Super flot tapet
Super flot tapet, nemmere end jeg troede i forhold til opsættelsen af tapetet
Hurtig levering.
Det gjorde en kæmpe forskel på børnes værelser👍
TapetWorld specielfremstiller tapeter til din vægstørrelse, du vælger selv dit udsnit. T Tapeterne er slidstærke og nemme at holde rene. Vores tapetbaner er 130cm bredde, så derfor er der færre samlinger på væggen. Vi tilbyder 3 forskellige tapettyper, 1 som monteres traditionelt med tapetklister og 2 som er selvklæbende. De selvklæbende er en ny måde at montere tapet på, her skal du ikke tænke på klister og tørretid. Der er masser af forskellige designs, og der kommer hele tiden nye. Tapetvægge giver din væg en forandring på et et trylleslag. Sådan startede vi.. Tapetworld er en dansk familievirksomhed som er udsprunget af vores reklamebureau, hvor vi siden 2004 har produceret branding tapeter til virksomheders kontorer, natklubber og restaurationer.
United States
Super flot tapet, nemmere end jeg troede i forhold til opsættelsen af tapetet