See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har netop for første gang afprøvet både selvbruner mousse og selvbruner dråber fra Sunster. Begge produkter giver en rigtig pæn og naturlig glød - også selvom jeg har meget lys hud. Farven bliver... See more

Rated 5 out of 5 stars

Modtog for 1 gang mine selvbruner produkter i forgårs.. efter en exfolering.. brugte jeg selvbruneren igår og sikke et dejligt resultat❤️ Jeg har prøvet forskellige selvbruner produkter men S... See more

Company details

1. Beauty Product Supplier

Written by the company

En flot og naturlig selvbruner glød - udviklet i Danmark. Vi har skabt et brand som har til formål at give dig en flot, og naturlig glød på kroppen og i ansigtet. På baggrund af den skandinaviske tankegang har vi skabt en af de bedste selvbrunere på markedet, så du med ro i maven kan erstatte solens skadelige stråler. Alt for mange mennesker påvirkes desværre af hudkræft hvert år - det vil vi lave om på. Vi tror på, at skønhed kan opnås gennem sikre og sunde metoder. Derfor har vi udviklet vores selvbruner med omhu, så du kan opnå en naturlig og fejlfri solbrun glød, der fremhæver din naturlige skønhed. Det har vi gjort med en frisk duft og en jævn farve. Når du vælger Sunster, vælger du ikke kun at se godt ud, men også at passe på din hud. Vi ønsker at være med til at reducere risikoen for hudkræft og opfordrer alle til at vælge den sikre vej til en gylden tan med vores selvbruner-produkter uden brug af fremmede kemikalier. Så lad os sammen tage et skridt mod en sundere og mere skinnende fremtid med Sunster. Giv din hud den kærlighed og beskyttelse, den fortjener, og opnå den strålende gyldne glød, du altid har ønsket dig.

4.4

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Vil klart anbefale

Virkelig godt. Selvbruneren er meget jævn på, og vedligeholder farven pænt i mange dage. Misfarver ikke tøjet. Havde kun lidt problemer med hænderne, men det har jeg altid, så det er ikke på grund af selvbruneren.

April 12, 2026

Hej Leonora😊

Tusinde tak for din skønne anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med selvbruneren, og at farven bliver jævn og holder længe – og også at den ikke smitter af på tøjet, det er så vigtigt 🙌

Hænder kan godt være lidt svære, så det er helt normalt – men det lyder til, at du allerede har godt styr på det 😊

Tusinde tak fordi du delte din oplevelse, det betyder rigtig meget for os!

Hvis du nogensinde har spørgsmål, er du altid meget velkommen til at skrive til os 💛

Rated 2 out of 5 stars

Prøvede den for første gang i går selv…

Prøvede den for første gang i går selv om det er flere mdr siden jeg købte den. Let at påføre, har nogen lugt men til at holde ud. Der stopper det positive også for mig, jeg prøvede den heldigvis kun på mine ben for de blev nærmest orange, så det var desværre første og sidste gang den blev brugt, ærgerligt at have brugt 800 kr på det sæt.

April 3, 2026

Hej TIna,

Vi er meget kede af at høre, at du ikke har haft en god oplevelse med produktet, og især at farven blev orange på din hud. Det er selvfølgelig slet ikke det resultat, vi ønsker.

Resultatet kan nogle gange variere afhængigt af hudtype, forberedelse og påføring. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få et bedre resultat, hvis du har lyst 🙏

Husk også, at vi tilbyder 45 dages tilfredshedsgaranti. Så hvis du ikke er tilfreds, er du meget velkommen til at returnere produktet og få pengene tilbage.

Du er altid velkommen til at skrive igen – vi står klar til at hjælpe 💫

Smitter af og lugter

Har nu prøvet selvbruneren et par gange og alle gange er den smittet af på mit sengetøj og lavet mærker. Der ud over lugter den også selvom de reklamere med at den ikke gør.

December 31, 2025

Hej Christina,

Tusind tak for din besked og fordi du deler din oplevelse – det sætter vi stor pris på 💛

Jeg er virkelig ked af at høre, at produktet har smittet af på dit sengetøj, og at du har oplevet en lugt. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker for dig.

Vores selvbruner bør ikke smitte af, når den først er tørret helt ind i huden. Vi anbefaler normalt at vente 15–20 minutter, før man tager tøj på eller går i seng, samt at undgå sved og fugt i udviklingstiden. Når det er sagt, skal den selvfølgelig ikke lave mærker, som du beskriver, så vi forstår godt din frustration.

I forhold til duften kan der i nogle tilfælde komme en let lugt, mens farven udvikler sig, men den bør forsvinde igen efter et par timer. Det er ikke hensigten, at den skal være generende.

Hvis du ikke er tilfreds med produktet, er du meget velkommen til at benytte vores 45 dages tilfredshedsgaranti, hvor du kan returnere produktet og få pengene retur.

Du må meget gerne skrive, hvordan du ønsker at gå videre – jeg står klar til at hjælpe 💛

Rigtig god dag!

Rated 3 out of 5 stars

Lugtfri og smitter ikke - passer ikke helt

Egentlig en god selvbruner, men det passer ikke at den er lugtfri. Selv efter den er blevet vasket af om morgenen har den stadig den der lidt sjove selvbruner-lugt. Det er dog ikke så kraftigt som nogle andre brands. Den smitter også lidt af på sengetøjet, men det er ikke så galt.

March 21, 2026

Hej Maria

Tusind tak for din besked og for at dele din oplevelse – det sætter vi virkelig stor pris på 😊

Vi er glade for at høre, at du overordnet er tilfreds med produktet, men vi er selvfølgelig kede af at høre, at du oplever lidt af den klassiske selvbruner-duft. Det er bestemt ikke hensigten, da vi netop har arbejdet meget på at minimere den.

For de fleste aftager duften efter nogle timer, men vi har fuld forståelse for, at den stadig kan opleves hos nogle.

I forhold til afsmitning på sengetøj, kan det godt forekomme en smule inden produktet er færdigudviklet og skyllet af, men vi er glade for at høre, at det ikke var så slemt.

Tusind tak igen for din ærlige feedback – det hjælper os med hele tiden at blive bedre 💛

Du er altid meget velkommen til at skrive igen, hvis du har flere spørgsmål.

Rated 2 out of 5 stars

To stjerner fordi selve farven egentlig…

To stjerner fordi selve farven egentlig er rigtig fint - ikke for mørk og ikke for lys. Desværre er den uden markeringsfarve, hvilket gør det rigtig svært at lægge et jævnt og pænt lag. Især på hænderne oplever jeg at farven lægger sig i plamager og skaller af efter få dage. Mit håndled, hvor jeg bærer ud, forsvinder farven med det samme jeg har fået med uret en dags tid og efterlader hvide pletter. Dette har jeg ikke oplevet med andre selvbruner. Selvbruner dråberne til ansigtet er rigtig fint. Ingen lugt og holder en pæn farve med 4-5 dråber et par gange om ugen.
Ville ikke købe selvbruner moussen igen.

March 12, 2026

Hej Sanne,

Tusind tak for din ærlige feedback. Vi er glade for at høre, at du kunne lide selve farven og ansigtsdråberne! 😊

Vi er rigtig kede af at høre om de udfordringer, du havde med moussen, især ujævnhederne og hvordan farven forsvinder på håndleddene. Vi sætter stor pris på, at du deler det med os, da det hjælper os med at forbedre vores produkter og vejledninger for bedre påføring.

Hvis du vil, kan vi give dig nogle tips til at opnå et mere jævnt resultat med moussen, eller vi kan snakke om en mulig erstatning eller refundering.

Rated 5 out of 5 stars

Selvbruneren fra sunster leverer en…

Selvbruneren fra sunster leverer en flot og naturlig selvbruner med fokus på kvalitet og skandinavisk enkelhed. Et trygt og effektivt alternativ til solens skadelige stråler

Kan klart anbefales

March 2, 2026

Hej Malthe,
Tusind tak for de venlige ord! Vi er rigtig glade for at høre, at du nyder din Sunster selvbruner, og vi sætter stor pris på din anbefaling. Din feedback betyder meget for os! ☀️

Rated 2 out of 5 stars

Synes egentlig ikke at produktet kan…

Synes egentlig ikke at produktet kan det der bliver reklameret med.

Det er sandt at den ikke lugter, men kun i starten. Efter en times tid begynder det at lugte.

Derudover bliver der reklameret med at man ikke bliver orange, men derimod leverer en naturlig farve.
Jeg har gjort præcis som beskrevet på produktet (både mouse og dråber) og alligevel bliver jeg enten orange, ellers sker der ingenting.

Måske jeg gør noget forkert? Kan bare ikke se hvad.

March 5, 2026

Hej Anna,

Vi er kede af at høre, at din oplevelse med produktet ikke helt har levet op til dine forventninger.

Små forskelle i påføring, hudtype eller forberedelse kan nogle gange påvirke resultatet. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den bedste måde at opnå den naturlige farve, du ønsker.

Send os venligst en e-mail direkte, så vores team kan guide dig trin for trin.

Rated 5 out of 5 stars

Bedste selvbruner jeg nogensinde har…

Bedste selvbruner jeg nogensinde har prøvet☺️Naturlig farve, utrolig holdbar og dufter ikke som mange andre selvbruner.

February 28, 2026

Hej Tine,
Tusind tak for de søde ord! 😊 Vi er så glade for at høre, at du elsker den naturlige farve, den gode holdbarhed, og at den ikke har den stærke lugt, som mange andre selvbrunere har. Vi er virkelig glade for, at du nyder den! 💛

Rated 5 out of 5 stars

Sunster selvbruner bedste produkt ever

Sunster selvbruner er det bedste selvbruner produkt ever. Let at opføre, duft neutral og der giver dig bare en lækker glød hele året. Jeg forsøger at undgå solens farlige stråler og at skåne min sarte hud, og Sunster erstatter mit ønske om stadig at have en pæn glød. Nu kan jeg have det året rundt. What’s not to like. 👍

February 24, 2026

Hej Inge,
Tusind tak for dine søde ord! 🤎
Vi er så glade for at høre, at du nyder din Sunster-glød og føler dig tryg, mens du beskytter din hud. Din støtte betyder virkelig alverden for os! ✨

Rated 5 out of 5 stars

Alt var som det skulle være

February 23, 2026

Hej Line,

Tak fordi du gav besked! Vi er glade for at høre, at alt var, som det skulle være. 😊

Den er god og naturlig

Den er god og naturlig, men den holder ikke så længe som lovet. Den holder ca 3 dage.

February 20, 2026

Hej Freja,

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du kan lide det naturlige look, men vi er kede af, at det ikke holdt så længe, som du forventede.

Holdbarheden kan nogle gange påvirkes af hudtype eller påføringsteknik. Vi deler gerne nogle tips til, hvordan det kan holde længere og give dig det bedste resultat.

Du er altid velkommen til at skrive til os direkte, så sørger vi for, at du får den bedste vejledning.

Rated 2 out of 5 stars

Lever ikke op til deres løfter fra deres SoMe reklamer

Efter et lag selvbruner er man stadig meget bleg. Efter to lag ligner du en gulerod 🥕 Den er ekstrem orange/rød i undertonen og passer derfor rigtig dårligt til skandinavisk hud, som de ellers reklamere med at den skulle være designet til.
Jeg vil dog give dem ret i at den ikke lugter af traditionel selvbruner når du tager den på, men efter den har siddet lidt, lugter den på præcis samme måde som alle andre selvbruner. Jeg er personligt ked af at have brugt så mange penge, på en så ringe selvbruner.

Øv… man havde forventet mere med alt det de lover i deres SoMe reklamer. Det skal bemærkes at jeg har prøvet RIGTIG mange forskellige selvbrunere de sidste par år, og Sunster er på ingen måde mere værd end en selvbruner jeg har prøvet til 50 kr. de er begge lige ringe.

February 18, 2026

Hej Emma,

Vi er virkelig kede af at høre, at vores selvbruner ikke levede op til dine forventninger, og vi forstår fuldt ud, hvor skuffende det må være.

Din feedback om farve, undertone og den samlede oplevelse er meget vigtig for os. Vi tager kommentarer som dine seriøst og vil bruge dem til løbende at forbedre vores produkter og kommunikation.

Vi vil meget gerne have mulighed for at rette op på dette for dig. Du er altid velkommen til at skrive til os direkte, og vi vil gøre vores bedste for at finde en løsning, der fungerer for dig.

Tak igen for din ærlighed, og vi værdsætter virkelig dit tålmodighed.

Rigtig god oplevelse !

Nem bestillings og betalings oplevelse, rigtig godt produkt !

February 20, 2026

Hej Katrine,

Tusinde tak for din søde besked! Vi er så glade for at høre, at du havde en nem bestillings- og betalingsoplevelse – og at du er glad for produktet 😍

Det betyder virkelig meget for os! Hvis du på noget tidspunkt har spørgsmål, så er vi altid klar til at hjælpe.

Rigtig dejlig dag ☀️

Rated 5 out of 5 stars

Det er min go to selvbruner

Det er min go to selvbruner! Jeg elsker den, da den ligger så pænt og naturligt på en

February 16, 2026

Hej Mathilde

Ej hvor bliver vi bare så glade for at høre det – tusind tusind tak!

Det betyder virkelig meget for os, at det er din go-to selvbruner, og at du synes, den ligger så pænt og naturligt på huden.

Tak fordi du deler din oplevelse 💛.

Rated 1 out of 5 stars

Selvbruner

Selvbruner
Lugter og laver pletter på huden

February 18, 2026

Hej 🤍

Dansk:
Tusind tak for din besked. Vi er virkelig kede af at høre, at du oplever både lugt og pletter på huden. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker for dig.

Der kan godt komme en let duft, mens farven udvikler sig, men den bør ikke være kraftig. Hvis du oplever pletter, kan det nogle gange skyldes tør hud, manglende eksfoliering før påføring eller at produktet ikke er fordelt helt jævnt. Vi anbefaler at eksfoliere huden 24 timer før påføring og give ekstra fugt til tørre områder som knæ, albuer og ankler inden brug.

Du er meget velkommen til at sende os et billede af resultatet, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. Du kan også sende os en mail direkte, så finder vi selvfølgelig en løsning til dig 🤎

Og husk, du er altid dækket af vores 45 dages tilfredshedsgaranti.

Rated 5 out of 5 stars

Lækre produkter, lette at påføre

Lækkert produkt, let at påføre og det suverænt bedste, at det ikke smitter af 🤎👌🏻

February 17, 2026

Hej Anja,

Ej hvor er vi glade for din fine anmeldelse 🤎

Det betyder så meget for os at høre, at du synes den er let at påføre – og at den ikke smitter af. Det er nemlig noget af det, vi har haft ekstra fokus på 😊👌🏻

Tusind tak fordi du deler din oplevelse!

Hurtig levering.
Jeg har dog kun prøvet dråberne til ansigtet, synes ikke de giver så meget farve som jeg havde håbet, men det ser pænt naturligt ud. Dog synes jeg der er en anelse af lugten fra selvbruner.
Glæder mig til at få prøvet den til kroppen, det må dog lige vente til der er vaske sengetøj dag :D

February 12, 2026

Hej Marianne,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de søde ord om den hurtige levering 💛

Vi er glade for at høre, at du synes resultatet med ansigtsdråberne ser pænt og naturligt ud – de er nemlig lavet til at give en mere subtil og naturlig glød. Hvis du ønsker mere farve, kan du prøve at tilsætte et par ekstra dråber eller påføre igen dagen efter 😊

I forhold til duften kan der godt være en let selvbruner-duft, mens farven udvikler sig, men den aftager som regel efter nogle timer.

Vi glæder os til, at du får prøvet den til kroppen også – og ja, vaske-sengetøj-dag er altid et sikkert valg 😄

Skriv endelig, hvis du får spørgsmål, når du prøver den.

Super oplevelse

Super oplevelse, hurtig levering, fantastiske produkter. Kunne ikke være mere tilfreds 🌟🌟🌟🌟🌟🌟

February 14, 2026

Hej Rikke😊

Ej hvor bliver vi bare så glade for at læse din besked! 🌟

Tusinde tak for de flotte ord – det betyder virkelig meget for os.
Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse med både levering og produkterne 💛

Vi håber, du får masser af glæde af din glød ☀️

Rigtig god dag!

Rated 4 out of 5 stars

Det lugter ikke så slemt som en normal…

Det lugter ikke så slemt som en normal selvbruner men holder kun 3-4 dage og så begynder det at skalle meget

February 8, 2026

Hej Camille

Tusinde tak for din ærlige feedback 😊

Vi er rigtig glade for at høre, at du synes den dufter bedre end en normal selvbruner.

I forhold til holdbarhed og at den begynder at skalle, hænger det ofte sammen med hvor fugtet huden er. Vi anbefaler at man eksfolierer huden blidt inden påføring og derefter sørger for at fugte huden hver dag efter man har påført selvbruner. Det kan hjælpe farven med at falme mere jævnt og holde lidt længere.

Du skal endelig bare skrive igen – vi hjælper altid gerne 💛

Rated 4 out of 5 stars

Er positivt overrasket over produktet

Er positivt overrasket over produktet, nemt at bruge, minimal lugt og smitter ikke af på tøj osv. Kun ved brug af mit saunatæppe, som er helt forståeligt..
Ansigtsdråberne er nemme og virker godt.. Det eneste som jeg syntes mangler er at farven godt kunne være lidt mørkere ved første lag..

February 10, 2026

Hej Lone 😊

Tusind tak for din søde besked og for at dele din oplevelse med os! Det betyder virkelig meget 💛

Hvor er det dejligt at høre, at du er positivt overrasket over produktet, og at både duften og brugen fungerer godt for dig – især at det ikke smitter af på tøjet, det er vi glade for at høre!

Når det kommer til farven, så kan du sagtens påføre et ekstra lag efter ca. 8 timer, hvis du ønsker en dybere glød. Mange vælger faktisk at bygge farven op på den måde. Vi arbejder også hele tiden på at forbedre vores produkter – og vi tager din feedback med videre 💛

Skriv endelig hvis du har flere spørgsmål – vi sidder klar til at hjælpe!

Take a closer look