SUPERSNELTV Nederland en België IP-TV  Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Onbetrouwbaar voor langere termijn

Automatische verlenging van betaalde contracten werd niet uitgevoerd. Website uit de lucht en dan wel weer terug online. Na besef oude klant geen reactie meer via whatsapp.Er zijn betere,betrouwbaardere aanbieders. Te vermijden !

July 1, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Goede service. Ik kan alles snel kijken en het werkt buiten af en toe een hapering gewoon goed. Ik heb het verlengd

June 29, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden met dit product

Zeer tevreden met dit product. Alles werkt goed. Het is even zoeken in de vele menu's en tussen alle zenders/films. Ik zou het iedereen aanraden

June 15, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Heeft eerder onder de naam Luxe tv…

Heeft eerder onder de naam Luxe tv Brabant op Facebook geadventeert, via die weg 2 ontvangers gekocht in juni 2025, deze werken inmiddels allebei niet meer helaas, via Whatsapp contact gezocht maar krijgen geen respons.
Toen de bakjes het nog deden was er heel vaak storing.
Dus mensen je bent gewaarschuwd is een oplichter.

November 29, 2025
SUPERSNELTV Nederland en België IP-TV  logo

Reply from SUPERSNELTV Nederland en België IP-TV

Bedankt voor je bericht. We hebben geprobeerd na te gaan wie je bent, maar we kunnen je gegevens helaas niet in ons systeem terugvinden onder deze naam of orderinformatie.

Om je verder te helpen ontvangen we graag nogmaals een WhatsApp-bericht, inclusief je bestelnummer, naam of het telefoonnummer waarmee je eerder contact opnam. Zonder deze informatie kunnen we je aankoop helaas niet koppelen.

Stuur ons gerust opnieuw een bericht via WhatsApp, dan lossen we het zo snel mogelijk voor je op.

SupersnelTv bevalt goed

Heb sinds kort IPTV en het bevalt mij goed. Niks op aan te merken.
Al een paar films gekeken en nu ook met een serie bezig.
De tv zenders moet ik nog ontdekken, ik wil op ESPN voetbal volgen, maar vergeet telkens wanneer er wedstrijd van mijn club is.
Heb het nu in mijn telefoon gezet, dus zodra het er is, kan ik het niet vergeten.
SupersnelTv is al met al een aanrader voor als je niet allemaal losse abonnementen wil, wat bij elkaar opgeteld heel duur is.
Nu betaal je 1 bedrag waar je heel veel voor krijgt.

November 2, 2025

The Trustpilot Experience