Bra kvalitet och inget strul med leveransen. Bra information om processen innan man fick produkten.
See what reviewers are saying
Bra utbud, bra priser. Tar lite tid innan böckerna kommer men allt som allt väldigt nöjd! Rekommenderar sidan.
Lång leveranstid: Jag beställde samtidigt hos annan leverantören liknande produkt. Deen kom omgående.
Jag är mycket nöjd. Allt gick smidigt från beställning till leverans.
Company details
Written by the company
Tales.se är Sveriges bästa onlinebokhandel för dig som älskar bra böcker. Vi erbjuder billiga böcker så att du får möjlighet till fler bra läsupplevelser.
Contact info
Randersgade 49, 2100, København Ø, Denmark
- info@tales.se
- tales.se
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Bra kvalitet och inget strul med…
Jag är mycket nöjd
Jag är mycket nöjd. Allt gick smidigt från beställning till leverans.
Oseriöst
Efter flera dagars väntan loggade jag in för att kolla status på min beställning och då stod det att varan var slut I lager och det kunde ta veckor innan den kommer. Det stod det inget om när jag beställde den och företaget har inte skickat något meddelande om detta. Sjukt oseriöst och dåligt.
👍👍👍👍👍👌👌👌👌👌
Har i skrivande stund inte fått…
Har i skrivande stund inte fått leveransen, efter 2 veckor...kundtjänst svarar inte, fått info om att de ska levereras 18 januari, idag är det 24 januari...
Allt helt perfekt!
Tog lång tid att få leverans
Tog lång tid att få leverans. Men hann ändå få i tid innan jul.
Tyvärr fortfarande inte fått paketet…
Tyvärr fortfarande inte fått paketet som skulle kommit den 18/12 . Det blev ingen julklapp att ge som tänkt . Kommer aldrig mer att handla hos er 😐
Snabb leverans och rätt pris på boken!
Boken finns inte
Jag beställde en bok och hör av mig samma dag som den beräknade leveransdatumet är. Får DÅ reda på att boken inte ens finns i lager, och det är först efter att jag hör av mig till dem och inte tvärt om. Otroligt oprofessionellt och irriterande.
Bra köp upplevelse
Lång leveranstid:
Lång leveranstid:
Bra priser inget krångel
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.