40 års fødselsdag Jeg vidste allerede for 2 år siden, at det var Svanecatering der skulle lave mad til min fødselsdag. Maden er top lækker, vel tilberedt, tilsmagt, og er af god kvalitet. Jeg havde... See more
Company replied
Sååå lækker mad og virkelig flot anrettet! 🤩 Min kone og jeg holdt bryllup for 70 mennesker, og alle har rost maden til skyerne. Nogle sagde: “Det lækreste kød, de nogensinde havde fået til en fe... See more
Company replied
Tak til Svane Catering for en helt forrygende lækker Tapas. Her er god kundeservice i fokus. Vi ønskede tilkøb, intet problem. Maden stod klar til aftalte tid. Dialogen med Keith er bare super.... See more
Vi brugte Svanecatering til vores søns 18-års fødselsdag. I det hele taget bundærlig og lækker mad lavet med friske og reelle råvarer - et koncept der holder. Stor ros til maden fra os, men vigtigst... See more
Vi leverer alt fra stort til småt, catering, hverdagsmad, menuer og meget andet
Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Efter at have fulgt vejledningen, stod vi med mega tørre brune kartofler, råt andebryst og rødkål som godt kunne have været bedre. Andebrystet krævede en halv time længere i ovnen.
Det var bestemt ikke pengene værd.

Reply from svane|catering
En helt igennem fantastik madoplevelse.
Svane Catering leverede 3 helt igennem fantastiske retter til vores bryllup.
Gæsterne roste maden hele aftenen.
Møreste kød til dato.
Tak for mad! :-)
Keith yder den bedste service og laver den absolut lækreste mad!
Vores bryllup blev løftet endnu mere op af hans fantastiske mad. Flere gæster spurgte hvor maden kom fra og vi anbefaler Svanecatering til alle ☺️
Tak til Svane Catering for en helt forrygende lækker Tapas.
Tak for at Svane Catering gjorde sin del til, at svigerfar fik en dejlig 90 års fødselsdag 😀 Alle roste maden til UG+
Kartoffelsalaten dog til UG++ sikke en lækker dressing 😋
Tusind tak til Keith fra Svane Catering for fuldstændig fantastisk mad til vores søns konfirmation. Det smagte SÅ godt. Croissanterne til forret fik SÅ meget ros, tilbehørsbuffeten var skøn som altid og de franske citrontærter var de bedste vi nogensinde har smagt. Vores søn, vi og vores gæster var glade. Så tusind tak ☀️☀️💪🏻💪🏻💪🏻
Svane Catering får 5 stjerner med pil op ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Svane catering leverede en virkelig lækker 3-retters menu til vores bryllup. Hele processen med udvælgelse af menu og samarbejdet med Keith var virkelig godt og vi følte os i trygge hænder. Vi vender uden tvivl tilbage en anden gang.
Vi fik leveret mad til vores søns konfirmation. Maden var virkelig god og gæsterne roste det. Vi anbefaler Svane Catering god mad og god service.
Stor ros til maden fra os, men vigtigst af alt fra vores gæster.
Vi vil helt sikkert bruge Svanecatering igen, og kan kun give Keith og hans medarbejdere vores bedste anbefalinger.
Igen fuldstændig fantastisk mad og service fra Svane catering.
Tusind tak for maden til 18års fødselsdag🇩🇰
Vi har både fået hverdagsretter og catering… Det er altid rigtig lækker mad lavet på gode, friske råvarer!
Og så er venlighed og service i top, hvilket jeg også prioriterer højt…
Vil til hver en tid anbefale Svane Cateting!
Vi havde svanecatering til vores bryllup og det var helt fantastisk.
Vores menu var lavet, men madkonen måtte springe fra et par mdr før selve brylluppet.
Her sprang svane catering bare til og leveret virkelig lækkert mad.
Kæmpe anbefaling her fra.
Nete
Fik mad I forbindelse med netværks arrangement. Super lækkert og højt kvalitet. Kan anbefales.
Du finder bare ikke noget bedre , både mad og service er altid i top , om det er til møder, fester eller hverdags retter. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi har haft en rigtig god oplevelse ved at bruge Svane C.
Maden var meget lækker, frisk og indbydende. Fadene var dejlig lette at sende rundt om bordet, og samtidig meget lækre. Har kun ros til overs for konceptet, og vil bestemt bruge Svane igen når vi skal slippe nemt om det. Og mad var der nok af.
Vi har lige haft bestilt mad og hjælp til en bryllupsreception.
Vi fik super mad som mange af gæsterne roste.
Samtidig var de to unge damer/piger som hjalp med at anrette, ryde op osv. efterfølgende utroligt dygtige, initiativrige og gjorde et fantastisk stykke arbejde og vi følte os i trygge hænder med dem, så vi kunne koncentrere os om at nyde dagen og snakke med vores gæster.
Svanecatering kan absolut anbefales.
Lækker mad og super service!
Svane Catering leverede mad til vores søns konfirmation. Keith var selv med og præsenterede maden for gæsterne på god vis. Keith og hans medarbejdere var alle meget servicemindede. Behagelige at samarbejde med under festen og bidrog til den gode stemning! Mange gæster roste maden. Der var rigeligt med mad.
Keith var let at kommunikere med og var god til at imødekomme vores ønsker til justeringer i menuen.
Kan varmt anbefales!
Vi har netop fået leveret smørrebrød i weekenden til vores søns barnedåb. Svane Catering får vores varmeste anbefaling og vi kommer helt klart til at benytte os af det fremover 🙏 Det er uden tvivl det bedste stykke smørrebrød vi nogensinde har fået leveret! Alle deltaljer, helt ned til rugbrødet, var der kræset om 😌 Alle vores gæster var meget glade og der blev spist virkelig godt 😅 Dertil blev maden leveret i termokasser på fine serveringsfade, så det var super nemt at få ind på bordene hurtigt til vores sultne gæster efter kirken🙏! Tusinde tak for fantastisk service og for dejlig mad. Kæmpe anbefaling herfra! 🌟🌟🌟🌟🌟
Vi har haft Svane Catering til at stå for maden til vores pigerne dåb. Vi selv og alle gæster var meget begejstrede - SÅ velsmagende som en restaurant oplevelse, og meget smukt anrettet (selv på engangsservice!). Er der en ting Keith ikke er, så er det nærig - vi har mad til overs så jeg næsten tror vi kan holde fest igen :-) …. vi (og nok også vores gæster!) skal bruge Svane Catering til næste fest!
Tak for en dejlig påskefrokost.
Alt var velsmagende og delikat. Fine anretninger, lige til at stille på bordet.
Stor ros og 5 stjerner fra mig og mine gæster, til Svanes Catering.