Super venlig betjening, første klasse arbejde,min bil har aldrig skinnet så flot, alt til UG, kan varm anbefales
See what reviewers are saying
Fantastisk service og imponerende resultater! Jeg har netop hentet min bil hos T1 Bilpleje, bilen er 12 år gammel, og har kørt over 300.000 km.. Efter en tur med Tina’s kyndige hånd med polerin... See more
Company replied
Company replied
Kvalitet produkt
Jeg vil på alle måder rose Tina for…
Jeg vil på alle måder rose Tina for hendes imødekommende hed vi har haft 2 biler og min motorcykel ved klargøring aldrig har jeg set så flot arbejde, Tina går virkelig op i alle detaljer og bruger tid på at opnå det bedste resultat giver hermed de allerbedste anbefalinger videre til andre kommer igen til T1 BILPLEJE tusind tak Tina.
Flot arbejde!
Jeg fik endelig taget mig sammen til at købe en ny bil og tænkte, nu skal den passes! Hvad bedre end en polering og coating for at passe på lakken de næste mange år?
Efter lidt "research" fandt jeg hurtigt ud af at T1 nok var stedet, gode anmeldelser og lokalt.
Jeg må bare sige at anmeldelserne lyver ikke! Bilen stod rigtig flot i lakken før den kom forbi Tina, men må bare bukke mig i støvet og sige, at den nok aldrig har stået så flot som den gør nu! Det var/er næsten en forvandling, der er ikke en finger at sætte på arbejdet. Alle kroge, kanter, buer og hvad der ellers er, står bare kniv skarpt 👌
Skal din bil stå flot, så aftaler du bare en tid hos Tina 💪😉

Reply from T1bilpleje
Fantastisk service og imponerende…
Fantastisk service og imponerende resultater!
Jeg har netop hentet min bil hos T1 Bilpleje, bilen er 12 år gammel, og har kørt over 300.000 km.. Efter en tur med Tina’s kyndige hånd med polering og coating, står bilen som ny, både inde og ude!
Jeg har tidligere haft motorcykel forbi Tina til en omgang coating, også her med imponerende resultat!
Fantastisk arbejde, stor anbefaling her fra 🙌

Topprofessionel coating og rengøring
Jeg har endnu en gang fået Coatet og rengjort kabinen på min næsten 10 år gamle Mondeo hos T1 bilpleje, og jeg kan næsten ikke få armene ned over hvor godt den ser ud :-). Stor TAK til Tina for et superprofessionelt stykke arbejde, kan kun varmt anbefale T1 bilpleje, alle pengene værd.
Jimmy - en super tilfreds kunde

Reply from T1bilpleje
Meget tilfreds med det flotte arbjde
Meget tilfreds med det flotte arbjde. Kommer gerne der igen
Lakken er super glad for T1
Vi kører en Tesla 3.
3'erne er desværre lidt berygtet for dårlig lak kvalitet og vi har ikke en garage hvor bilen kan stå beskyttet. Vi har derfor valgt at få bilen coated hos Tina. Det er fantastisk. Bilen står som ny og lakken er så fin. Bilen er utrolig nem at vaske efter behandlingen og eneste klage kommer fra de insekter som falder af bilen fordi de ikke kunne stå fast på den skinnende lak :-)
Så de varmeste anbefalinger herfra.
T1 Bilpleje har reddet min bil fra en…
T1 Bilpleje har reddet min bil fra en overmoden glemt melon… God service og professionel hjælp til en god pris
Top kvalitet
Top kvalitet, hurtig service, skarpe priser og man mærker uden tvivl at man som kunde føler sig velkommen.
fantastisk service igen !
havde endnu engang fornøjelsen af et fantastisk udført arbejde på en "ny" bil.
utroligt hvad I kan gøre.....
bilen står fuldstændig som en ny bil udvendig og dufter fantastisk indvendig
kan kun anbefales herfra
Har fået en gammel bil til at stå som…
Har fået en gammel bil til at stå som ny. De varmeste anbefalinger herfra.
Har fået behandlet mine biler af flere…
Har fået behandlet mine biler af flere omgange og kun været imponeret over resultatet! Deres gode humør og energi kan ikke mindre beskrives som services på højeste plan.
Virkelig god service og rådgivning jeg…
Virkelig god service og rådgivning jeg har fået fra T1 Bilpleje. Har fået rengjort, vasket, poleret og keramisk behandlet begge mine biler og fælge hos Tina. T1 bilpleje laver virkelig et gennemført arbejde og giver altid super god rådgivning med på vejen, omkring fremtidig vedligeholdelse af lakken. Super skarpe priser, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Selv efter 1 år står den første bil jeg fik lavet stadig flot efter vask, så keramisk coating var det helt valg for mig. Hun fortjener 5 stjerner herfra.
elendig bilpolering
Får aldrig min bil ordnet hos dette l o r t e firma igen. manden der driver virksomheden (i sin samlevers navn), er helt blæst i hovedet, og har vidst taget skade af alle sine tatoveringer....

Super rengøring og polering
Super rengøring og polering. Kan anbefales til alle former for køretøjer.
Altid fin, venlig og imødekommende service,omhu og topresultat
Altid fin, venlig og imødekommende service, omhu og topkvalitet

Audi tt
Virkelig fantastisk, er yderst tilfreds Tina har virkelig kræset om bilen den står super skarp kommer igen 😊 den står skarp i lakken og indvendig er den blevet læderbehandlet, kan kun anbefale T1 ♥️

SUPER ARBEJDE OG SERVICE
Har i dag D.24/9-2020 hentet vores sidst indkøbte skolevogn (Den 4 i rækken) fra T1 Bilpleje, den er blevet poleret og coatet til den store GULD MEDALJE....
Lige som de andre biler vi har i køreskolen.....
Veludført arbejde, god service som altid.... og kaffe på kanden er der altid samt tid til en hyggelig snak inden arbejdet påbegyndes....
Vil klart anbefale T1 bilpleje til ALLE... mine biler kommer ikke andre steder hen, for sådan en behandling kræver specialister og det er Tina og Jari med perfektionisme til fingerspidserne......
MANGE TAK FOR VELUDFØRT ARBEJDE !!!!!
Thomas
Thomas`køreskole
Sædding/Varde

Reply from T1bilpleje
Jeg har fået min Audi R8 poleret ved…
Jeg har fået min Audi R8 poleret ved Tina bilpleje. Jeg kan klart anbefale denne virksomhed. Har aldrig nogle sinde oplevet så god en behandling og service og professionel arbejde. Så jeg klart anbefale Tina bilpleje. Jeg er super tilfreds. Og vil klart anbefale til dem til andre.😊👌

Hej Tina.
Hej Tina.
Jeg var noget skeptisk da jeg kørte ud med min 12 år gamle Corvette ! Men hold op - jeg kan næsten ikke kende den igen. Den står snorlige som en ny 👌 og glat og skinnende. Jeg vil varmt anbefale at køre bilen ud til dig Tina.
Kh Jørn