Smørum Autoland ApS

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Uærlig forhandler! Købte i februar/marts 2022 en VW Up! hos Smørum Autoland. Tarik (forhandler/sælger) gør opmærksom på at bilen tidligere har været skadet, men at dette, angiveligt, skulle være... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fik lavet 2 års service på min Ford. Havde forinden fået et godt tilbud på opgaven. Super imødekommende personale, der kompetent tog pænt imod mig og min bil. Vi gennemgik hurtigt punk... See more

Rated 1 out of 5 stars

Fik afhentet bil dagen efter jeg kontaktede dem, men de kunne ikke betale kontant ved afhentning. Efter at have rykket for betaling 2 gange efterfølgende,så modtager jeg de aftalte 2500.- Bilen er... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har igennem de sidste par år fået lavet mine biler hos Smørum Autoland og kan på det varmeste anbefale dette værksted. De er altid søde til at hjælpe og har sågar blevet efter lukketid, for at gøre mi... See more

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Ingen kontanter

Jeg har været tilfreds med at skrotte min bil hos Smørum Autoland.
Jeg har skrottet mange biler i mit liv, og jeg har altid set skrotmarkedet som et gedemarket...
Mit indtryk af Smørum Autoland er dog meget proffesionelt.
Pengene kunne jeg ikke få kontant, det var jeg lidt utilfreds med, men pengene er kommet ind på min konto. så ingen klager.
Vh den glade kunde Henrik

June 25, 2014

Fantastisk personlig betjening

Jeg må tage hatten af for den personlige service jeg fik hos Smørum Autoland.
Jeg er klar over at jeg bare var en kunde. Men alligevel blev der gjort en ekstra indsat for mig, og min elendige skrotbil.

Kommer meget gerne tilbage

June 25, 2014

hurtig service

Jeg ringede og fik min bil hentet samme dag
Afmeldt dagen efter
Pengene efter 10 dage.
God hurtig service

June 24, 2014

Svindel og humbug

Jeg kan på ingen måde anbefale Smørum Autoland. Jeg fik skrottet min bil hos dem, og hele processen var én stor farce, hvor jeg blev nødt til at true med politianmeldelse for at få mine penge.

Vær opmærksom på følgende:

1: Prisen på hjemmesiden er ikke den pris du får af Smørum Autoland. Det er inklusiv de 1500 kr du får af Miljøordning for Biler. Det er vildledende og imod markedsføringsreglerne. Den samlede pris man aftaler med selskabet fremgår også på kontrakten man underskriver, men man modtager som sagt ikke det fulde beløb af skrothandleren. Det er rent juridisk at omgå reglerne.

2: Smørum Autoland har tydeligvis et problem med at betale sine kunder. Se blot listen af utilfredse brugere her på siden. Jeg måtte vente over en måned før jeg fik mine penge. På det tidspunkt havde jeg involveret Miljøordning for Biler, Miljøstyrelsen og var på nippet til at politianmelde firmaet. Jeg sendte tre rykkere pr. email - som ikke blev besvaret - og jeg ringede vel til dem +20 gange i alt.

3: Smørum Autoland besvarer ikke dine henvendelser - hverken telefonisk eller pr. e-mails. Servicen er ikke-eksisterende, og du bliver kørt rundt mellem flere personer, der bare vasker deres hænder. Der er i mit tilfælde tale om den ringeste form for behandling jeg nogensinde har oplevet. To af personerne er nærmest ubehagelige, og de har slet ikke forstået konceptet bag kundepleje. Man føler sig nærmest truet.

Det er trist, at der findes selskaber som dette. Jeg tvivler stærkt på at min oplevelse er enestående - tjek blot de andre anmeldelser. Jeg kan på ingen måde anbefale Smørum Autoland.

May 25, 2014

FIN SERVICE - det kører bare

ja jeg var enorm glad for den kontakt jeg har haft med Smørum Autoland - først med indehaveren - næst med chaufføren, der hentede bilen

- de kan kommunikere - de er fleksible - og chaufføren ekstremt serviceminded - "Jeg ringer lige tilbage" - "Jeg kommer kl. " - alt lykkedes.

Service hænger ikke på træerne - derfor bliver jeg altid glad, når jeg møder den - og synes man skal videregive det. Eva

May 6, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Skrot din bil et andet sted...

Opdatering, rettelse fra 2 til 1 stjerne;
Wauw... for første gang ud af efterhånden +50 trustpilot anmeldelser gennem tiden har virksomheden valgt at anmelde min anmeldelse med krav om købsdokumentation. Kan se de har haft held til at få fjernet en masse uddybende 1-stjerners anmeldelser, gætter på at folk ikke orker dokumentationsprocessen mange måneder efter oplevelsen. Bekræfter kun den negative oplevelse yderligere, underlig måde at drive virksomhed på.

Oprindelig anmeldelse;
2 stjerner kun fordi prisen på de 2600 var i toppen af markedet.
Useriøst, til trods for de reklamere for det modsatte. Fortæller at pengene vil stå på kontoen inden for en uge, det tog 3 uger hvor der ikke blev reageret på mail og telefonen ikke blev taget, først da jeg kom igennem på telefonen blev pengene overført.

Se i øvrigt også anmeldelser på deres andre adresser sautoland.dk og superskrot.dk

April 16, 2014
Rated 4 out of 5 stars

OK behandling

Ringede en formiddag og 2 timer senere var bilen hentet.
Pengene fra staten kom hurtigt og resten kom små 14 dage efter.
Ingen problemer.

March 11, 2014
Rated 1 out of 5 stars

En aftale er IKKE en aftale

Jeg aftalte i formiddags via mail, at dette firma skulle komme og hente min gamle BMW løbet af i dag. De forventede at hente den inden kl. 13.00.
Klokken er nu 19.00, mon jeg kan konkludere at de slet ikke kommer? Intet telefonopkald, ingen sms, ingen mail, ingenting...... Virkelig dårligt. Der er rigeligt med skrotfirmaer, så mit bedste råd er: ring til et andet !!

* Som svar på min klage-mail til Sautoland, fik jeg en mail hvori de skriver at de har været på adressen OG at chaufføren har ringet til mig flere gange. Øhhh.......min mobiltelefon registrerer alle opkald, alle missede opkald, alle sms´er og alle beskeder på telefonsvareren. Jeg har intet modtaget af hverken det ene eller det andet, så det må have været et rigtig stort hul i nettet lige der hvor han ringede. At ringe på min dør havde naturligvis også været en mulighed.......

October 19, 2013
Rated 4 out of 5 stars

God pris for skrotbilen

Jeg fik 2600 kr., da jeg skrottede min bil. De 1750,- kom fra miljøministeriet og de 850,- kom fra Smørum Autoland. Det havde været rart, hvis de havde fortalt, at man skal have nogle ugers tålmodighed med pengene.

May 26, 2013

Take a closer look