Super-t Reviews 42

TrustScore 1.5 out of 5

1.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Wat een oplichters. Voor 80,- besteld. Plastic schoenen waarop je niet kunt lopen vanwege een stuk elastiek. Synthetisch blouse. Slecht afgewerkt. Maat was wel goed. Bij aflevering nog eens 10,- be... See more

Rated 1 out of 5 stars

Super Trend is een Chinese onderneming die direct vanuit China levert. U bestelt dus bij een onbekend bedrijf (europese adres wordt zorgvuldig geheim gehouden). Men verschuilt zich achter een mail adr... See more

Rated 1 out of 5 stars

Oplichters!!! Blouse besteld nooit binnengekregen ook al staat er van wel op de CJP-tracking. Klantenservice zegt eerst na een mail dat er deliverd staat maar niks ontvangen ”wacht 16 weken, zijn on... See more

1.4

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Een erg dure les.

Bij aflevering nog eens 10,- betaald. Retour naar China kost mij 40,- Mijn betaalde 80,- zie ik nooit weer terug. OPLICHTERS!
Dure les.

September 1, 2021

Zeer slecht

Zeer slecht. Besteld n linnen jurk, t is geen linnen maar linnen met synthetisch rommel, op de site staat n super mooi soepel vallend jurkje, t is een stijf jurkje, maat xl(heb normaal L) dacht bestel n maatje extra, t lijkt wel maat S voor €34,99
Terug sturen kost €39,00. Retouradres is China. T zou verboden moeten worden deze verkoop.

June 29, 2021

Pure Polyester.

Geen linnen. Zuiver polyester. Slecht genaaid. Helemaal vormeloos.

De website maakt gebruik van gestolen afbeeldingen. Het product dat u ontvangt, is een slechte kopie.

December 23, 2020

NOOIT IETS BESTELLEN

Mijn moeder heeft voor 400 euro aan kleding besteld via deze site. Kleding leek niets op de foto’s, maten klopten niet, minimaal 4 maten te groot. Vervolgens voor 60 euro geretourneerd en zelfs na veelvuldig te hebben gemaild geen reactie of geld terug ontvangen. Ontzettende oplichters, nooit iets bestellen.

December 2, 2020

Oplichters eerste klas

Hier ook 3 kleedjes besteld: onwaarschijnlijk slechte kwaliteit, maten kloppen langs geen kanten 3de kleedje nooit aangekomen. Super oplichters echt. Beschaamd moet je zijn! Het het is geen spotprijs!

November 28, 2020

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Verkeerde maat geleverd. Na 7 maanden touwtrekken heb ik uiteindelijk 40% van het aankoopbedrag retour gekregen zonder dat ik het product retour hoefde te sturen. Hou vol dus!

November 16, 2020

Mensen opgelet

Mensen opgelet
Super Trend shop is een dief en oplichter.
In mei 2020 heb ik sandalen besteld en betaald. Na herhaaldelijk informeren kreeg ik te horen dat Super Trend een bestelling plaats en verder geen verantwoording neemt voor het bezorgen van de artikelen. Je krijgt een bestel code, daarmee moet je de track and tracé in de gaten houden.Vervolgens komt het pakket ergens in Amsterdam aan. De douane verstrekt geen gegevens over pakketten en Post.nl werkt niet met de code die ik ontvangen hebt. Dit alles heb ik Super Trend shop per e-mail laten weten. Ik heb daarna geen enkele reactie meer ontvangen. Ze zijn niet telefonisch te bereiken en ook hanteren ze geen contact adres.
Wees gewaarschuwd lezer. Het is een oplichterij. Je wordt beet genomen door de reclames over de producten en het lijkt allemaal te kloppen. Niets is minder waar.
Patricia

November 8, 2020

Oplichters eerste klas

Oplichters eerste klas! Paar leuke zomerjurken besteld, zou binnen een paar dagen verstuurd worden. Na meermaals erachteraan jagen waar het bleef, kreeg ik te horen dat het 100+ dagen kon duren. Stond kennelijk ergens in de kleine letters. Veel moeite moeten doen om de rommel terug te sturen toen ik het eenmaal ontvangen had (kwaliteit was bizar slecht en maatvoering klopte van geen kant). 30 Euro retourkosten moeten betalen. Nu maar hopen dat ik m’n geld nog terug krijg...

October 5, 2020

Oplichterij

Oplichter!!!!! Schoenen in Juni besteld en betaald, maar tot Sept. nooit ontvangen. Voor het brengen van de goederen na de klant voelt zich supertrend ook niet verantwoordlijk.

September 12, 2020

Oplichterij

Oplichterij. Kwaliteit komt niet overeen met afgebeelde kwaliteit. Retour sturen kost € 36,-. Een van de twee bestelde producten ontvangen. Bij navraag sturen ze de trac en trace code van het ontvangen product. Echt schandalig dat men zo ongestraft kan oplichten!

September 9, 2020

OPLICHTERS

Om nog maar eens te confirmeren mensen, niets kopen…pure oplichterij! Plastieken schoenen gekocht voor 34€. retourkosten 36€… Echt schandalig!!!

September 2, 2020

Niet aan te bevelen!

Niet aan te bevelen!
Ik heb voor €150, - gympen, linnen broek, tuinpak en jumpsuit besteld.
Gympen €34,50 slechte kwaliteit zal €9 bij action kosten.
Linnen broek was niet linnen €40 kwaliteit action €10
Tuinpak hele dunne stof, leek dikkere stof een tegenvaller nr 3
Jumpsuit nog niet ontvangen! Kan ik nog maanden achterna eer ik deze krijg.
kreeg een rare niet bestelde blouse
(Is compensatie voor maanden wachten en rotzooi ontvangen voor €150, -). Nooit meer!!!!!!

August 26, 2020

Oplichters

Oplichters
Had een linnen broek besteld heel mooi op de site tot ik na 12 weken een broek in de bus kreeg als een stuk papier
helemaal niet de broek die ik besteld had
na vele mails te sturen kreeg ik te horen retour China op mijn kosten
dus mijn geld in de vuilnisbak
zeker niets bestellen !!! gewoon oplichters die brol verkopen
en die de moeite niet doen om je mails te antwoorden
integendeel ze trekken hun er niets van aan
zou niet mogen bestaan
grote oplichters !!!!

August 20, 2020

Absolute ramp

Absolute ramp! Nooit doen zijn echt plastieken Schoenen! En dan als leer orthopedisch sandalen verkopen! Echt een schande! Dat zo firma's kunnen blijven bestaan! Ik ben gewoon in zak gezet!

August 11, 2020

Plastic schoenen retourkosten 31 euro voor eigen rek

Okay zelfde verhaal. Ik heb dus die orthopedische schoenen besteld en inderdaad van plastic. De retourkosten mag ik zelf betalen plus een herroepingsformulier invullen. retourkosten maar liefst 31 Euro naar China. En super trend die doet alsof dit heel normaal is. Pure oplichting als je het mij vraagt

August 11, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Bestelling SuperTrend superdom van mij...

Superdom van mij om niet eerst deze reviews te lezen voordat ik iets bij SuperTrend bestelde. €45,- weggegooid. Ik had orthopedische sandalen besteld maar heb ze nooit ontvangen. Ik heb Supertrend support gemaild en kreeg als antwoord dat zij daar niet verantwoordelijk voor zijn en dat ik contact op moet nemen met de vervoerder. Alleen staat nergens wie de vervoerder is. Maak ook niet uit, want het is duidelijk dat het allemaal nep is: de sandalen zouden volgens All-in-one package tracking afgeleverd moeten zijn bij Amsterdam International mail Centre maar dit bestaat niet meer.

August 7, 2020

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look