Dzięki aplikacji Taxon, moja firma stała się bardziej mobilna. Wszystkie faktury dla moich klientów są w bardzo szybki i prosty sposób sporządzane przez aplikację i wysyłane bezpośrednio do klie... See more
See what reviewers are saying
Bardzo przydatna, intuicyjna aplikacja. Zawiera wszystko, co potrzeba. Super kontakt z supportem, są pomocni i otwarci na sugestie. Na moją prośbę dodali do aplikacji dodatkową walutę której nie było.... See more
Program w tym roku odnowiony po dużo większej kwocie - konto premium- obsługa tego programu jest fatalna ponieważ nie operuje on na języku polskim - pomimo wyboru tego języka- tylko na jakimś łamańcu... See more
Szczerze polecam aplikację Taxon do wystawiania faktur. Prowadzę działalność od ponad roku, przez większość z tego czasu korzystam z aplikacji Taxon do wystawiania miesięcznych faktur. Interface jest... See more
Company details
Written by the company
Taxon to prosty program do faktur dla małych przedsiębiorców. Zaufało nam już blisko 30 000 firm w całej Polsce. Naszym celem jest rozwijanie mobilnej aplikacji do faktur, która pomaga małym firmom usprawnić proces fakturowania.
Contact info
Grzybowska 87 , 00-844, Warszawa, Poland
- biuro@taxon.pl
- taxon.pl
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Taxon
Jestem mega zadowolony z funkcjonalności aplikacji i pomocy obsługi ☺️
Mega przejrzysta aplikacja
Bardzo łatwe w zarządzaniu. Wszystko czytelne i dobrze wyjaśnione. Polecam
Rewelacyjna aplikacja i prosta w…
Rewelacyjna aplikacja i prosta w obsłudze.
Dzięki niej mogę z każdego miejsca np. wystawić fakturę. Zero problemów. Polecam gorąco!
Bardzo intuicyjny
Bardzo intuicyjny , profesjonalny program. Idealny dla prowadzących np. jednoosobową działalność gospodarczą. Polecam
Taxon
Korzystam z aplikacji jestem bardzo zadowolony z funkcjonalności aplikacji polecam serdecznie
Znakomita
Pracuje na aplikacji ponad rok. Dla mnie jako fizjoterapeuty, aplikacja spełnia się znakomicie. Szybkość wystawiania faktur, dodawanie kolejnych kontrahentów, wysyłanie faktur na maila klientów. Wszystko robie szybko i sprawnie podczas wizyty.
Polecam :)
Jak dla mnie rewelacja prosta
Jak dla mnie rewelacja prosta, jasna i czytelna. Polecam.
Szczerze polecam
Szczerze polecam, najwygodniejszy program jaki kiedykolwiek używałem.
Polecam!
Polecam ! Idealna aplikacja dla przedsiębiorców. Szybka możliwość wystawienia faktury od ręki.
Super aplikacja Do wystawiania faktur.
Bardzo intuicyjna aplikacja
Bardzo intuicyjna aplikacja. Dobry pakiet usług. Polecam
Świetna aplikacja
Super apka! Naprawdę przydatne funkcje, w bezpłatnej wersji jestem w stanie zrobić to czego potrzebuje więc za to duży plus 👌🏻 nie zapychają też Was milionem reklam na start co też jest extra😁 polecam!
Sprawna i wygodna w obsłudze aplikacja
Sprawna i wygodna w obsłudze aplikacja, dobrze czytelna, idealna dla młodszych przedsiębiorców.
Bardzo przejrzysta aplikacja,dzięki…
Bardzo przejrzysta aplikacja,dzięki której wystawiam faktury, jednocześnie zwiedzając świat.
Idealna
Aplikacja działa bez zarzutu, dużo możliwości i ciekawych rozwiązań dla małych firm, polecam;)
Dobry serwis i aplikacja do wystawiania…
Dobry serwis i aplikacja do wystawiania faktur, w tym na urządzeniach mobilnych. Polecam!
Program opracowany w taki sposób ,a…
Program opracowany w taki sposób ,a żeby początkujący przedsiębiorca nie miał stresu związanego z wypisaniem swojej pierwszej faktury ...POLECAM
Najlepsza aplikacja pod słońcem
Najlepsza aplikacja pod słońcem, gorąco polecam korzystam z niej od 2 lat, biję konkurencję;)
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.