Svanstrom stockholm Reviews 5

TrustScore 2.5 out of 5

2.5

Company details

Written by the company

Svanstrom Stockholm är ett varumärke för dammode med fokus på skandinavisk elegans, kvalitet och tidlös design. Vi skapar genomtänkta plagg där komfort, passform och materialval står i centrum, och strävar efter att erbjuda en trygg och professionell köpupplevelse med tydlig kommunikation, pålitlig service och ett personligt bemötande.

Contact info

1-star

Replied to 60% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Beställde ett par kängor

Beställde ett par kängor, som var helt fel sydda, deras storleksguide stämde inte. Blev erbjuden 30 o/o tillbaka. Det var så krångligt och kundovänligt. Det kändes som att det var en dator som svarade trevligt och beklagande. Jag valde att skicka tillbaka bootsen till Kina och sen ännu mer krångel . Vi har sänt SMS fram och tillbaka i flera månader utan resultat. Tror ej det finns kontroll på återsända varor utan det försvinner. Jag har talat med polis och företaget är ej seriöst. Med många missnöjda kunder. Tjusig marknadsföring som inte stämmer överens med de riktiga varorna.

February 18, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Varning för Svanström Stockholm.

Varning för Svanström Stockholm.

Företaget ger sken av att vara svenskt, men verkar i själva verket vara baserat i Kina. Hemsidan är väldigt professionell och visar snygga, högkvalitativa kläder men det man faktiskt får hem stämmer inte alls överens med bilderna.

Kvaliteten är betydligt sämre än förväntat och produkterna känns billiga i jämförelse med hur de marknadsförs.

Visst går det att returnera varan, men då måste man själv stå för returfrakten, som i många fall är lika dyr som, eller till och med dyrare än, själva produkten.

Detta känns tyvärr som ännu ett oseriöst företag som vilseleder kunder.

Mitt råd: undvik att handla från Svanström Stockholm.

March 18, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Detta är ett kinabaserat företag som…

Detta är ett kinabaserat företag som låtsas vara ett svenskt. På sin hemsida står det ”smidig retur och 100% återbetalning”. Beställde två par sandaler som är av sämsta kvalité. ”Smidig returpolicy” innebär att du får stå för kostnaden att returnera t Kina och även stå för tullkostnader.
De erbjuder dig att först få 30% tillbaka av kostnaden för att slippa returnera till Kina. När jag avböjer det erbjudandet höjer de till 40%. Oerhört oprofessionella.
Jag tog min betalning via Klarna vilket ledde till att de i slutändan hjälpte mig. Klarna har en överenskommelse med bolag om att de inte får lov att ta vilken returkostnad som helst utan behöver följa Klarnas maxkostnad på vad returer får kosta.
Tack till Klarnas service så drog bolaget tillbaka allt.

February 13, 2026

Reply from Svanstrom stockholm

Tack för att du delar din upplevelse. Vi är ledsna att höra att produkterna inte motsvarade dina förväntningar — det är självklart inte den känsla vi vill att våra kunder ska ha.

Vi försöker vara transparenta med våra leverans- och returvillkor och beklagar om informationen upplevdes otydlig. Vårt mål är alltid att hitta en rimlig lösning för varje kund.

Vi uppmuntrar dig att kontakta vår kundsupport direkt så att vi kan se över ditt ärende och försöka lösa det tillsammans.

Svanström Stockholm Kundservice

Varning

Varning. Varorna kommer från Kina och stämmer inte alls överens med bilderna på hemsidan. Trots att jag klagat skickat bilder och menat att jag inte fått den vara jag har beställt krävdes det ändå att jag ska stå för frakt och tullavgifter för returen. Det försökte få
Mig att behålla varan (ett par boots) genom att erbjuda avdrag på beloppet. Det började med 30% och gick därefter upp till 50%. Då bootsen är av sämsta kvalitet avstod jag. Betalar hellre för retur än att detta företag ska få några pengar av mig.

February 13, 2026

Reply from Svanstrom stockholm

Tack för att du delar din upplevelse. Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd — det är verkligen inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vi vill gärna titta närmare på ditt ärende och hitta en lösning tillsammans med dig. Vänligen kontakta vår kundsupport direkt så hjälper vi dig vidare så snabbt som möjligt.

Rated 1 out of 5 stars

Kina-baserat företag som låtsas vara svenskt

Detta är ett blufföretag med en ovanligt snygg svensk hemsida, men allting skickas från Kina. "Inte helt nöjd? Ingen fara. Du kan enkelt och smidigt returnera din beställning inom 30 dagar från att du mottagit den. Vi ser till att processen går tryggt och utan krångel. Kontakta oss gärna på: (epostadress) så hjälper vi dig vidare" betyder i själva verket att du skickar tillbaka varan till Kina på egen bekostnad, inklusive eventuella tullavgifter och fraktkostnader. Detta står visserligen på hemsidan, men är lätt att missa, eftersom hela sidan understryker att företaget är svenskt och finns i Stockholm.
Jag skickade efter två obekväma par skor vars storlekar inte stämmer med svenska storlekar, och riskerar nu att få betala ca 400:- för returen.

February 12, 2026

Reply from Svanstrom stockholm

Tack för att du delar din upplevelse. Vi är ledsna att höra att köpet inte motsvarade dina förväntningar.

Vi försöker vara transparenta med våra leverans- och returvillkor och beklagar om informationen upplevdes otydlig. Vårt mål är alltid att hitta en lösning som känns rimlig för våra kunder.

Kontakta gärna vår kundsupport direkt så tittar vi på ditt ärende och försöker hitta en lösning tillsammans.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look