Company details
Written by the company
WAAROM? Team Academy biedt de ideale omgeving voor alle dwarsdenkers om je passie te verkennen en om te groeien in een dynamische setting, waar elke dag een nieuw avontuur is. Vanaf dag 1, dompel je jezelf onder in ondernemende activiteiten, verdien je geld en pas je geleerde kennis toe op jouw projecten, bedrijf of je leven. Bij het afstuderen heb je dan een HBO in Ondernemerschap, samen met vier jaar waardevolle werk- en levenservaring. HOE? Zet kennis meteen direct om in actie! Leren door te doen!! Bij Team Academy ervaar je een compleet andere ondernemende studie waarin je ontdekt wat je echt interesseert. Je ontwikkelt persoonlijke, professionele en sociale vaardigheden via praktische workshops. Cijfers weerspiegelen niet (alleen) theoretische kennis, maar laten ook je praktische vaardigheden zien via opdrachten en presentaties. In een hecht team (12-18 personen) stimuleer je elkaars groei en leer je samen. Wij omarmen ‘failing forward’: de vrijheid om te experimenteren, fouten te maken en ervan te leren. Ontwikkel je ondernemende mindset in een ondersteundende community. WAT? Team Academy biedt twee programma's: Onze internationale HBO in Ondernemerschap en ons 12-weekse tussenjaarprogramma, TA Quest. HBO: Tijdens de HBO volg je verschillende vakken zoals Innovatief Leiderschap and Waarde Propositie Design, maar ook Recht en Marketing. Elk jaar reis je om verschillende culturen te ontdekken en om als persoon te ontwikkelen. TA Quest: Ons tussenjaaroprogramma staat in het teken van jezelf ontdekken. Onder begeleiding van een coach en samen met je team, ontdek je jouw passies, zet je doelen en bepaal jouw richting voor de toekomst!
Contact info
Vlaardingenlaan 15, 1062HM, Amsterdam, Netherlands
- +31207235870
- info@teamacademy.nl
- teamacademy.nl
No reviews
This company hasn’t received any reviews yet.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.