Company details

1. Furniture Store

Information provided by various external sources

Svanel laver håndlavede snedker møbler af høj kvalitet, der passer ind i det moderne hjem og kan bruges i din indretning af hele hjemmet.

3.2

3-star
2-star
1-star

Rated 3 out of 5 stars

Dårlig kundeservice og varierende kvalitet

Jeg købte i november en badeværelseshylde fra Svanel. Jeg er overordnet set glad for produktet, men da jeg modtager den, opdager jeg, at den nederste hylde har en meget stor spartling. Derudover mangler jeg et sæt beslag til at opsætte hylden med. Da jeg skriver det til Svanel, svarer de hurtigt, at jeg de sender et ekstra sæt beslag, og at spartlingen skyldes en stor knast, som kan forekomme i træet. Jeg svarer jeg, at når jeg betaler 2.499 kr. for et møbel, forventer jeg, at finishen er jævn og pæn. Jeg kan godt acceptere naturlige variationer i træ og skjulte spartlinger, men dette ligner ikke blot en knast, men en uens spartling/flækning og en meget ru finish, og at jeg derfor forventer et afslag i prisen. Dette svarer de mig ikke på. Jeg har nu skrevet til dem flere gange, men jeg bliver simpelthen ignoreret. Jeg kommer ikke til at købe varer derfra igen med den kundeservice og varierende kvalitet.

November 25, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ring håndværk, endnu dårligere kundeservice

Vi købte et rundt spisebord i egetræ til 26.500 kr. bordpladen slog revner inden for 6 mdr. samlingerne i bord og tillægsplader passer ikke sammen. Et ben faldt af, da jeg satte min søn på bordet i en babynest og bordet var ved at vælte. Revnerne i bordpladen blev hurtig lavet, men samlingerne blev kun værre her efter. Ringe håndværk og endnu dårligere kundeservice. Klagen kører nu ved forbrugerklagenævnet.

April 7, 2025

Mine allervarmeste anbefalinger

Jeg skriver normalt kun anmeldelser når jeg er skuffet over en virksomhed, men i dette tilfælde gør jeg det fordi jeg er ovenud tilfreds. Jeg har gennem de sidste 3 år brugt Svanel til en række projekter (svævehylder i bryggers, indretning af viktualierum inklusive vinreol, walk-in closet, vindueskarme, kommode, knagerækker, og en bænk). Alt hvad de har leveret har været i fantastisk kvalitet, alt er blevet leveret til tiden, Maja har givet gode råd og vejledning når har vi designet løsninger der ikke var blandt deres standardvarer, og i det ene tilfælde vor et produkt er gået fra hinanden kom Anders og reparerede det indenfor en uge. Vi har brugt over 100.000 kr hos Svanel og ville bruge hver en krone igen hvis vi kunne gøre det om. Hvis du står og skal indrette en del af dit hus og gerne vil have nogle vanvittigt lækre løsninger i eg, så vil jeg meget varmt anbefale Svanel.

January 10, 2025
Rated 2 out of 5 stars

De producerer svævehylder på mål

De producerer svævehylder på mål, men lige meget hvilken væg, eller hvor dyb din hylde skal være, følger der kun EN type skruer med. Dvs hvis du har en anden type væg end træ, kan du IKKE benytte deres hylder eller skruer, og de tager ikke hylderne retur, og kan ej heller hjælpe med andre typer skruer.

January 23, 2024
Svanel logo

Reply from Svanel

Hej Lene

Som vi også har skrevet til dig på mail så er det simpelthen ikke rigtigt det du skriver. Beslagene kommer med gevind der passer ind i enten træ eller ind i en raw plugs til henholdsvis mursten, farmacell, gips eller hvad man ellers monterer med en skrue.

Og ja det er også helt rigtigt at vi ikke tager hylder lavet på mål retur da det er en bestillingsvare. Det fremgår også tydeligt på vores side.

God dag herfra.

Mvh.
Anders

Rated 2 out of 5 stars

Svævehylde

Vi valgte at købe en svævehylde i egetræ, til vores køkken hos Svanel.
De reklamere med, at lave håndlavet møbler fra eget snedkerværkstedet, hvilket tiltalte os.
Desværre var den hylde vi modtog skæv og havde slået sig, og den buede i den ene ende.
Vi henvendte os til firmaet og deres løsningsforslag var, at få jerndyvlerne til at hælde lidt op af ved ophængning.
Det er en tømrer som har hænge hylden op, men den er stadig synlig skæv og buer ned af.
Vi har kontaktet firmaet igen, men får ingen respons.
Så vi har betalt 1419 kr. for en hylde der er 140x12 cm, som slet ikke lever op til den flotte hylde vi havde set præsentation på deres hjemmeside og som vi havde forventet at modtage.

August 27, 2023

Lang leveringstid.

Har nu ventet siden d. 19.06 på en lille ordre til 1200kr. De er ikke til at få fat i på telefonen, jeg tænker måske de er gået på ferie, hvem ved.

EDIT: De var dog søde at svare på mail i deres ferie og har fulgt op som aftalt.

July 3, 2023

Svævehylde

Vi har købt en svævehylde i dimensionerne 140x14 cm for 1469 kr. Da vi modtager hylden med posten har den tydeligt slået sig og bøjer 7 mm op på midten. Vi kontakter Svanel og får at vide, at dette er hvad man kan forvente, da træ er et levende materiale. Vi instrueres i hvordan vi med skruetvinger kan tvinge den på plads når den skal sættes op på væggen. Dette gør vi og det hjalp godt. Hylden buer dog stadig diskret op på midten - dog ikke noget man lægger mærke til hvis man ikke ved det. Det er nu et par uger siden at jeg ringede for at høre om de stod inden for dette eller om de gav nogen kompensation, hvor jeg fik beskeden at det ville de overveje. De er dog ikke vendt tilbage.

Vi havde forventet en svævehylde der ville stå helt skarpt på væggen, også prisen taget i betragtning. Vi har anbefalet dem at skrive på hjemmesiden, at deres svævehylder kan slå sig og dermed ikke være 100 % lige, så kommende kunder ved hvad de kan forvente.

April 3, 2023

Virkelig god oplevelse

Fik en super betjening af Anders. Meget hjælpsom og utrolig behagelig at føre en samtale med.

Der er også super god support når jeg skriver mails. Jeg opfangede også hurtigt at Anders havde styr på sit fagområde og vidste hvad han talte om. Kan varmt anbefales!

February 4, 2020
Rated 5 out of 5 stars

God service og super håndværk

Super nemt at handle i shoppen. Rigtig fine billeder. Og taburetten lever helt op til billederne og faktisk endnu federe i virkeligheden..

Jeg kan kun anbefale Svanel. God service og godt håndværk.

January 19, 2019

Take a closer look