Company details

2. Electric Vehicle Charging Station
  3. Solar Energy Equipment Supplier
  4. Solar Photovoltaic Power Plant

Written by the company

Vi hjälper privatkunder att hitta lösningar som passar deras behov och förutsättningar. Vårt fokus ligger på tydlig rådgivning, personlig service och långsiktigt nöjda kunder. I vårt sortiment har vi valt ut flera etablerade aktörer, alla med olika styrkor och fördelar. Genom att lyssna på varje kunds situation kan vi guida till den lösning som passar bäst – utan onödiga krångligheter. Vi strävar efter att vara tillgängliga, transparenta och pålitliga i varje kontakt. Oavsett om det gäller rådgivning, val av lösning eller uppföljning är vårt mål att skapa en trygg och positiv kundupplevelse.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Jag fick besök av en trevlig och…

Jag fick besök av en trevlig och pedagogisk säljare. Köpte batteri till solcellerna. Installationen gick på en förmiddag. Rekommenderar varmt.

February 22, 2026

Reply from SVENERGI AB

Tack snälla för förtroendet!

Advertisement

Trevlig och kunnig säljare

Vi hade en säljare på besök igår, mycket trevlig. Förklarade allt på ett tydligt sätt. Ser fram emot att få batteriet på plats.

January 25, 2026

Hej Jenny,

Kul att vårat besök uppskattades, tusen tack för förtroendet.. Vi hoppas ni blir fortsatt nöjd även med batteriet på plats.

Mycket nöjda.

Mycket nöjda.
Trevlig säljare, snabb och smidig installation. Det enda vi ångrar är att vi inte gjorde detta tidigare.

January 8, 2026

Hej Karin,

Tusen tack för de fina orden, och tack för förtroendet!

Rated 5 out of 5 stars

Vi fick besök av Svenergi genom…

Vi fick besök av Svenergi genom dörrknackning hemma i villan. Jag är normalt sett ganska tveksam till sådant, men bemötandet var lugnt och respektfullt, så vi valde att gå vidare redan då. De berättade på ett enkelt sätt om batteri till våra befintliga solpaneler och vad det kunde innebära för oss.

Själva installationen gjordes vid ett senare tillfälle av elektriker. Det gick bra och kändes tryggt, och vi fick en genomgång efteråt som var lätt att hänga med på, även om man inte är så teknisk längre.

Nu använder vi mer av den el vi producerar själva, särskilt på kvällarna, och det känns som ett klokt beslut. Allt har fungerat bra och det som behövde förklaras tog de sig tid med.

Ett vänligt bemötande och ett seriöst företag.

January 13, 2026

Reply from SVENERGI AB

Tack så hemskt mycket C-J för förtroendet!

Kul att ni även var nöjda över elektrikerns jobb, vi lägger väldigt mycket fokus på att det ska bli rätt hela vägen.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look