Po dokonaniu płatności przez Przelewy24 cofnęło mnie do sklepu i koszyka, gdzie okazało się, że towary nadal się w nim znajdują, a na moim koncie nie zarejestrowano zakupu. płatność została zrealizowa... See more
See what reviewers are saying
Produkty w cenach nieadekwatnych do jakości. Zakupione fotele ogrodowe po kilku tygodniach zaczęły się rozklejać. Po zgłoszeniu reklamacji zaczęły się problemy. Najpierw z odbiorem foteli, później ze... See more
Ja sklep oceniam dobrze, pomimo że firma DPD nawaliła to sklep tchibo.pl załatwił moją sprawę szybko i pozytywnie. Dlatego będę jeszcze korzystał z ich oferty.
Realizacja reklamacji ekspresu koszmar Tydzień oczekiwania na kuriera,który nie zjawił się. Nie polecam ekspresu tchibo żadnego, ani obsługi serwisu
Company details
Information provided by various external sources
Nowe kolekcje online w każdy wtorek. Sprawdź co dla Ciebie przygotowaliśmy na Tchibo.pl!
Contact info
05, Warsaw, Germany
- tchibo.pl
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Sklep nie oddaje pieniędzy po zwrocie…
Sklep nie oddaje pieniędzy po zwrocie przedmiotu
Termin dostawy podany przy ofercie …
Termin dostawy podany przy ofercie trochę większych gabarytów to fikcja.
Nie można doprosić się towaru. Zwalają na spedycję a sami przekazują spedycji towar po 2 tygodniach. Doszło do tego że dostałam prośbę o ocenę z zakupu a towaru nie otrzymałam. Więc zgodnie z prośbą gdzie mogę to wystawiam ocenę z zadowolenia - mniej niż 0 gdyby się dało. A ocena obsługi - jeszcze niżej. Fatalna i niekompetentna.
Sklep nie przyjmuje zwrotu... bo nie.
Sklep w Kaskada Szczecin nie przyjmuje zwrotu towaru, bo takie jest widzimisię kierownika. Obsługa klienta na poziomie budki na stadionie w latach 90.
Sklep nie chce przyjąć zwrotu legginsów…
Sklep nie chce przyjąć zwrotu legginsów dziecięcych twierdząc, ze to bielizna ??? Choć w ich regulaminie wymienione są części ubrań zaliczane do bielizny - leginsow i rajstop dziecięcych na tej liscie nie ma.
Od dawna bardzo niemiła obsługa klienta…
Od dawna bardzo niemiła obsługa klienta zarówno za pośrednictwem infolinii jak i obsługi emailowej. Na infolinii nie wiedzą nic na temat młynków do kawy i nie umieją odpowiedzieć na pytanie. Jak kontaktowałem się z DeLonghi to zupełnie inna jakość obsługi klienta i podejście. Oczywiście wybrałem młynek DeLonghi a nie Tchibo. Tchibo również nie odpisuje na reklamację. Jeśli wyśle się zapytanie to długo się czeka na odpowiedź, a jak już odpiszą to nie jest to wyczerpująca odpowiedź i znowu trzeba czas tracić na wysyłanie wiadomości i długie oczekiwanie na odpowiedź.
Sklep odmawia wystawiania faktur..
Sklep odmawia wystawiania faktur... podejrzana działalność ... a potem bronią się regulaminem zamówienia. Wygląda na szarą strefę. Odradzam.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.