor problemet sidder, og behandlingen føles både grundig og tryg.
Stemningen er rolig, og man føler sig virkelig godt taget imod. Jeg har fået meget mere bevægelighed i nakken og mindre spænding i skuldrene siden.
Kan helt klart anbefales, hvis man døjer med nakke eller skulderspændinger.
Smertefri
Fantastisk oplevelse, hvor Alexander i løbet af 10 min havde identificeret hvor min smerte i højre side, hofte/ lænd/iskiasnerven stammede fra. Efter i alt 4 behandlinger og hjemme-øvelser er jeg symptomfri. Havde en skæv hofte, som jeg ved hjælp af nogle trænings øvelser forhåbentlig kan holde nede. Dejligt med en der identificeret problemet og ikke kun behandlede.
Kom med lændesmerter
Kom med lændesmerter. Havde været i forløb hos fysioterapeut, men det blev ikke bedre, så tænkte at jeg måtte prøve Sunditiv. Hurtigt fik Alexander styr på hvad der skulle til med hjemmeøvelser og masser af behandling på brikken. Har nu sluppet mine lændegener efter 4 uger. Alexander er super dygtig og en behagelig terapeut.
Kirstine
Super behandler
Jeg giver Alexander mine bedste anbefalinger. Jeg har haft nedsat bevægelighed i hoften/lysken der har plaget mig igennem flere år - kunne dårlig gå mere en 300 m før jeg skulle sætte mig ned. Jeg har været til 4 behandlinger hos Alexander og i går gik jeg en længere tur - uden nogle smerter/låsninger. Alexander er respektfuld, professionel, nærværende og kompetent. Der er en tryg atmosfære i hans klinik og hele forløbet har været en livsændrende oplevelse.
Jeg kan på det varmeste anbefale…
Jeg kan på det varmeste anbefale Alexander. Han er virkelig dygtig, behagelig og forstående. Jeg kom til ham med smerter i lænd, ben og hoftebøjer gennem længere tid, som andre behandlere ikke havde kunne afhjælpe. Alexander fik rettet min krop op og gav gode effektfulde behandlinger. Der kom meget hurtigt bedring og kombineret med de gode og nemme hjemmeøvelser jeg fik videoer af, styrker og udstrækker jeg min krop, så jeg har det meget bedre nu.
Rigtig dygtig behandler
Har været hos Alexander til BodySDS for at få hjælp til smerter/spændinger i kroppen fra mave og lænd og helt op til nakke, skuldre og hovedet. Hver gang er jeg gået derfra med øjeblikkelig kropslig lettelse samt forståelse for, hvad der gør at min krop sætter sig fast. Alexander har også styr på historikken fra gang til gang og man skal derfor ikke starte forfra med at forklare tidligere problematikker. Jeg har brugt andre bodySDS behandlere tidligere, men her føler jeg mig helt sikker på at løst mine problematikker med mærkbar effekt. Støste anbefaling!
Jeg er helt blæst bagover!
Jeg er helt blæst bagover!
Den hjælp jeg får efter en periode hvor jeg helt har glemt mig selv, er SÅ professionel. Alexander kan efter en kort dialog og derefter mærke på min krop hvor der skal sættes ind. Ja det gør ondt, og ja jeg har lyst til at slå hans hænder væk, men han hjælper mig med at trække vejret godt ned i maven.... og bagefter..... bagefter har jeg det sååå godt. Altid afslappet og glad for at have gjort noget godt for mig selv❤️
Skynder mig ind på hjemmesiden og booker en ny tid med det samme.
Anbefaler Alexander
Jeg er kommet ved Alexander i flere år. Det startede med Fys i 5 år pga smerter i hofte, lyske, lænd. Fys hjalp noget, uden tvivl. Men efter 3 gange hos Alexander gik jeg hjem uden smerter.
Da jeg sidder meget i min hverdag har jeg valgt at blive ved Alexander og får behandling der hvor jeg synes dagens indsats skal være. Om det er Body sds eller massage… det er velvære jeg ikke vil undvære. Alexander kan helt klart anbefales.
Super behandling målrettet de problemer…
Super behandling målrettet de problemer der opstår løbende når man er +50 og aktiv. Om det er skulder, ryg eller fødder, så får Alexander altid tilpasset behandlingen så man går derfra som et bedre menneske. Har gået til behandling i mere end 3 år og ville ikke undvære det. Top anbefaling herfra
Dygtig, kompetent og nærværende.
Havde ondt i knæ og lænd og Alexander fandt ud af at smerterne stammede fra mine hofter.
Efter et kortere behandlingsforløb har jeg ikke ondt mere og hofter, knæ og lænd har sat sig på plads. Har sågar fået gode øvelser, så jeg selv kan holde kroppen ved lige. Tak :)
Alexander kombinerer sine forskellige kompetencer på en meget nærværende og dygtig måde.
Stor anbefaling!
Jeg er kommet hos Alexander i mange år…
Jeg er kommet hos Alexander i mange år efter en lang cykel karriere som der har slit på kroppen og besøge ca en gang om måneden så har jeg godt nu er blevet opereret i skulderen og efter et par måneder med fys for Alexander lov til at sætte gang i musklerne også meget smerte fuld men ved også efter et par timer så har kroppen det rigtig godt kan kun anbefale at prøve ham super super oplevelse 👍
Smertefri efter 5 år
Jeg har døjet med mange smerter i Ryg og Hoften i over 5 år. Gået til fysioterapeut kiropraktor og akupunktur med ingen effekt.
Første besøg hos Alexander lavede han en undersøgelse og behandling fandt mine skævheder og belastninger. Fik øvelser for min belastninger.
Nu er jeg smertefri efter 5 gange kan igen passe mine børnebørn og sover godt om natten.
Jeg havde aldrig drømt om det skulle gå så hurtigt tak Alexander.
Body SDS
Kommer hos Alexander, med konstante lænde smerter. Har forsøgt alm fys behandlinger samtidig med jeg selv træner x 3 ugentl. i træningscenter. Jeg har et hårdt fysisk arbejde, og allerede efter første besøg hos Alexander kunne jeg mærke en effekt. Jeg fortsætter behandlingen som er anderledes og smertefuld men fantastisk. Alexander følger op på behandlingerne efterfølgende med telefonisk kontakt, virkelig behagelig og dygtig behandler.
Kan varmt anbefale at gæste Alexander
Fantastisk oplevelse
Jeg kom til Alexander med et godt forvredet knæ , som havde plaget mig i godt 5 md
Allerede efter 1 behandling , gik det bedre , jeg har nu fået 7 behandlinger , mit knæ virker , og ingen smerter, jeg går nu 1 gang hver md . For at forebygge andre skader , og har det skønt i kroppen, kan nu dyrke min crossfit igen på fuld tid . Min bedste anbefaling her fra 👍
Hjalp hvor ingen andre kunne
Efter 11/2 år med højresidige hoftesmerter - flere lægebesøg, fysioterapi og konsultation hos orthopædkirurg- alt uden virkning blev jeg anbefalet Alexander. Allerede efter 4 behandlinger oplevede at være smertefri i perioder og kunne igen sove om natten uden at vågne af smerter. Jeg kan absolut anbefale denne behandling hvor det konventionelle system ikke virker