The Beachboxx Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

Company details

Written by the company

The Beachboxx is een compact, licht en veilig opbergsysteem voor je persoonlijke eigendommen. Perfect voor op het strand, bij het zwembad, tijdens buitensporten, een dagje pretpark of op andere plekken waar je niet altijd op je spullen kunt letten. De box is makkelijk te gebruiken en spatwaterbestendig. Dankzij de flexibele beveiligingskabel van staaldraad kun je hem vrijwel overal aan vastmaken en is hij niet door te knippen met klein gereedschap.

Contact info

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Slot defect- geen reactie

Twee boxen gekocht, afgelopen zomer meegenomen… blijkt 1 slot defect. Ik heb ze al twee keer gemaild en hoor gewoon helemaal niks terug. Als het werkt een prima product, maar klantenservice om te huilen, dus ik zou hier niet bestellen.

August 24, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Eindelijk spullen veilig opbergen op het strand

Ik heb The Beachboxx gebruikt tijdens een dagje strand en het werkte echt ideaal. Mijn telefoon, sleutels en portemonnee konden veilig opgeborgen worden zonder dat ik constant op mijn spullen hoefde te letten.

De box is licht, makkelijk mee te nemen en eenvoudig vast te maken dankzij de staalkabel. Geeft gewoon een veilig en gerust gevoel. Zeker handig voor strand, zwembad of festivals.

May 21, 2026

Prima product

Prima product, netjes en op tijd geleverd (doos kan wel wat kleiner 😀).
Als solo-traveller had ik dit veel eerder moeten aanschaffen!

May 1, 2026

Superservice en Prachtig veelzijdig te gebruiken Product

Beach Boxx 1.0 besteld, snel geleverd en zeer solide product. Ook heel goed te gebruiken als je rondreist en er op een hotelkamer geen kluis aanwezig is. Naast het mooie product zijn de mensen van Beachboxx een voorbeeld voor veel bedrijven in Nederland voor wat betreft de oprechte service gerichtheid. Ik had niet opgelet bij het maken van code en kreeg de kluis niet meer open. De reactie van Beachboxx "stuur de box maar terug dan gaan wij kijken of we het voor je kunnen oplossen". Een verademing, veel bedrijven zouden gezegd hebben sorry we kunnen niets voor je betekenen je hebt zelf de fout gemaakt. Dus koop de kluis bij Beachboxx, veelzijdig te gebruiken, werknemers die houden van hun product en ook na de koop voor je klaar staan.

Peter

September 25, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Handig en vooral een veilig gevoel

Ik schrijf nooit reviews maar hiervoor maak ik graag een uitzondering. Als we samen met de kinderen bij het zwembad zijn, in een pretpark of aan het strand.. De beachboxx gaat echt overal mee. Super handig en veilig

August 16, 2025

Handige kluis!

Echt een super fijne kluis die je overal mee naartoe kan nemen! Ik zou niet op vakantie gaan zonder deze ideale box! Zeker een aanrader😁

August 19, 2025

The Trustpilot Experience