See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Det var väldigt lång leveranstid. Jag var noga med att inte betala förrän jag fått min beställning. När den väl kom så frågar dom hur jag upplevt köpet. Förklarar att jag tycker det varit orimligt... See more

Rated 3 out of 5 stars

Dessa är bland de bästa öronproppar jag testat för att minska ljud och buller. Man kan även ha en konversation och höra allt personen säger. Dock blir det väldigt svårt att äta med dom i. Blir job... See more

Rated 1 out of 5 stars

Kan inte välja 0 stjärnor tyvärr. Bara lurendrejeri. Väntar på dessa i flera veckor och de åkte i soporna direkt. Tar inte bort ljud utan förstärker och ger ett burkigt ljud. Bra marknadsföring och fö... See more

Company details

1. e-Commerce Service
  2. e-Commerce Solution Provider
  3. Web designer
  4. Website Designer

Written by the company

Vårt mål på SuperParents är ganska enkelt: Att erbjuda hjälpmedel till föräldrar som har barn med NPF-diagnoser.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Ett bra företag med bra kundservice

Klar å tydlig beskrivning av produkterna. Enkelt att förstå hur man ska göra beställningen. Samt en super bra å trevlig kundservice som svara snabbt å bra

January 16, 2026

Hej Jack,

Tack snälla för din fina recension! Vi blir så glada att höra att både beställningen och kontakten med oss känts tydlig och smidig. Extra roligt att du uppskattar vår kundservice!

Önskar dig en fin helg 💛

Bara posetivt

Snabb leverans. Bra kontakt med företaget. Märks att de e seriösa.

January 16, 2026

Hej Lindha,

Tack för din recension! Så kul att höra att både leveransen och kontakten fungerade smidigt 💛

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva.
Ha en fin dag!

Hörselskydd

Skönt att få ta del av vad andra pratar om utan att behöva höra allt oljud i bakgrunden.

January 15, 2026

Hej Louise,

Så fint att höra att SensoPlugs hjälper dig att få vara med, utan att behöva ta in allt oljud runtomkring. Precis det vi hoppats att de ska göra 💛

Tack för att du tog dig tid att skriva en till recension!

Rated 4 out of 5 stars

Mittenstorleken var den som passade…

Mittenstorleken var den som passade mig. Tidigare hade jag deepsleeps liknande variant som har mjukare "stav," vilket möjligtvis var lite mjukare men svårare att få in i örat och "plugga igen ordentligt" Därav mer ljudinsläpp.

Denna öronplugg blockerar ljud mycket bra och är lätt att få in i örat, i början var jag lite skeptiskt för komforten och orolig för en skavande känsla, men detta har övergått till att kännas mer än godkänt, även för att kunna sova med dem. Jag kan även sova med dem på sidan vilket jag aldrig klarat med några andra pluggar tidigare. Dessa har räddat mina nätter då jag bor på 1a våningen och det låter från värmerören i källaren. Mycket lugnad och stressar inte inför natten som jag gjort tidigare. Hoppas att de gör så att man kan köpa enbart en storlek i framtiden och inte tre olika.

January 13, 2026

Hej Hilding,

Stort tack för att du delade med dig så utförligt. Det betyder mycket för oss att höra hur SensoPlugs fungerar för dig i vardagen, särskilt när det handlar om att kunna sova bättre och känna sig mer lugn inför natten.

Vi förstår helt önskemålet om att kunna köpa enbart en storlek, och vi tar med oss den feedbacken vidare. Så fint också att höra att komforten blivit bättre än förväntat och att de fungerar även när du sover på sidan!

Tack igen för att du tog dig tid att skriva. ✨

Rated 5 out of 5 stars

Super god service da pakken blev hos…

Super god service da pakken blev hos dao- der blev uden problemer sendt en ny. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her

December 9, 2025

Hej Sabrina!

Tack för din fina recension. Vad härligt att höra att allt löste sig smidigt och att du är nöjd med hur vi hanterade det. Vi blir så glada över att du vill handla hos oss igen!

Tack för förtroendet 💛

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service och otroligt…

Fantastisk service och otroligt generösa!
Tack- jag är så nöjd!

January 2, 2026

Hej Veronica,

Tack själv! Vi blir så glada av att höra att du är nöjd 💛
Och stort tack för dina fina ord om både service och generositet. Det betyder mycket.

God fortsättning!

Rated 5 out of 5 stars

Väldigt bra produkt min tio åring är…

Väldigt bra produkt min tio åring är väldigt nöjd och säger att den är super bra, och det har bra ljudisolering i klassrummet. Han änvander den även hemma också. Vi är super nöjda. Bra service uppskattat att ni hörde av er och kollade om jag fått hem produkten. Starkt rekommendera.

December 6, 2025

Hej Awa,

Tack för din fina recension! Vi blir verkligen glada av att höra att din tioåring är nöjd och att SensoPlugs fungerar bra för er, både i skolan och hemma.

Det betyder mycket att ni uppskattar servicen och uppföljningen också. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga genom hela köpresan.

Tack för att ni rekommenderar oss! 💛

Rated 1 out of 5 stars

Produktet er sendt direkte fra…

Produktet er sendt direkte fra hjemmesiden alibaba.com med en leveringstid på over 14 dage!
Havde jeg vidst det havde jeg ikke støttet denne virksomhed. Deres ørepropper er hypet og er SLET ikke prisen værd! Billigt plastisk til overpris!

December 18, 2025

Hej Nadia,

Jag är ledsen att du är så missnöjd med din upplevelse. Det är verkligen inte vad vi vill.

Vi skickar våra produkter från vår egen fabrik i Kina, men vi säljer inte via Alibaba eller andra plattformar. SensoPlugs är utvecklade i samarbete med vår fabrik och säljs endast via vår egen hemsida.

Jag kan se att din order blev fyra arbetsdagar sen, och vi har därför återbetalat 25 % av ordervärdet som kompensation. Jag är så ledsen över att din order inte kom fram som väntat.

Om du känner att produkten inte motsvarar dina förväntningar är du såklart alltid välkommen att returnera den och få en full återbetalning. Vi erbjuder 365 dagars öppet köp. Maila oss gärna på kontakt@superparents.se så hjälper vi dig vidare.

Har aldrig modtaget dem

December 20, 2025

Hej Sarah,

Jag förstår att det känts frustrerande att vänta. Jag kan se att din order levererades idag, men att den tyvärr blev tre arbetsdagar sen. Det ber vi verkligen om ursäkt för.

Som kompensation har vi nu återbetalat 25 % av orderbeloppet. Hör gärna av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med. Återigen är jag ledsen över att din order kom fram senare än väntat.

Önskar dig en god jul och gott nytt år!

Gode ørepropper

Gode ørepropper. Dejligt de kommer i tre størrelser hver pakke, så de passer første gang. Billigere end de "smarte" mærker.

November 28, 2025

Hej Linda,

Tack för din fina recension. Så kul att höra att du är nöjd! Att kunna prova sig fram med flera storlekar i samma förpackning är något många uppskattar, så det gläder oss att det fungerade bra för dig också.

Och extra roligt att du tycker de är prisvärda. 😊

Önskar dig en fin jul!

Elendig firma og kundeservice

Bestilte et sæt ørepropper d. 2. December og pengene blev trukket d. 4.
Jeg kan se forsendelsen er oprettet d. 2. December uden siden at have flyttet sig.

Jeg har været i kontakt med kundeservice, som blot beder mig kontakte Dao, som jo ikke har modtaget pakken. Jeg har sidenhen skrevet til dem uden held/svar

Der er nu gået 16 dage siden bestilling og en pakke som stadig ikke flytter sig. Hører jeg ikke fra firmaet i løbet af i dag, har jeg besluttet at gå til politiet, da de også fralægger sig ansvar for forsendelsen.

Ærgeligt at bestille en julegave i god tid og ende op i den her situation, formentlig uden gave.

Kan absolut ikke anbefale dette firma til nogen som helst.

December 2, 2025

Hej Anja,

Jag är verkligen ledsen över hur din upplevelse med oss blivit. Både när det gäller leveransen och kontakten med vår kundtjänst.

Din order har tagit alldeles för lång tid, och vi förstår fullt ut att det skapat stress, särskilt när det handlar om en julklapp.

Jag kan också se att du inte fått den förståelse eller det ansvarstagande du förtjänar i kontakten med vår kundtjänst, och det är något vi kommer att ta vidare med ansvarig direkt.

Vi har redan gjort en återbetalning på 25 % som kompensation för förseningen, men vi vill självklart hjälpa dig vidare om du fortfarande inte får ditt paket. Maila gärna till kontakt@superparents.se så ser jag personligen till att vi hittar en lösning. Antingen genom ny leverans eller full återbetalning.

Återigen, förlåt för besvikelsen. Jag hoppas vi får chans att rätta till det.

Personligt och prisvärt

Personligt bemötande. Prisvärda och kvalitativa produkter. Smidig beställnings- och leveransprocess.

December 15, 2025

Hej Ann!

Tack snälla för dina fina ord. Det betyder mycket att höra att du upplevt både produkterna och hela processen som personlig, prisvärd och smidig.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva en recension. Önskar dig en fin dag!

Rated 5 out of 5 stars

Var skeptisk till en början

Var skeptisk till en början, men efter många olika varianter var denna "sista hoppet" efter att ha läst nöjda kunders omdömem och jag kan bara hålla med: funkar kanon! Jag sover bättre, blir mindre störd av sambons snarkande, och på jobbet slipper jag bli lika trött i huvudet av de höga oljuden från olika maskiner. Jag är nöjd! Och skulle rekommendera dessa till de som inte ännu provat.

December 1, 2025

Hej Linda!

Så fint att höra att SensoPlugs blev just det där "sista hoppet" som faktiskt fungerade! Det betyder mycket att du tog dig tid att skriva, och ännu mer att du nu sover bättre och känner mindre ljudtrötthet i vardagen.

Tack för att du delar med dig och rekommenderar vidare. Vi blir verkligen glada av att läsa detta 💛

FAKE VIRKSOMHED!!

Obs obs!
FAKE VIRKSOMHED!!!!!
Var så dum ikke at læse herinde først, og laver en bestilling midt november! Pengene er trukket og vi ser ingen varer, og samtidig så kan jeg se at leverings tiden bliver skubbet og skubbet!! Det er dybt fake, og du kan ikke få fat i nogen! Har forsøgt kundeservice 2 gange, uden svar ..
I bliver anmeldt!!

December 4, 2025

Hej Maria,

Jag är verkligen ledsen att din upplevelse med oss fått dig att känna så. Det är absolut inte så vi vill att någon av våra kunder ska uppleva sitt köp.

Din order är på väg, men vi ser att den kommer att bli 2–3 arbetsdagar sen. Vi har 5–9 arbetsdagars leveranstid, och det är helt vårt ansvar att den inte hålls. Det ber vi om ursäkt för.

För att visa att vi tar det på allvar har vi redan återbetalat 25 % av din ordersumma som kompensation. Beroende på bank och betalmetod kan det ta någon dag innan pengarna syns på kontot, men återbetalningen är genomförd.

Jag har personligen gått igenom vår kundtjänsthistorik och kan bara se ett mejl från dig som kom in igår, om något tidigare mejl försvunnit på vägen ber jag verkligen om ursäkt.

Jag förstår att det här skapat frustration, och vi vill gärna få chansen att hjälpa dig vidare. Hör av dig till kontakt@superparents.se om du har några frågor. Vi svarar så snabbt vi kan.

Svindel

Helt almindelige ørepropper der kan købes i de fleste byggemarkeder til under 30 kr. De markedsføres her som særligt velegnede til folk med adhd eller autisme.
Rent bedrageri

December 2, 2025

Hej Jon,

Tack för att du delar med dig. Jag är verkligen ledsen att SensoPlugs inte levde upp till dina förväntningar.

De är framtagna med ett specialanpassat ljudfilter och utvecklade för att hjälpa personer med ADHD och autism att hantera ljudkänslighet i vardagen. Men vi förstår att upplevelsen kan vara olika för alla.

Vi erbjuder alltid 365 dagars öppet köp, så hör gärna av dig till oss på kontakt@superparents.se om du vill returnera och få pengarna tillbaka. Vi hjälper dig gärna.

Ha en fin dag!

Kineservarer uden virkning

Kineservarer (ørepropper)uden virkning. Køb ikke noget af dem, det er scam.

Re: Returnerer gerne, betaler i returfragten som nok er dyrere end produktet

November 17, 2025

Hej Dennis,

Jag är ledsen att höra att du är missnöjd och upplevde att produkten inte fungerade.

Om du inte är nöjd är du självklart välkommen att returnera och få pengarna tillbaka. Vi erbjuder 365 dagars öppet köp. Hör av dig till kontakt@superparents.se så hjälper vi dig vidare.

Önskar dig en fin dag!

Rated 1 out of 5 stars

Jeg betalte 360 kr for 3 sæt med snor.

Jeg betalte 360 kr for 3 sæt med snor.
Det var lige til skraldespanden bagefter, sendt direkte fra Kina.
Produktet havde ingen effekt.
Rent snyd, desværre.

November 17, 2025

Hej Anna,

Jag är verkligen ledsen att höra att du upplevde produkten som en bluff, det är såklart det sista vi vill att någon av våra kunder ska känna.

Vi förstår att det kan kännas frustrerande om effekten uteblir, särskilt när man haft hopp om att det ska hjälpa.

Vi erbjuder alltid 365 dagars öppet köp, även om produkten har testats. Hör gärna av dig till oss på kontakt@superparents.se så hjälper vi dig med en retur och ser till att du får en full återbetalning.

Tack för att du tog dig tid att skriva. Hoppas du får en fin dag!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look