1. Mobility Equipment Supplier

Written by the company

Sunrise Medical er ledende inden for udvikling, design, produktion og distribution af manuelle kørestole, el-kørestole, rollatorer, hjælpemotorer, scootere og siddesystemer. Vores hovedprodukter, som markedsføres under brandnavnene Quickie, Zippie, Breezy, Sterling, JAY og Gemino sælges gennem et netværk af forhandlere og/eller egne distributører i over 130 lande. Sunrise Medicals hovedkontor i Europa ligger i Malsch, Tyskland og det nord-amerikanske hoved kontor ligger i Fresno, California. Selskabet beskæftiger ca. 2700 ansatte over hele verden. Sunrise Medicals produkter har været forhandlet på det danske marked i en lang række år via distributøren G2. Efter opkøbet af Handicare mobilitetshjælpemidler i oktober 2015, valgte Sunrise Medical at samle de to forretninger i Danmark og etablere sig som en selvstændig virksomhed. I dag beskæftiger den danske organisation 17 medarbejdere og har hovedkontor og lager i Taastrup samt kontor og showroom i Aarhus. Et landsdækkende netværk af konsulenter står altid klar til at servicere kunder i Danmark, Grønland og på Færøerne.

3.9

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

God stødabsorbering hitter

Min gamle scooter kunne ikke mere. Jeg fik anbefalet at testkøre en scooter fra Sunrise Medical. De kom ud til mig med den - og medsendte en skøn kvinde, der kunne vejlede mig ved testen. Alt hvad jeg bad om blev rettet på scooteren (højden på sædet - placering af håndbremse - etc etc ). Jeg modtog min nye Sterling Elite 2 plus scooter i denne uge - og jeg er fan. Bedste stødabsorberende sæde - meget nem at betjene - god plads til ben - gode armlæn (bløde) og god placering af sidespejlene… som sagt er jeg fan af såvel scooteren som Signe (kvinden der bragte den til mig og som hjalp mig undervejs med de ændringer der skulle foretages). Tak til Sunrise med. og tak til Frb Kommune og Agneta (visitationen), der lyttede til en erfaren bruger af hjælpemidler og som bruger den anbefalede scooter som erstatning for mine ben minimum tre gange dagligt!! Jeg har brugt elscooter i 25 år. Jeg har sclerose. Stor TAK fra mig 🛻

March 26, 2026

Kæmpe anbefaling !

Kæmpe anbefaling !
Vi har brugt Sunrise Medical til at hjælpe med en elkørestol til min far, og vi har fået en fantastisk service og forklaring, så min far føler sig tryg og sikker i sin nye kørestol, vi giver vores varmeste anbefalinger👌 hilsen familien

March 23, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Tusind tak for en fantastisk konsulent…

Tusind tak for en fantastisk konsulent Mette, som både var sød og tålmodig til at få min Quickie 300 el kørestol tilpasset❤️Endelig en mulighed for at komme ud på egen hånd. Sikke en fantastisk følelse efter knap 2 år i manuel transportkørestol🤗Mette og min søde sagsbehandler gik en tur med mig udenfor og sikke en glæde forår og sol. Tusind tak for al hjælpen igår ved leveringen og igen idag for at påmontere to kroge til poser/ taske bagpå❤️Stor glæde og konfettirør nu kan jeg komme ud når jeg har lyst❤️❤️❤️
PS Kan ringe hvis nogle spørgsmål til stolen og betjening de næste 14 dage❤️

March 18, 2026

Fantastisk oplevelse🩷

Fantastisk oplevelse, omsorg og forståelse🩷
Evelyn, som er ergoterapeut for Sunrise medical, gjorde hele oplevelsen af, at skulle have en kørestol, så meget nemmere🩷 det er altid en smule grænseoverskridende, at have brug for en kørestol, så man igen kan komme ud og opleve verden på egen hånd og med mine nærmeste 🩷 hun fangede hurtigt, at jeg var til BLING og farver, så hun gav mig et farve panel i metal plader, og den blev PowerPink🩷 nu hedder den "Pinkie"🩷🤣 kørestolen er med det nye motor system I hjulene med App til joystikket, som hedder empulse m90🩷 nu kan jeg igen få frisk luft, shoppe med min datter og veninder, det er så meget plus på livskvalitets kontoen🩷🙏 tak bare tak for fantastisk service, forståelse og omsorg 🙏🩷 det er absolut 5 stjerner herfra🩷

March 3, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Fin service

Vores søn har fået en manuel kørestol og vi har kun oplevet en fin service fra Evelin som kom og tog mål og efterfølgende indstillede stolen ved levering. Også opfølgende opkald efter at stolen er leveret.

February 23, 2026

TAK FOR... ingenting!!!!

Sag vedr. Kørestol med Empulse M90 hjælpemotor

Det har været et lang og meget besværlig forløb med løfter, der gang på gang, enten ikke er overholdt eller blevet brudt!!

Kørestolen blev lovet til levering ultimo juni mdr. 2025, herefter rykket gentagne gange.

Endelig ser det ud til at en levering kan finde sted og en konsulent møde op, sept.mdr., til måltagning, i øvrigt meget forvirret, men får taget sine mål, min vægt og højde. På forespørgsel kan kørestolen leveres i flere forskellige farve u/b og der bliver valgt en smart rødlig farve. Leveringstiden bliver her opgivet til ca. 2 uger

Der rykkes flere gange for leveringen, både til kontoret og konsulenten. Endelig bekræfter konsulenten levering 3-4 dage, men da der intet sker, kontaktes kontoret, der står uforstående overfor den lovede levering og de kan i øvrigt ikke finde ordren.
På fordring fra kontoret ringes de op et par dage efter og nu er beskeden, at konsulenten vil kontakte mig.

Efter nogle lovet opkald fra konsulenten, som heller ikke bliver overholdt, modtager jeg langt om længe besked med leveringsdatoen, sidste i nov.mdr.

Kørestolen bliver endelig leveret, dog ikke i den bestilte farve, det kunne åbenbart ikke lade sig gøre, stol og app bliver indstillet med mine personlige data, herunder vægt.

Kørestolen bliver prøvekørt i godt en uge uden den store succes. Mindre forhindringer/ niveau forskelle, kan den ikke klare. Hastighedsvælgeren skifter pludselige af sig selv under kørslen. Følges man med gående, skal man til stadighed stoppe op, for at genstarte til tidligere valgte ”ude” hastighed. Joysticket er ekstrem følsomt og gør kørestolen næsten umulig at køre i dagligvarebutikkens gange uden at rage noget ned fra hylderne. Jeg har helt normal motorik og bevægelse i arme og hænder og har tidligere haft 3 andre el-kørestole uden styre problemer.

Konsulenten kontaktes med henblik på, at få en løsning på de nævnte fejl og mangler.

Først i dec.mdr. møder denne op sammen med en teknikker. Hul og motor samt joysticket skiftes. Der monteres tillige et forlængerstykke på joysticket, da dette, helt håbløst, fra fabrikkens side, er placeret ca. 10 under armlænet. Herefter prøvekøre teknikker kørestolen og med slut kommentaren ”Den kommer ikke til at virke” indvilger jeg dog igen i en ny prøve periode.

Ca. 14 dage efter kontaktes jeg af konsulenten og da jeg stadig har de samme problemer med kørestolen, tilbydes en opgraderet udgave af hjul og motor fra Tyskland, til fremkomst medio jan.mdr.

Sidst i jan.mdr. modtager jeg så beskeden om, at Sunrise Medical må opgive leverancen og vil afhente kørestolen.

Godt et halvårs ”kamp” med nytteløse opkald, teknik der ikke virker, kørestol der ikke leveres i den ønskede farve og aftaler der ikke bliver overholdt. En meget skuffende og frustrerende oplevelse!!!

January 23, 2026

Kære Kurt

Tak for din henvendelse og for din redegørelse for forløbet i forbindelse med din bestilling af en kørestol med Empulse M90 hjælpemotor.

Først og fremmest vil vi gerne beklage det lange og utilfredsstillende forløb, du har oplevet. Det er tydeligt, at processen har været præget af forsinkelser, udfordringer og desværre også nogle uforudsete omstændigheder. Det er naturligvis ikke den service eller kvalitet, du med rette kan forvente af Sunrise Medical. At leverancen til sidst måtte opgives, er naturligvis meget beklageligt. Vi har arbejdet hårdt på at få denne løsning til at fungere, men det har desværre ikke været muligt grundet af en kombination af tekniske udfordringer og konkrete forhold i denne sag.

Vi tager din oplevelse alvorligt. Forløbet vil blive gennemgået internt med henblik på at afdække, hvor vores processer, kommunikation og tekniske håndtering ikke har været tilstrækkelige - så vi kan sikre, at lignende situationer undgås fremover.

Endnu en gang tak for din henvendelse og vores oprigtige beklagelse for den oplevelse, du har haft.

Sunrise Medical teamet

God service og ekspertise

Jeg har altid fået en super god behandling, med fin service og ekspertise. Endnu engang har de leveret da jeg sad med en defekt stoleryg. Tak for det.

August 1, 2025

Hej Henriette
Mange tak for de venlige ord, vi er glade for at vi har kunne være behjælpelige. :D
Mvh Sunrise-teamet

Rated 1 out of 5 stars

Har en Sterling Elite Plus som nu for 3…

Har en Sterling Elite Plus som nu for 3 GANG (indenfor de sidste 6 måneder) er ved jer på grund af fejl i føleren i bremsehåndtaget. Og det kan sku ikke være rigtig at i ikke kan få løst problemet. Bruger aldrig bremsehåndtaget. FÅ DET NU LAVET

May 5, 2025

Kære Torben

Vi beklager den oplevelse du har haft i forbindelse med reparationen af din el-scooter, vi kan godt forstå, hvor frustrerende det må være. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores service, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at forbedre os, så vi fremadrettet kan levere den hurtige og gode service, som du fortjener.

Jeg har nu fulgt op på din sag og kan se at vi har modtaget den i fredags - vores tekniker har kontaktet depotet i går og har lavet en aftale om, at reparere din el-scooter i morgen onsdag. Vi arbejder hurtigt og hårdt på at få din el-scooter klar til dig igen, og vi håber, at du kan væbne dig med tålmodighed lidt endnu.

Hvis du har spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med, så må du endelig ikke tøve med at tage kontakt til os igen.

Sunrise Medical teamet

Rated 2 out of 5 stars

Dygtige sælgere, men det er ikke nok!

Sælgere kan være nok så venlig og veltalende, men, men, men... ak..
Jeg bestilte et ekstra sæt hjul til udendørs brug, (mountainbike) 1/7.

Da jeg ikke havde hørt noget rykkede jeg så via mail den 23/7, svar 24/7 at mountainbike drivhjul blev sendt den 11/7 fra producent, men endnu ikke ankommet hos sælger?

"Vi skriver så snart vi får en ny leverings dato"
Hvortil jeg tænker: 'at det nok bliver engang i midten af december...'

Der er tydeligvis stadig noget i distribution, som trænger til et eftersyn, at noget kan blive afsendt men ikke modtaget nogen steder, hvordan kan det lade sig gøre?

August 1, 2024

Kære Allan,

Vi beklager meget den lange ventetid - vi har haft en del udfordringer under flytningen af vores produktionssted, og jeg ved, at min søde kollega har fulgt op din ordre flere gange men uden succes – det beklager vi virkelig, og som tak for din tålmodighed, har vi givet dig yderligere rabat på dine hjul.

Du skulle gerne have fået sendt en e-mail med en opdatering på din levering i næste uge :)

Sunrise Medical Teamet

Tålmodighed og kompetance.

Min gamle Exigo 20 har været min trofaste følgesvend på utallige rejser i hele verden, Tiden var nu til en ny Exigo. Fordi jeg er syg eller skulle rejse har jeg måttet melde afbud flere gange. Men endelig lykkedes det at mødes med Mia hos Sunrise. Jeg har fået den rigtige stol , tilpasset og justeret. Respekt for den gode service og det gode produkt. Nu finder jeg en værdigt trængende der kan få glæde af den gamle stol og den nye skal med nu en måned på tur rundt i Europa.

May 28, 2024

Kære Lillian
Mange tak for din fine feedback - vi er glade for at du nyder din Exigo og vi ønsker dig god tur på alle dine spændende rejser. :)
Sunrise Medical Teamet

En skuffet far.

For at få besøg af min datter i mit hjem, er vi afhængige af hendes manuelle kørestol (der er hendes sekundære transport), da hendes elektriske stol er bredere end vores døre. 14-8-23 afleverede jeg den manuelle stol i Risskov-afdelingen til reparation. Jeg fik lovning på, at de kunne nå at give et tilbud på reparation, at jeg kunne nå at godkende dette samt at stolen ville være færdig til afhentning senest fredag 8-9-23, da jeg har fødselsdag søndag den 10-9.
Jeg fik først et tilbud efter ca. 2 uger, og ved henvendelse til kundeservice fredag 8-9 fik jeg besked om, at reservedelene til stolen tidligst ankommer til Risskov fredag 15-9.
Så nu må jeg løfte/bære min 70 kg tunge datter ind i huset og ud igen, hvis hun skal besøge mig på min 50 års fødselsdag. Jeg har slidgigt i begge hofter, begge knæ og i lænderyggen. Jeg er skuffet, for jeg blev lovet, at det "sagtens kunne nås".

September 8, 2023

Kære Holger,
Vi vil gerne sige tak for den fine samtale, som vi har haft med dig over telefonen.
Vi beklager den oplevelse du har haft i forbindelse med reparationen af din datters kørestol. Vi kan godt forstå, hvor frustrerende det må være. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores service, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at forbedre os, så vi fremadrettet kan levere den hurtige service, som du fortjener.
Vi vil endnu engang gerne undskylde til dig, Holger - for den forsinkede proces og den ulejlighed, du og din familie har haft. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål eller frustrationer.

Sunrise Medical

Take a closer look