Systime A/S Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg er nødt til at udtrykke min store frustration over Systime og deres platform “iBog”. Platformen fungerer alt for ofte ikke. Sider loader ikke, funktioner fejler, og det gør det unødvendig... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg ville gerne købe Retskrivningsordbogen+, henvist fra Dansk Sprognævn. Skulle derfor oprette mig som bruger/kunde hos Systime. Fik en pæn velkomstmail, da jeg havde oprettet mig som kunde.... See more

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

Jeg giver systime 3/5 stjerner. Det gør jeg på det grundlag af, at jeg ikke gider at lave det i undervisningen. Lærerne bruger hjemmesiden heletiden, og de snakker for meget nogle gange. Pls indsæt fl... See more

Company details

1. Book Store

About Systime A/S

Information provided by various external sources

Systime udvikler undervisningsmaterialer til hele den danske undervisningssektor. Med udgangspunkt i den digitale udvikling og digital undervisning er Systimes fokus på iBøger®.

Systime tror på at videndeling er det bedste afsæt i enhver udvikling. Derfor har Systime skabt en platform, hvor alle deltagere er aktive resurser og medudviklere, således at de sikrer faglig såvel som professionel kvalitet i deres arbejde.

Filosofien bag Systime er, at de bedste forfattere i dialog med de bedste brugere – kombineret med mulighederne i iBøger® – skaber de bedste undervisningsmaterialer.

Du finder alle Systime udgivelser på shop.systime.dk

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

Så er den gal igen

Så er den gal igen, jeres noter virker slet ikke sådan at man kan markere teksten igen fra ens telefon.

Man kan kun skrive en samlet note pr side. Man skal bruge highlightsne til at hurtigt kunne skinne det vigtige i en tekst og i sørger simpelthen for stadig skabe dette problem.

Er meget træt af gang på gang skulle klage over den samme fejl. Mvh. Meget frusterende studerende

March 11, 2023

Hej.

Tak for din henvendelse.

Jeg vil lige starte med at sikre mig, at du er klar over denne begrænsning, når du benytter din telefon:

"Hvis du bruger touch screen, kan du ikke oprette en note ved at markere teksten. I stedet skal du klikke på 'Mere'-ikonet ud for overskriften til det afsnit, du ønsker at oprette en note til, og vælge 'Opret note'".

Den oplysning samt mange flere finder du på vores vejlednings-site - ibog.dk

Vh

Rated 2 out of 5 stars

Det er ikke helt godt :(

Efter en lang og hård arbejdsdag i den lokale uran mine gjorde mit hoved ubeklageligt meget ondt. Mit tandkød sviger og min urin lyser i mørket. Da jeg så skulle læse en af jeres bøger var det slemt, for midt i det hele fik jeg det dårligt og jeg kunne ikke konsentrerer mig. Min lærer blev sur på mig og gav mig en øretæver. Hun havde puttet alt for meget salt i, så den smagte rigtig dårligt. Jeg blev ked af det, og min mund smager stadigvæk af salt. Jeg har ikke længerer en appetit, jeg har feber og diarré. Det er meget ubehageligt og det hele startede pga. jeres side. Jeg er meget skuffet.

Onde hilsener
Hans Eriker

February 22, 2023

Come on

Altså, de der quizzer de laver tager altså fejl

December 4, 2022

Hej.
Hvis du kan give mig lidt mere information, gerne et link til den konkrete quiz, så vil jeg meget gerne undersøge problemet nærmere.

Rated 2 out of 5 stars

Kvaliteten af jeres bøgers indhold er for dårlig!

I bliver helt seriøst NØDT til at lave en eller anden form for regulering eller kontrol med de i-bøger.
Mange lærer og elever bliver hver dag frustreret over jeres i-bøgers indhold.

Det kan ikke passe at i lader forfatterne få penge for mængden de skriver i stedet for kvaliteten.
I skriver materialet til skoleelever at i ved det! Meningen med det er at de skal lære af det,
og ikke bruge så ekstremt lang tid på at filtre alle forfatternes fyldeord og gentagelser fra!

Det fremgår tydeligt i mange af vores elevers bøger at bøgerne er skrevet enormt hurtigt, hvilket resultere
i dårlige formuleringer, fejl mange steder, og uforståeligt tekst, som kunne være skrevet meget bedre, hvis bare
det lige var blevet kigget igennem en gang til! Bøgernes kvalitet er simpelthen for dårlig!
Jeg kan se at mange anmeldelser er enige, hvorfor har I så ikke fået lavet noget om?
Det er flertallet af alle jeres bøger...

Jeg kan kun anbefale at I laver nogle nye regler i forhold til udgivelsen af I-bøgerne.
Vi vil også hellere have kvalitet end kvantitet på vores skole!

Ser frem til ændringer...

September 29, 2022

Hej Malte

Systime bestræber sig på at udvikle de bedste undervisningsmaterialer i samarbejde med gymnasielærere og forskere. Vi opdaterer vores iBøger løbende, ligesom alle iBøger gennemgår både indholdsmæssig og teknisk kvalitetstjek. Vi foretager naturligvis en nøje afvejning af indholdet og formuleringerne. I alle de store fag udgiver vi flere lærebøger, så både lærere og elever har noget af vælge imellem, hvis de fx ikke er tilfredse med indholdet i en bestemt bog.
Alle vores brugere har mulighed for at rapportere konkrete ideer til forbedringer til os inde i den enkelte iBog. Det benytter 10.000 brugere sig af årligt, hvorfor vores opdatering og udvikling af iBøger sker i tæt dialog med brugerne.
Vi vil selvfølgelig også gerne se på dem, som du ikke er tilfreds med. For at vi kan gøre dette, vil vi bede dig om at være mere konkret i dine kritikpunkter. Hvilke bøger drejer det sig om? Kunne du give eksempler på fejl, fyldord og gentagelser?

Birte Ravn Østergaard
Forlagschef

Rated 1 out of 5 stars

Problemet med systime, hvis dine elever skal lære noget

Systime er rigtig nemt at bruge for lærere og rigtig nemt at bruge for elever. Men man skal ikke købe det hvis man ønsker sig elever der lærer noget. Systime er den nemme løsning, men ikke den rigtige efter min mening.

Ofte er det hurtigere at forstå en lille ting op, ved en google søgning og et eksempel derfra som ofte gives med, end at læse flere hundrede ord, der fortæller præcis det samme, på systime.

Hos Systimes forfattere er der mere i fokus at skrive meget kvantitet end lidt kvalitet. Derfor vil man finde rigtig mange sider af "ingenting". Desværre står det ikke kort forklaret øverst og så dybere forklaring ned af siden. Det står sådan lidt hist og pist. Så hvis dine elever skal trænes i at finde informationer i læsning, så er systime the way to go.

Systimet virker på overfladen som et fint program.
Men det føltes bare mere som kvantitet end kvalitet. Der står rigtig mange ord, men der står rigtig lidt.
Ved mange af deres bøger, som vi i skolerne hele tiden skal læse, står der mange unødvendige opgaver som virker overflødige og ikke fremmer forståelsen. Og der bruges mange ord på at forklare noget relativt simpelt, og alle disse ord og sætninger og opgaver gør at det tager rigtig lang tid, og det gør det svært at forstå. Derudover er det ikke noget krav at forfatterne skal skrive hvad de inviduelle afsnit handler om før de bare giver sig til at fortælle et eller andet eksempel, på noget man måske ikke lige fangede ved overskriften.

Men jeg foreslår at du laver en prøveperiode og kigger bøgerne grundigt igennem efter hvordan tingene står og hvordan de er forklaret, og så danne din egen mening.

-Besvarelse til Systime A/S 14. sep 2022.:
Lige nu er IØ bogen offline, hvor der bliver ved med at stå "Der opstod en fejl" så jeg kan ikke vise præcist hvor, men på IØ-bogen B. io-b.systime.dk/ på kapitel 3. Der er ingen klar introduktion eller konklusion og det hele står som et stort rod. Det er heller ikke klart hvad man skal have ud af teksten.
Andre bøger som fx og.systime.dk er virkelig godt lavet i forhold til.

September 13, 2022

Hej Mads.
Hvis vi skal forholde os til din henvendelse, bedes du komme med konkrete eksempler. Vi har over 500 iBøger, som alle er skrevet af forskellige forfattere og derfor meget forskellige, så det er helt umuligt for os at svare generelt.

3/10-22: Svar på opdatering af henvendelse:
Vi vil meget gerne sende input fra dig videre til forfatteren, hvis du har kommentar til selve indholdet.
Der er ikke noget teknisk galt med iBogen (den er ikke offline), så hvis du fortsat har problemer med at åbne den, vil jeg anbefale dig at ringe herind for support.

Træls hjemmeside

Træls hjemmeside, skide træls ens bøger skulle overgå til jer fra munksgaard, ikke og finde rundt og man ikke slet ikke det samme.....

February 14, 2022

Kære Louise

Du er altid velkommen til at kontakte os pr. telefon, hvis der er noget, du har behov for hjælp til.
Din utilfredshed med at Munksgaards titler nu skal tilgås på konto.systime.dk, bør du kontakte Munksgaard omkring, da det er deres beslutning. Jeg er sikker på, at der ligger gode argumenter til grund for den.

Rated 1 out of 5 stars

Som elev er det ufatteligt irriterende…

Som elev er det ufatteligt irriterende at skulle igennem jeres skodhjemmeside, jeg har adgang til alle i-bøger indtil august 2022 hvor jeg bliver student, men hver evigt eneste gang mig og mine klassekammerater skal ind på jeres lortehjemmeside får vi tilbudt en prøveadgang selvom vi har logget ind, vi kan ikke se opgaverne eller teksterne og bruger timevis på rent faktisk at få adgang til de materialer vi benytter i afleveringer. Den her virksomhed lever ikke op til de forpligtelser den blev hyret under.

September 2, 2021

Systime viser fejl 403 udenfor Danmark

Da jeg opholder mig i Tyrkiet kunne jeg desværre ikke forsætte mit online studie grunden jeg ikke kunne bruge (logge på) Systime og at den viser fejl 403 det har været så ærgerligt for mig hvor jeg blev nød til at stoppe mit studie fordi jeg ikke kunne skaffe mine bøger. Skolen har derfor afbrudt mit forløb. Kæmpe ØV for mig!

September 1, 2021

Reply from Systime A/S

Hej Zehra. Vi forstår fuldstændig din frustration.
Det bedste vi i denne situation kan anbefale dig, er at få hjælp til at få opsat en vpn-adgang, hvormed du fortsat vil kunne logge på din bruger og tilgå dine materialer.
Vi beklager ulejligheden.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har tidligere haft utrolig meget…

Jeg har tidligere haft utrolig meget glæde af jeres i-bøger. Jeg har flg. Klinik, Fag, Patient, og de fungerer perfekt. Så har jeg hånden på hjertet bøgerne Ernæring og Farmakologi. De er lavet om. De er blevet ubrugelige... Man kan for det første ikke bruge dem på en tablet. (iphone XS) siderne går i hak, og det spiller slet ikke. derfor bruger jeg computeren. Men det spiller slet ikke, overblikket mangler. Jeg er tabt, og er simpelthen SÅ ked af at man ikke har lavet en i-bog der er magen til bogen. Søgefunktionen fungerer ikke optimalt. Og til sidst, når jeg får at vide af en underviser at jeg skal læse ex. fra side 83-91, så ved man ikke hvad man skal læse?
Hvorfor er det lavet om?, og har jeg på nogen måde mulighed for at "få" bøgerne som pdf, nu når jeg har købt de rigtige bøger? Håber virkelig i kan hjælpe mig.

September 15, 2020

Kære Annette.
Du skriver på Systimes Trustpilot. Systime står for den platform der hedder "MinKonto", hvorfra du bruger iBøgerne. Vi kan medgive dig, at navigationen kunne fungere bedre på tablet og mobil, men ikke at den hakker, sådan som du beskriver. Du er meget velkommen til at kontakt os pr. telefon (70 12 11 00) angående det, så vi kan hjælpe dig.

I forhold til indholdet, må jeg henvise dig til Forlaget Munksgaard, som er forlaget bag de nævnte iBøger - og altså dem der kan svare på opbygningen af og indholdet i iBøgerne.

Kundeservicechef/Systime

Rated 1 out of 5 stars

Det er ikke let at være en dygtig og…

Det er ikke let at være en dygtig og velforberedt gymnasielærer med den måde I fører forretning på!

I både juni og her i starten af august har jeg brugt bunkevis af timer på at forberede årets undervisning. Fredag eftermiddag den 7. august popper der så en mail op i min indbakke, hvor I GLÆDELIGT fortæller mig, at der er netop er kommet en ny og opdateret lærerbog til mit fag!!! Seriøst! - jeg går ud fra Systime er bekendt med at mine elever starter på mandag!!!!!
Det er paradoksalt, at et forlag som leverer bøger til gymnasier er så respektløse i deres behandling af lærerene og deres forberedelse.

August 7, 2020

Kære Tanja,

Vi beklager selvfølgelig din oplevelse. Vi sendte en mail ud i foråret, hvor vi annoncerede dette skifte og opdateringerne i iBogen.

Har du behov for indblik i det gamle materiale, så er du velkommen til at kontakte os på systime@systime.dk eller 70 12 11 00, så vil vi finde en løsning i samarbejde med dig.

Mvh Kathrine, Systime

Elendig ibog

Jeg er normalt ikke typen som anmelder diverse ting. Men systimes Ibog er virkelig ikke en god succes. Jeg har de sidste mange dage, haft en masse problemer med at finde det rette materiale, og når jeg endelig har fundet det, er teksten fyldt op med gentagelser, dårlige formuleringer, og ikke ordentlige forklaringer på fagbegreber, men i stedet en hel masse gentagelser af vendinger, som intet har med emnet at gøre. Desuden er teksten skrevet meget småt, og de samme afsnit optræder lige efter hinanden igen og igen. Virkelig ikke en gennemtænkt og strukturet ibog!! Det må I gøre om. I har dissideret ødelagt kvaliteten og udbyttet af min undervisning!

July 18, 2020

Hej Aya

Det vil vi da rigtig gerne kigge nærmere på og gøre noget ved. Det vil derfor være en stor hjælp for os, hvis du oplyser, hvilken iBog der er tale om (titel el. url).

Salgschef

Dårlig kundeservice

Normal anmelder jeg ikke ting, hvis jeg ikke har noget godt at sige, men lige her føler jeg mig nødsaget til at gøre det.

Jeg er blevet smidt af deres system to gange i løbet af denne uge (i onsdags (18/3-2020) og i fredags (20/3-2020)). Jeg ringede derind i onsdags, hvor jeg fik fat i en kvinde. Nu vil jeg ikke hænge folk ud, så lad os bare kalde hende Gidde (gæt selv hendes navn). Jeg forklarede, at jeg ikke kunne komme ind efter at have været på, og at en fra min klasse havde haft samme problem, efter hun havde sagt, at problemet må være lokalt på min computer. Men det kan det ikke være, når der er andre end mig, der har haft samme problem på deres computer. Vi fik det løst, og jeg kom på. Så i fredags (d. 20/3-2020) var jeg igen blevet smidt af, hvorfor jeg ringede derind igen. Jeg fik igen fat på Gidde, som igen sagde, at deres system smider aldrig nogen af, for der er ifølge hende 100.000, der dagligt bruger systemet, så derfor må det jo være det samme system som Pentagon, som de bruger. Jeg sagde, at der ikke er noget system, der er 100 % sikkert, men det vil Gidde selvfølgelig ikke høre på. Hun begyndte tilmed at sige, at jeg var provokerende i min måde at tale til hende på, fordi hun ikke havde ret. Så hvis I har problemer med Systime, så overvej kraftigt, om I kan finde jeres onlinebøger et andet sted, for det her er ikke det værd.

Og hvis du alligevel ringer derind og får fat på Gidde, så gør jeg klar til en samtale med end, der ikke aner, hvad hun laver. Derudover skal I også forberede jer på, at hun totalt ignorerer kundens problemer fra start, ligeså snart hun hører ordene "jeres system" og "fejl" i samme sætning. For hende er det lige så meget en by i Rusland som muslimer er noget, der ifølge Rasmus Paludan hører Danmark til. Sagt på en anden måde: Der er ingen spor af situationsfornemmelse nogen af stederne.

March 22, 2020

Til Victor

Jeg synes også, det var en træls samtale, vi havde.

I bund og grund var problemet, at vores system ikke lukkede dig ind med den mailadresse og adgangskode, som du tastede.
Jeg forsynede dig med en ny adgangskode, og som du selv skriver, så blev problemet løst.

Salgs- og servicechef

Rated 2 out of 5 stars

Undlod at informere om bog i restordre...

Jeg bestilte en bog den 19/9 med forventet leveringstid ca. 2-5 hverdage senere. Jeg har dog ikke modtaget nogen bog endnu. Mine medkursister, som har bestilt samme bog, kunne så informere mig om, at bogen er i restordre. De havde nemlig ringet ind til kundeservice og spurgt til leveringen. Fair nok at en vare er i restordre, det kan ske, men at undlade at informere kunderne om det i forbindelse med købet eller umiddelbart efter, det er ikke tilfredsstillende. Det er en ommer!

September 26, 2018

Horribel kundeservice

Jeg er normalt ikke typen der promovere min utilfredshed, men i dette særtilfælde vil jeg tilslutte mig de utilfredse kunder her på trustpilot og uddybe min særdeles dårlige oplevelse hos Systime.
Jeg har købt en iBog til studiebrug, da det lød som en god løsning for mig. Da jeg havde behovet for at bruge iBogen offline, undersøgte jeg denne mulighed på virksomhedens egen hjemmeside.
På Systime's hjemmeside fandt jeg en side hvorpå de på udførlig vis viser hvordan man downloader en iBog til offline brug. Jeg citerer: "Hvis du skal bruge materialet offline, fx til eksamen, kan du downloade indholdet i en iBog® som eBog. Vær opmærksom på, at du med en eBog (pdf) går glip af alle interaktive elementer som fx video, lyd og interaktive opgaver, som findes i din iBog®. I dette videoklip kan du se, hvordan du kan hente eBogen, der følger med den købte iBog®."
Da jeg så har købt iBogen viser det sig at iBogen ikke indholder den eBog der skal til for at man kan downloade den til offline brug. Ovenstående føler jeg mig på ingen måde informeret om, selvom jeg har brugt mange ressourcer på, at undersøge de gældende vilkår.
Jeg henvender mig venligt til kundeservice med forhåbningen om, at de kan se og forstå den miskommunikation jeg har været udsat for. Efter en lang mailkorrespondence bliver Systime ved med at nægte sig ansvaret og påpeger deres købsbetingelser, hvor de ikke tager iBøger retur.
Jeg er personligt af den holdning, at Systime på trods af deres købsbetingelser er omfattet købeloven, og bør tage varen retur på grund af decideret miskommunikation fra deres vedkommende. Kommunikation, som simpelthen ikke er tilstrækkelig tydelig.
Tag nu lidt ansvar, refundér og forsøg at tilpas/præciser jeres online kommunikation, så ovenstående ikke sker igen.

September 5, 2017

Kære Mikkel

Som forklaret i den lange korrespondance du har haft med min kollega, så har du ved købet godkendt vores købs- og licensbetingelser, hvor der under "Returret" står følgende:

"Hvis der er tale om websites, iBøger og eBøger, er forudsætningen for returnering, at den tilhørende eNøgle ikke er blevet aktiveret."

Desværre havde du aktiveret eNøglen. Vi fastholder derfor, at vi ikke kan tage produktet retur, da det er de samme betingelser, der gælder for alle.
Derudover finder du ingen steder på den konkrete iBog oplysning om, at netop den indeholder en eBog. Du har orienteret dig på vores hjemmeside, hvor vi oplyser generelt om iBogen - ikke alle iBøger indeholder alt hvad der nævnes der. Alle produkter er beskrevet i shoppen, så det tydeligt fremgår, hvad man får.

Mvh Gitte Færch, Salgschef/Systime

Bondefangeri!

Har købt en (dyr) e-bog som skulle bruges til øvebog - dvs. til at skrive i. Finder da efter køb ud af at man ikke kan printe fra den - efter kontakt med kundeservice fik jeg besked på at det var det bare ærgerligt - der kunne ikke refunderes noget. Her sidder jeg med en e-bog der ikke kan bruges. Forbandet dårlig service!

January 31, 2017

Hej Stine,

Vi beklager, at eBogen ikke lever op til dine forventninger.

Af copyright-mæssige årsager er det ikke muligt at printe vores iBøger og eBøger, hvilket fremgår på vores hjemmeside (https://shop.systime.dk/dk/ebog). Når en eNøgle er aktiveret og eBogen er downloadet, kan vi desværre ikke tage den retur.

Vi vil anbefale dig bruge Adobe Reader (gratis program), hvor du kan lave overstregninger og kommentarer i din eBog.

Mvh Gitte Færch, Systime

Take a closer look