Tandlægerne Ryesgade Reviews 2

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

Information provided by various external sources

Du finder vores tandklinik på strøget i Aarhus centrum, få minutters gang fra banegården og rutebilstationen. Læs mere om din lokale tandlæge her og bestil tid online!

3.3

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Grov fejlbehandling og alvorlige følger

Jeg har oplevet et uacceptabelt forløb med grov fejlbehandling. Arbejdet blev udført forkert og efterlod et åbent område helt ned til knoglen, hvilket udløste betændelse i kæben. Som direkte konsekvens måtte jeg 4 gange behandles hos en kæbekirurg efterfølgende. Det kostede både morfin og penecillin behandling og sygemelding i 3 uger. Hvor jeg tog smertestillende i 8 uger. Sammenlagt har jeg betalt omkring 15.000 og det er uden tabt arbejdsfortjeneste.!!

Det mest bekymrende var, at klinikken ikke tog ansvar – hverken for fejlen eller de konsekvenser, den havde for mig. Ingen reel erkendelse, ingen løsning og ingen kompensation, trods dokumenterbare komplikationer.

Dette forløb har påført mig smerte, risiko og ekstra omkostninger, som kunne have været undgået ved korrekt og professionel behandling. Jeg skriver denne anmeldelse for at advare andre - jeg har skiftet tandlæge med det samme !!!!

August 15, 2025
Unprompted review
Rated 5 out of 5 stars

Tandlægerne i Ryesgade

Tandlægerne i Ryesgade: Fra Tandlægeskræk til Tryghed – En Dybdegående Anbefaling

Som mangeårig tandlægeskrækspatient med en historie af dårlig tandsundhed har jeg nu endelig fundet en klinik, der har forvandlet mine besøg fra frygt til tryghed: Tandlægerne i Ryesgade. Deres professionalisme, empati og forståelse for patienten har simpelthen fjernet al min angst.

Min rejse startede med et rodbehandlingsforløb, som jeg fandt for dyrt hos en konkurrent. Heldigvis kunne jeg få en hurtigere og mere prisvenlig tid her, hvor jeg fra start vidste, at både rodbehandlingen skulle færdiggøres, og en visdomstand skulle trækkes ud.

Mit første møde med klinikken var med Frederikke, som påbegyndte min rodbehandling. Allerede her begyndte trygheden at indfinde sig, da Frederikke med det samme adresserede mine utryghedsparametre. Hun forklarede alle trin omhyggeligt, og få dage efter, ved mit andet besøg, hvor tanden blev klargjort, havde hun opbygget en solid tillid. Hendes detaljerede information om processen, løbende orientering om kommende besøg og præcise prisestimater har givet mig fuld kontrol og overblik. Jeg har aldrig været i tvivl om, hvad der skulle ske eller hvad det ville koste.

Dagen efter mit andet rodbehandlingsbesøg opstod den akutte situation med min visdomstand. Her trådte den fantastiske Anni i receptionen og den dygtige tandlæge Frederik i karakter, langt ud over hvad man kunne forvente. Jeg havde omkring en uges ventetid til udtrækningen, og selvom jeg havde smertedækning og vidste, at mine smerter var selvforskyldte, valgte Anni og Frederik at handle. Anni ringede for at tilbyde en tid fire dage tidligere, hvilket jeg takkede ja til. Men det stoppede ikke her. Uden min anmodning drøftede Anni og Frederik min situation og besluttede at klemme mig ind sidst på dagen. De ville ikke lade mig gå med unødige smerter. Deres ekstraordinære indsats for at afhjælpe min smerte var helt enestående.

Den mest forbløffende oplevelse var i hænderne på Frederik. Jeg forventede en kompliceret operation, da min knækkede visdomstand sad helt nede ved tandkødet. Men Frederik overgik alle forventninger. Efter en hurtig og nænsom bedøvelse var tanden fjernet på blot fem minutter, uden komplikationer. Jeg var i chok over, hvor hurtigt og smertefrit det gik! Frederik er SUPER dygtig, hurtig og utrolig kompetent. Siden har jeg ikke haft smerter fra tanden, et vidnesbyrd om hans exceptionelle færdigheder.

Hvad der virkelig adskiller Tandlægerne i Ryesgade, er deres professionelle tilgang til patienter med tandlægeskræk og "dårlige tænder". Det kan være flovt, men her møder man kun enestående professionalisme. De fokuserer udelukkende på løsninger: "Hvad er problemet nu?", "Hvordan fikser vi det?". Samtidig spørger de fantastisk ind til mine ønsker for fremtidige behandlinger, så jeg selv får styringen uden at føle mig presset. Denne tilgang har været afgørende for, at min tandlægeskræk nu er en saga blot.

Jeg kan på det varmeste anbefale Tandlægerne i Ryesgade til enhver, der søger en tandlægeklinik, der prioriterer patientens velbefindende, kommunikation og faglige ekspertise. Her bliver du mødt med forståelse og behandlet med den største respekt, uanset din historie. Min dybeste tak til Anni, Frederikke, Frederik og resten af teamet for en fuldstændig transformerende og yderst hjælpsom oplevelse.

July 9, 2025
Unprompted review