See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Oft doppelt abgebucht, obwohl man nur einmal die Ware bekommt und telefonisch erreicht man dann auch niemanden selbst wenn man jemanden erreicht kriegt man dann irgendwie dumme Sprüche zu hören oder... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bestellen ging snel en eenvoudig. Een kleine toeslag voor betaling via creditcard. Helaas is er verder alleen vooruitbetaling mogelijk dus dan hoort het erbij. S’avonds besteld. Pakket ging snel, de v... See more

Rated 1 out of 5 stars

Update: eindelijk geld terug omstreeks 10 februari na ultimatum te hebben gesteld 7 januari een bestelling gedaan en betaald. Kreeg na meerdere mails het antwoord dat ze niet meer naar Nederland v... See more

3.4

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Ook ik heb 25 december een bestelling…

Ook ik heb 25 december een bestelling gedaan ter waarde van ruim 300 euro. Kreeg 29 december een bericht dat de bestelling vertraagd was. Daarna een bevestiging dat het op 6 januari geleverd zou worden. Via UPS kreeg ik een bericht dat het 7 januari zou worden. Hierna een bericht van UPS dat het geleverd was op 7 januari 2025 om 10.22. Niet dus bij navraag is het in het magazijn van UPS in Oberdingen bezorgd. Tabaksland geeft niet thuis via mail(s) en geeft aan dat we het via UPS moeten regelen. Deze reageert echter niet.

January 7, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Levering via ups is ruk .pakket ligt in…

Levering via ups is ruk .pakket ligt in oberding.ups geeft aan dat tabakland eigenaar is en dient te claimen.tabakland geeft summiere tot geen feedback omtrent status en op mail tot terugbetaling wordt helemaal niet geantwoord.wat een waardeloze service en hoop dat ik mijn 527 euro terug gestort krijg anders wordt het een ritje Duitsland om deze persoonlijk af te halen .

January 14, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik bestel hier al jaren altijd netjes…

Ik bestel hier al jaren altijd netjes geleverd en altijd een leuk presentje erin maar helaas sinds begin januari leveren ze niet meer naar Nederland ☹️ ik heb begin januari een bestelling gedaan en betaald en ik heb gewoon netjes mijn geld terug gestort gekregen op mijn rekening!
Altijd een goed bedrijf verder alleen jammer dat ze niet meer bezorgen in Nederland!
Dan rijden we zelf maar naar Duitsland want ik vertik het om het hier in Nederland te halen!
Hopelijk kunnen we in de toekomst weer hier bestellen wie weet als dat weer kan dan bestel ik hier uiteraard weer!

January 14, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Altijd netjes mijn bestelling gekregen

Altijd netjes mijn bestelling gekregen, we worden hier in Nederland uitgeknepen dus hoop dat er weer een nieuw bedrijfje op sta vanuit Duitsland 🙏 Wij kunnen helaas niet meer bestellen bij tabaksland. Die rovers mogen toch niet winnen!!!
Wat een grafland zijn wij geworden om te kotsen 🤮

January 12, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik heb al verschillende keren besteld…

Ik heb al verschillende keren besteld via hun en het is altijd netjes aangekomen, ook nu.
Helaas lees ik nu op hun website dat ze niet meer leveren aan Nederlandse adressen.
Dit zal wel weer een kutstreek zijn van de Nederlandse zakkenvullende overheid.
Dat wordt dus elk kwartaal ff op en neer en dan m'n kofferbak vol laden en hier door verkopen.

January 6, 2025
Rated 1 out of 5 stars

nooit bestellen je kan fluiten naar je bestelling

nooit bestellen ik heb een flinke bestelling gedaan
is totaal verkeerd gegaan hebben niet op het juiste adres afgeleverd
en het pakket waar ik 2 weken op zit te wachten kan ik naar fluiten
op e mail wordt niet gereageerd
en bellen kan ook niet direct voicemail

December 30, 2024

Geen aanrader

Geen aanrader. Wacht al 2 weken op mijn pakket. Is het geleverd in een warenhuis in duitsland. Nergens contact te krijgen met de verkoper en ook geen antwoorden op de mailtjes. Ups zegt dat het bedrijf verantwoordelijk is omdat er iets fout is aan mijn bestelling??? Heb een flinke bestelling gedaan van bijna 200 euro!! Ik kan fluiten naar mijn geld. Pas op met hun! Een gewaarschuwd mens telt voor 2!

January 6, 2025

Schlimmer geht nicht!

Kundenservice ist ein absoluter Witz. Nach 5 Tagen noch immer nicht geschafft Bestellung zu versenden. Auf E-Mails wird nicht mehr geantwortet. Finger weg! Es gibt deutlich bessere online Anbieter !

September 11, 2024

5 sterren! Top!

Heb zat 31 aug besteld en kreeg het vandaag 4 sept binnen! Was n beetje huiverig of t goed zou gaan maar was helemaal top geregeld, goede communicatie van hun, maar ook van ups.
Ben zeer tevreden! *****! Ga zeker weer bij bestellen! Bedankt!!

September 4, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Na negen dagen nog steeds niet verzonden, bedrijf niet bereikbaar

Ik bestel hier al jaren, met sinds dit jaar wisselende ervaringen. Voor mijn laatste bestelling heb ik op 21 augustus de vooruitbetaling overgemaakt en de betaalbevestiging zoals gewoonlijk dezelfde dag per mail netjes ontvangen. Echter, verzending heeft niet plaatsgevonden, e-mails worden niet beantwoord en telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar (bandje).
Inmiddels heb ik twee dagen geleden eindelijk antwoord ontvangen per e-mail, met de belofte dat verzending zal plaatsvinden. Op mijn vraag wanneer ik de levering nu kan verwachten: geen reactie. Ik heb inmiddels aangifte gedaan bij de politie en een klacht ingediend bij het ECC. Ook hiervan wordt Tabakland kennelijk niet warm of koud.

August 21, 2024

Top!

Ik bestel wel eens als ik op korte termijn niet naar Duitsland kan. Super fijne en snelle levering samen met ups.

August 14, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look