Na telefonisch contact voor een vervangend onderdeel, was dit binnen 5 minuten geregeld! Meedenkend, erg klantvriendelijk en meteen woord bij daad! Ik kan niet anders zeggen als meer dan perfect... See more
See what reviewers are saying
Vraag gesteld of er ook reserveonderdelen te bestellen zijn, te weten nieuw zadel en handvaten. Kreeg zeer snel reactie (zondag gemaild, maandagochtend al reactie). En blij verrast dat ze het kosteloo... See more
Company replied
Contact info
Huub van Doorneweg 2 , 5151 DT , Drunen, Netherlands
- 020 210 3336
- contact@supersuper.nl
- supersuper.nl
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Super!!🤩
Ik kan niet anders zeggen als meer dan perfect, en een absolute aanrader!
Ook de producten die ze verkopen zijn stevig robuust, stoer..ik kan niks negatiefs benoemen🤩
Super service en klantenservice
Erg blij met de mooie stevige fiets van onze dochter. We kregen na een gekke val schade aan een onderdeel, en zo kregen we contact met de prettige en warme klantenservice. Nu ziet de fiets en weer geweldig uit en kan weer wat jaren mee.
Fietsje ziet er supersuper uit kwaliteit ruk
Fietsje ziet er supersuper uit. Lagers zijn alleen rommel dit wil zeggen dat hij zwaar trapt. Velgen en banden zijn niet slag vrij. Een aantal bouten zullen gaan roesten omdat ze onbehandeld zijn. Echt heel jammer.
Meedenkend team
Zeer tevreden: snelle, vriendelijke service en meedenkend team!
Hele goede klantenservice
Ik ben zeer tevreden met het contact dat ik met de klantenservice had. De handvatten van het kinderfietsje van mijn dochter dat ik tweedehands had gekocht, waren aan vervanging toe. Toen ik belde om er informatie over in te winnen, bood de medewerker aan mij kosteloos een nieuwe set op te sturen. Het fietsje is verder nog in goede staat en met de nieuwe handvatten, ziet het er weer als nieuw uit!
WOW! wat een keurig bedrijf!
WOW!
Op zoek naar een vervangend zadel voor de fiets van mijn dochter. Reageerde super snel en sturen ook nog snel "onder service" een nieuwe!
Boven verwachting wat een service, het bestaat nog!
MIJN GROOTSTE complimenten en dank!
Uitstekende service
Uitstekende service
De as van het voorwiel van de fiets van onze dochter was defect. We kregen meteen gratis een nieuw voorwiel. Hartelijk dank!
Er was een handvat kapot van de fiets…
Er was een handvat kapot van de fiets van mijn dochter. Na contact met de klantenservice heb ik kosteloos een nieuwe set opgestuurd gekregen. Super service!
Wij hebben enkele jaren terug een kinderfiets gekocht (toen was het nog Popal) bij een sample sale rechtstreeks bij dit merk. Onze dochter fietst al jaren met veel plezier op haar fiets. Deze fietst nog steeds prima en ziet er mooi uit. Nu waren de handvaten en slingers alleen verweert en kon ik nergens losse onderdelen vinden. Een mail gestuurd naar de klantenservice en na enkele jaren een nieuw set gewoon kosteloos toegestuurd gekregen. Snelle reactie en verzending, gewoon top! En een dochter die weer helemaal blij was 😊
Zijwieltjes
16 inch fiets gekocht maar zonder zijwieltjes. Bij na vraag kosteloos zijwieltjes toegestuurd gekregen ! Super service 🌸
Super service
Super service, klantenservice is heel goed, vriendelijk en behulpzaam!
Lak stiftje snel opgestuurd
Dochter was met nieuwe fiets gevallen, een mail gestuurd met de vraag of ze een lak stiftje hebben om de fiets weer op te knappen. Binnen een paar dagen lak stiftje binnen, fiets opgeknapt en dochter weer helemaal blij! Heel erg bedankt

Zijwieltjes
Ik was op zoek naar een verkooppunt voor de zijwieltjes van de Supersuper fiets nadat we universele al hadden geprobeerd en die niet om de bouten pasten. Werd vlot geholpen en kregen de zijwieltjes toegestuurd! Super!

Reply from Supersuper
Gemaild met de vraag of ze mij konden…
Gemaild met de vraag of ze mij konden helpen met zijwieltjes.
Krijg een setje naar huis gestuurd. Echt super!

Reply from Supersuper
Een losse poppenzitje voor achterop besteld
Mijn kleindochter had een gebruikte supersuper 14 inch meisjesfiets gekregen, alleen zat de poppenzitje voor achterop er niet meer bij. Op internet overal naar gezocht maar niemand verkoop het poppenzitje apart. Toen de supersuper website bezocht, gebeld. En mijn kleindochter heeft GRATIS een poppenzitje gekregen, zij en wij zijn allemaal heel blij. Toppie hoor

Reply from Supersuper
Wij zijn ontzettend blij met de goede service
Wij zijn ontzettend blij met de fantastische goede service van Popal.
Hebben naar Polal gebeld,en wilde graag
een lakstift voor onze kleindochter haar fietsje. Die een beschadiging had gekregen. Zij vroegen mij om een foto te sturen i.v.m.de kleur.
Binnen een half uur kreeg ik het bericht dat er een gratis lakstift opgestuurd werd,en deze onder de service viel.
Dit is geweldig goede service.
Mario Pullen.

Reply from Supersuper
Vanmorgen gebeld dat de fiets van me…
Vanmorgen gebeld dat de fiets van me kleindochter beschadig is door een val meisje verdrietig maar sturen netjes een lakstift top bedrijf

Reply from Supersuper
Snel en super vriendelijk geholpen met…
Snel en super vriendelijk geholpen met een goede oplossing. Top service.

Fantastische service
Gisteren Popal gemaild met de vraag of wij een nieuw hoefijzerslot konden bestellen voor de fiets van mijn dochter. Helaas was het sleuteltje afgebroken. Omdat ik graag het originele slot wil hebben, heb ik dus Popal gemaild. De volgende ochtend ontving ik al een mailtje terug. Het slot was op voorraad. Blij verrast dat hij liet weten kosteloos een nieuw hoefijzerslot op te sturen! Voor een volgende fiets gaan we zeker weten weer voor een Popal! Nogmaals bedankt voor de fijne en goede service. Liefs

Snel en behulpzaam
Mijn dochter heeft een Daily Dutch Popal waarvan het zadel stuk was en ook de mooie bruine handvaten waren aan vervanging toe. Ik kon bij geen enkele lokale fietsenzaak een mooi bruin leren kinderfietszadel (zijn een stuk kleiner dan de volwassen maat die bij de meeste fietswinkels te verkrijgen is) vinden dus besloot telefonisch contact op te nemen met het kantoor van Popal om te kijken of zij mij een dealer konden adviseren die deze accessoires voor dit specifieke model fiets verkocht. Ik kreeg het verzoek of ik mijn vraag op mail kon zetten. Direct diezelfde dag kreeg ik een reactie dat ik een zadel en handvaten ook via hen kon bestellen en wat de kosten waren. Ik ging daarmee akkoord en kreeg de handvaten uiteindelijk binnen 2 dagen kosteloos thuisgestuurd. Wat een super service, dankjewel Popal.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.