Kan kun anbefales og helt sikkert 5 stjerner herfra! Kunne jeg give flere, havde jeg gjort det! Altid fed stemning, gode mennesker og fantastiske tatoveringer ✨ KÆMPE ANBEFALING HERFRA!
See what reviewers are saying
Fantastisk oplevelse hos Rasmus Jeg havde fornøjelsen af at få lavet en tatovering her, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Hele oplevelsen var fantastisk fra start til slut. Lokalet er ren... See more
Company replied
Dælme et fedt sted med højt humør og dejligt personale. Stedet er ekstremt flot og fuldført på alle parametre, derudover er deres forhold til kunst og tatovering helt exceptionelt. Mange tak... See more
Rasmus er verdens bedste tatovør, ikke bare professionel men også et dejligt selskab og være sammen med. Han har lavet alle mine og skal fortsat gøre det🫶🏽 100% en anbefaling herfra
Super tilfreds med alle besøg!
Super tilfreds med alle besøg!
Altid super imødekommende og altid god service🫶🏻
Simpelthen fantastisk!
Professionel og behagelig oplevelse.
Professionel og behagelig oplevelse.
Jeg fik lavet en tatovering hos Rasmus, og det var en virkelig god oplevelse fra start til slut. Han er meget professionel, nem at snakke med og skaber en tryg og god stemning. Studiet var rent og indbydende, og jeg følte mig i gode hænder hele vejen igennem.
Resultatet blev præcis, som jeg havde håbet.
kan varmt anbefales!
Ses
Verdens bedste tatovør
Han har lavet alle mine og skal fortsat gøre det🫶🏽
100% en anbefaling herfra
Dælme et fedt sted med højt humør og…
Dælme et fedt sted med højt humør og dejligt personale.
Mange tak til Tatto Art Gallery for en fantastisk oplevelse og nogle ekstremt veludførte tatoveringer.
Elsker!
Elsker! Rasmus er så fuckin grinern og top proffesionel. Kæmpe fornøjelse hver gang jeg kommer og blir' tusset!♥️
Fantastisk servis
Fantastisk servis, jeg skulle have lavet 4 piercinger og det gik helt smooth uden problemer. Sille var fantastisk god 🙌🙌
Fantastisk oplevelse hos Rasmus
Fantastisk oplevelse hos Rasmus
Jeg havde fornøjelsen af at få lavet en tatovering her, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Hele oplevelsen var fantastisk fra start til slut. Lokalet er rent, hyggeligt og virkelig indbydende, og der er en professionel men afslappet atmosfære, som fik mig til at føle mig helt tryg.
Rasmus var ikke bare utroligt dygtig og detaljeorienteret, men lyttede også til mine ønsker og kom med gode input, så designet blev helt perfekt. Resultatet overgik mine forventninger – præcist, skarpt og flot udført. Jeg kan virkelig se, hvor meget passion og håndværk, der ligger i arbejdet her.
Hvis du leder efter en tatovør, der går op i kvalitet og god kundeservice, så er tattooartgallery det helt rette sted. Jeg kommer helt sikkert igen! 5/5 stjerner.

Reply from Tattooartgallery
Har kommet et par gange nu
Har kommet et par gange nu. Og de bare mega søde! Og laver et rigtig godt stykke arbejde! Jeg glæder mig til at komme tilbage og forsætte med mit ben!
En varm anbefaling herfra!
Absolut den bedste oplevelse
Absolut den bedste oplevelse. Man finder ikke et bedre sted end Rasmus! Kæmpe anbefaling til alle jer der skal tusses. GØR DET HOS TATTOO ART GALLERY
Top professionelt
Top professionelt, altid god stemning og fantastiske resultater ! Om du skal tatoveres eller ha laser behandling så er det stedet !
Har haft 2 hårde samt grineren dage…
Har haft 2 hårde samt grineren dage sammen med Rasmus!
Uden tvivl den bedste tatovør jeg har været hos!
Kæmpe anbefaling! I vil ikke fortryde at komme under nålen hos Rasmus.
Rigtig gode resultater jeg har fået
Rigtig gode resultater jeg har fået, kommer kun her fremover
Det bedste sted
Bedste i landet!
Er du ude efter en dygtig tattovør, så er Rasmus manden!
Der er både god stemning, og et super resultat.
Du ville ikke fortryde valget!
Jeg tog min mindste datter med som…
Jeg tog min mindste datter med som skulle have sine første tattoos og jeg må sige at servicen her i top 100 venner betjeningen er god stedet er rent og pænt lokalerne er fine jeg kan kun anbefale denne tattoo shop kvaliteten er høj hvis i skal have en tattoo så er det her man skal tage hen
Jeg ved at jeg komner igen
Tak for alt kære Rasmus
Følg og like dem på Facebook
Vh.peter
Virkelig god service og folk er søde
Virkelig god service og folk er søde. Kan virkelig anbefale det her sted!!!!
Helt igennem fantastisk oplevelse hos…
Helt igennem fantastisk oplevelse hos Rasmus, han er virkelig god til sit arbejde!😍🤞🏽 5 🌟🌟🌟🌟🌟 herfra!
Meget erfaren tatovør
Meget erfaren tatovør, som gjorde et rigtig godt arbejde, kommer helt sikkert igen hos Rasmus tattoo
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.