Har fået bilen behandlet hos BedreBil i Viby J rigtig fint arbejde er super tilfreds Hilsen Svend

See what reviewers are saying
Rigtig god oplevelse, han forklarede hvad han havde lavet. Billederne viste tydeligt hvad , der var blevet sprøjtet. Kommer helt sikkert igen. Kurt Kan i trygt overlade jeres bil til .
infotectyldanmark.dk hovedsæde har jeg dgs Dato klaget til , over greve Tectyl Center//jeg har skrevet til dem fordi greve Tectyl Center har behandlet mig så dårlig så minus 1 stjerne er velfortjen... See more
Company replied
About Tectyldanmark
Written by the company
Tectyl rustbeskyttelse bygger på mere end 75 års erfaring med produkter og metoder, der konstant videreudvikles. Det er derfor ikke overraskende, at Tectyl i dag er blevet synonym med effektiv rustbeskyttelse.
Rustbeskyttelseskæden har været en del af det danske marked i over 30 år og samarbejder med en bred vifte af bilimportører, autohuse og autoværksteder.
For at sikre den højeste kvalitet arbejder Tectyl-kæden tæt sammen med Teknologisk Institut, som foretager løbende stikprøvekontrol af de udførte behandlinger.
Find dit nærmeste center og book tidFå op til 99 års garanti
Få Danmarks længste garanti på rustbeskyttelse og undervognsbehandling
Nybodalen 1 - 3, 7500, Holstebro, Denmark
- info@tectyldanmark.dk
- tectyldanmark.dk
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Har fået bilen behandlet hos BedreBil i…
Hilsen
Svend
Dårlig behandling og service!
Peugeot 308 SW, 2018.
Komplet undervognsbehandling.
Dato: 24.03.2026
Dagen efter jeg aflevere min bil hos Tectyl Greve ringer de mig op og fortæller at en lastbil har bakket ind i fronten på min bil og der er kommet lidt "overflade ridser"!
De fortæller mig dernæst at de har kørt bilen til en samarbejdspartner i nærheden som vil lakkere fronten, da ridserne ikke kunne poleres væk!
Jeg siger at jeg for god ordensskyld lige vil se bilen inden de begynder at lave noget som helst på den!
Jeg får adressen og kører ud til værkstedet, hvor jeg bliver fulgt over til min bil som holder overdækket indenfor.
Da medarbejderen fjerner overdækningen kan jeg straks se at det ikke bare er en "overflade rids", men en kraftig slag på venstre hjørne af kofangeren!
Lygte, kofanger, grill og motorhjelm står ikke lige med hinanden og der er store mellemrum flere steder!
Det er tydeligt at se at venstre forlygte har rykket sig og motorhjelmen gaber samt kofangeren har fået en bule!!
Da jeg så konfrontere værkstedsmedarbejderen og spørger om hvad de har tænkt sig siger han, "jamen var den ikke sådan i forvejen før skaden?!!"
Bilen har altid været i tip top stand og har aldrig haft en skade før!!
Hvis man bare lige kigger lidt kan man tydeligt se samt regne ud, at det hele er tilknyttet og at det alene er kommet efter lastbilen bakkede ind i fronten min bilen!!
Jeg ringer tilbage til Tectyl Greve og fortæller dem historien og gudhjælpe mig så kommer de igen med samme påstand som den anden medarbejder, "jamen var den ikke sådan, da vi fik den?!!"
Jeg bliver lidt irriteret og frustreret, men prøver at beherske mig for at komme frem til en løsning med dem, da jeg tydeligt kan mærke at de prøver at dække over deres chauffør frem for at stå ved kundens side!!
Lang historie kort, jeg får chaufførens oplysninger og får skaden anmeldt til min forsikring!
Maridten er desværre ikke overstået!
Da jeg kommer hjem fra denne barske omgang opdager jeg, at begge bagskærm er bukkede på bilen og plastik inderskærmene nærmest bare er kastet på plads, da flere steder overlappede bagskærmene!!
Dagen efter måtte jeg tilbage igen til Tectyl Greve, hvor jeg fik dem til at rette fejlene øjeblikkeligt!!
Efter alt dette sjusk arbejde samt dårlig oplevelse, har jeg kontaktet FDM som skal gå hele undervognsbehandlingen og arbejdet igennem for at se om der er flere fejl og mangler!!
Ja, noget som skulle have kostet 4200kr og ca. 1 times tid på at afleverere og hente bil, kommer nu til at koste mig flere penge samt utrolig meget tid på at køre frem og tilbage fra sted til sted!!
Det er død irriterende og trættende for at sige det mildt!!

Reply from Tectyldanmark
Vi kan se på billederne at der arbejdes…
Vi kan se på billederne at der arbejdes på sagen. dokumentation på to dages arbejde. jeg vil mene det er en god oplevelse når værkstedet overholder tid og sted, tak for det....
god dag Michael K Hermansen
Jamen det er altid en fornøjelse at…
Jamen det er altid en fornøjelse at komme ind til sin gamle nabo Kurt, og få sin bil undervognsbehandlet. Og det vil jeg blive ved med så længe han er der. 😉
Jeg har lige fået en…
Jeg har lige fået en undervognsbehandling af min splinterny Mazda 3 som har folie på. Efter gentagne gange om at de skal passe på folien, få jeg bilen tilbage total ridset over alt. Og ikke nok med det så har de også ødelagt mine parkeringssensorer for og bag. De har lavet skade for 30000kr på min 300000 kr bil og det eneste de gjorde var at give mig mine sølle 5000 kr tilbage. Hold jer væk fra dem.
Rigtig god service, god behandling,
Rigtig god oplevelse, han forklarede hvad han havde lavet.
Billederne viste tydeligt hvad , der var blevet sprøjtet.
Kommer helt sikkert igen.
Kurt Kan i trygt overlade jeres bil til .
Veludført arbejde
Veludført arbejde . God kundeservice
Alt er tip top ..
Kan kun give mine bedste anbefalinger
Bil og ejer er begge glade 😊
Godt arbejde og god service
Godt arbejde og god service. Overholdt alle aftaler.

Reply from Tectyldanmark
Fantastisk god service i Tectyl i Greve .
Min bil har fået en rustbehandlinger hos Tectyl i Greve, det var meget behageligt oplevelse, Kirsten fra kundeservicen var meget hjælpsom og hurigt til svar og følte tryg i helle processen. Flink og vidende medarbejder i Greve center og blev glad har fået min første rustbehandlinger i Tectyl i Greve.

Undervognsbehandling
Jeg har fået min bil behandlet hos Tectyl Viby og er helt tilfreds.
Meget venlig personale.
Vælger dette sted næste gang min bil skal behandles 😊

Reply from Tectyldanmark
Dårlig undervognbehandling af min bil
Købte en ny Kia Niro EV. Med i handlen fik jeg en komplet undervognsbehandling. Afleverede min bil hos Andersen & Martini (hvor jeg købte min bil) de sendte bilen til undervognsbehandling. Da jeg modtog min bil igen, blev den efterset på et værksted. De kunne se af begge bagdøre ikke havde fået tectyl, samt mangelfuld flere andre steder. Jeg klagede, og måtte derfor aflevere bilen igen. Det var en 'ommer'. Nu har jeg modtaget bilen igen UDEN at der var foretaget noget som helst. Rigtig dårlig service. Hold jeg væk fra dette Tectyl Center i Greve.

Reply from Tectyldanmark
Hej mange tak for en meget god…
Hej mange tak for en meget god behandling af bilen, var perfekt, og en god forklaring på hvordan man fremover skal forholde sig til rustbehandlingen.
Mv.
Heine

Reply from Tectyldanmark
Meget venlig og personlig betjening både ved aflevering og afhentning af min bil.
Meget venlig og personlig betjening, både ved aflevering og afhentning af min bil.
Alt er blevet udført som aftalt.
Jeg føler mig -og min bil - er i trygge hænder hos Tectyl Center Viby.

Reply from Tectyldanmark
Jeg fik en Kia Eniro rustbeskyttet og…
Jeg fik en Kia Eniro rustbeskyttet og støjdæmpet.
Støjdæmpningen virker som forventet. Jeg forventer, at det bliver helt perfekt, når jeg får skiftet dæk.
Tak for god god og grundig orientering om processen

Reply from Tectyldanmark
Nu er det bil nr.2 jeg har fået…
Nu er det bil nr.2 jeg har fået behandlet i Viby J.
Som 1. gang venlig og imødekommende betjening. Svare gerne på alle spørsmål og hvis ikke de kender svaret, kan man bare snakke lidt med sprøjtefolkende omme bag ved (hvis de ikke har for travlt).

5 Store stjerner
Stenstrup Tectyl
Veludført arbejde, minimalt "svineri" fra overskuds beskyttelse.

Super veludført arbejde
Super veludført arbejde, Stenstrup Textylcenter kan varmt anbefales
Fantastisk arbejde
Fantastisk arbejde på min BMW,
Johnni gav en fantastisk gennemgang af bilen ved udlevering.
Flot flot arbejde, tilhørende fotodokumentation med før og efter billeder.
HOLD DIG VÆK FRA GREVE TECTYL CENTER, DÅRLIG GRIM KUNDE OPLEVELSE
infotectyldanmark.dk hovedsæde har jeg dgs Dato klaget til , over greve Tectyl Center//jeg har skrevet til dem fordi greve Tectyl Center har behandlet mig så dårlig så minus 1 stjerne er velfortjent.
Greve tektyl Center har ikke besvaret mine 30 mails og snydt mig for minimum 600 kr

Tectyl Center Greve, Virkelig god service
Fik tectyl behandlet en varevogn hos Tectyl Center Greve med ekstra støjdæmpning. Fantastisk service og opfølgning. Så billeder efter behandling og fik dem tilsendt pr. mail. Meget tilfreds med et godt udført job. Kan kun anbefales herfra.