Elendig service, burde have 0 stjerner.
Jeg havde for ca. 14 dage siden fået tid til dækskift hos Jan Holmer Service - Tecknicar i Ringe. Datoen for dækskiftet skulle være den 17/10-25 klokken 8. Da jeg kommer fra Odense, så tog jeg en feriedag og pakkede traileren klokken 6.30 om morgenen og kørte fra Odense til Ringe klokken 7.20. Da jeg kom på adressen var der mørkt på værkstedet, døren var låst og ingen personale. Jeg gik lidt rundt om værkstedet for at se om jeg kunne finde nogen, men der var ingen. Jeg måtte køre tilbage til Odense med trailer og hjul uden at få dækkene skiftet.
Jeg fik senere at vide at der var sygdom hos mekanikerne og ejeren var på ferie, og det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, men den gode service var hvis man nu kontaktede kunderne så var beskeden givet videre og man kørte ikke forgæves.
Jeg har nu brugt 3 timer fra klokken 6.30 samt en feriedag til ingen nytte. Hvor skal regningen for dette sendes hen ?
Jeg er overbevist om at havde det været den anden vej hvor jeg ikke var dukket op til en aftale, så skulle jeg nok få en regning tilsendt.
Hvis det er proceduren hos Tecknicar, så finder jeg hurtigt en anden værkstedskæde der er serviceminded