Snelle reactie op mijn vragen. Kon het produkt op dezelfde avond nog afhalen. Zeer keurige ontvangst. Netjes uitleg gekregen. Doos, factuur, garantie. Alles perfect in orde. Zou m'n volgende produkten... See more
See what reviewers are saying
Zeer tevreden met mijn aankoop bij Techulair. Het artikel was zorgvuldig verpakt en snel verzonden. Ze besteden veel aandacht aan de afhandeling van het bestel proces en geven veel updates over de sta... See more
Dank je wel voor de ps4 onderhoud en reparatie laser! Hij werkt weer zoals het hoort, herkent cds en maakt geen lawaai meer@
Wilde op dinsdag een Nintendo switch bestellen maar greep er net naast. Woensdag kreeg ik een persoonlijk bericht dat er een beschikbaar was en deze dan ook gekocht. Donderdag is deze switch keu... See more
Playstation 5 console
Playstation 5 console aangeschaft met garantie.
Nederlands product, inclusief btw factuur.
Tevreden over klantvriendelijke service en afhandeling, snel en adequate respons. Levering op tijd, netjes met Track&Trace.
Nitendo switch oled
Nitendo switch oled gekocht bij deze ondernemer en alles naar wens gehandeld gebeld en kon gelijk ophalen top service.
Playstation 5 + extra controller.
Playstation 5 met extra controller gekocht. Vriendelijk contact gehad en reageert erg snel. Top!
Net de nieuwe Nintendo switch oled…
Net de nieuwe Nintendo switch oled opgehaald alles werkt naar behoren.
Betrouwbaar :)
Bedankt
Ps plus
Een ps plus abbonement gekocht, snelle reactie terug en na betaling gelijk de code gekregen. Kortom dikke prima👍
Goede eerlijke verkoper alles nieuw…
Goede eerlijke verkoper alles nieuw netjes met factuur.
Een Nintendo switch gekocht voor mijn dochter. Zij blij, iedereen blij 🙂
Nintendo Switch gekocht bij dit…
Nintendo Switch gekocht bij dit bedrijf. De communicatie rond de aankoop is zeer goed en correct verlopen. Gebeld en een half uur later de Nintendo in Ede opgehaald. Prima geholpen door de vader van de verkoper👍
Fijn geholpen met de aankoop van een nintendo switch.
Fijn en snel geholpen met de aankoop van een nintendo switch. Groeten Patrick
Nintendo switch animal crossing
Heb hier een Nintendo switch animal crossing editie gekocht eerlijke prijs snelle reactie en kon zelfs na sluitingstijd mijn switch ophalen vriendelijke mensen zal hier mijn volgende aankoop ook weer doen
Top service koop al jarenlang mijn…
Top service koop al jarenlang mijn games en consoles bij techulair. Snelle service en eerlijke prijzen. Techulair heeft een vaste klant erbij. 👍
Betrouwbaar adres om Nintendo spullen…
Betrouwbaar adres om Nintendo spullen te kopen. Eerlijke, reële prijzen. Communicatie professioneel, reageren snel, flexibel, zonder te pushen om te kopen. Heel fijn om zaken mee te doen dus voor herhaling vatbaar.
Gisteren de Nintendo switch gekocht
Gisteren de Nintendo switch gekocht, en echt een aanrader super service en alles netjes geregeld.
Als iemand in mijn omgeving wat zoekt stuur ik ze zeker hiernaar toe
Topservice
Supersnel geregeld en afgehandeld.
Aanrader voor iedereen.
Top service!!!
2 x Nintendo switch gekocht :D
Super service correcte afhandeling ben zeer goed geholpen en kon zelf savond terecht voor het afhalen van de producten factuur netjes via de mail zo dat je hem niet kan kwijt raken super fijne ervaring ;)
NINTENDO SWITCH
NINTENDO SWITCH
Top verkoper, goed zaken mee gedaan en een hele nette afhandeling, factuur en garantie netjes via de mail gekregen, ook hulp met installeren van Nintendo Switch via de telefoon, kortom een aanrader.
Snel antwoord en snel kunnen afspreken
In de middag contact opgenomen, gelijk bericht terug. Afspraak gemaakt om in de avond op te halen. Door vriendelijke mensen ontvangen.,product gekregen netjes met een bon.
Nintendo Switch Fortnite
Nintendo Switch Fortnite aangeschaft. Snelle en goede service. Goede prijs. Zeer tevreden en aan te raden!
Nintendo Switch Fortnite
Nintendo Switch Fortnite aangeschaft. Verkoper reageerde zeer vlot en klantvriendelijk.
Prettig om zaken mee te doen en eerlijke prijs.
Kortom een aanrader!
Ps plus met korting
Ps plus gekocht met beetje korting. Kreeg code gelijk na betaling en het werkt. Kan weer een jaar vooruit met Ps Plus.
Dank je voor jullie goeie service en tot volgend jaar weer
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.