Fantastisk køreskole. John er en meget involverende kørelærer, som tydeligt vil det bedste for en. Teorien er god og køretimerne er hyggelige. Uden tvivl vil jeg anbefale ham til enhver som vil tage k... See more
See what reviewers are saying
Jeg kan klart anbefale Theeds Køreskole. John er en rigtig god kørelærer, der forklarer teorien på en måde, så den er let at forstå. Derudover er han også meget god til at lære fra sig.
Virkelig god køreskole
Super fed og god oplevelse. God stemning og godt humør. Kan 100% anbefales
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole. John er en meget involverende kørelærer, som tydeligt vil det bedste for en. Teorien er god og køretimerne er hyggelige. Uden tvivl vil jeg anbefale ham til enhver som vil tage kørekort.
Theeds
Jeg har lige bestået køreprøven og kan 100% anbefale at tage kørekort hos theeds☺️det er super gode og hyggelige både teori og køretimer med en sjov og god lærer. Har ikke en finger at sætte på noget.
Jeg kan klart anbefale Theeds…
Hvorfor Theeds er den bedste køreskole
Theeds er den bedste køreskole hvis du vil have et hyggeligt og trygt forløb. John er mega rar og slår ikke hårdt ned på dine fejl. Du kommer til at grine en del igennem forløbet, hvor du på samme tid lærer en masse. Vælg Theeds Køreskole, du vil ikke fortryde det.💪
Bedste køreskole i dk
Jeg havde John som kørelærer, han er den sjoveste og den nemmeste person at snakke med, han giver en lidt til at lære og lyst til at øve sig.
Så jeg vil sige mange tusinde gange tak for det hele John
💪helt klart verdens bedste køreskole
💪helt klart verdens bedste køreskole. Mr John skaber gode minder, han er alt ting sjov, glad humør og en man ka lave sjov med. 💪vil helt klart anbefale John køreskole
Fedt forløb
Fedt forløb, det var muligt både at have sjov og seriøsitet når det kom til læring. John sørger for at der er plads til alle, og og har virkelig styr på metoderne når det kommer til at lære sine elever om kørsel. Kæmpe anbefaling
Bedste køreskole
Hvis du skal tage dit kørekort, så er det her stedet. Theeds Køreksole er den bedste kørelærer i Danmark, endda i hele verden. Undervisningen er nem at forstå, hurtig at komme igennem og til en fair pris. Han forklarer tingene klart, giver dig ro bag rattet og sørger for, at du bliver klar til både teori og køreprøve. Vil du stå med kørekortet i hånden, uden tvivl og forvirring, og uden alt for lang ventetid, så er John manden. En kæmpe legende på vejen 🥇 Tak for kortet John
Virkelig dejlig oplevelse at tage…
Virkelig dejlig oplevelse at tage kørekort her, det sjovt, hyggeligt og John får bare en til at føle sig utrolig tryg bag ved rettet. Kæmpe anbefaling!!
Mega fed oplevelse ved John.
Mega fed oplevelse ved John.
Kan klart anbefale ham.
Hyggeligt og lærerigt
Fantastisk tid hos John. En god køreskole hvor der er plads til alle. Sjove og lærerige teoritimer og køretimer. Theeds køreskole kan jeg 100% anbefale:)
Kæmpe fornøjelse!!!
Kæmpe fornøjelse at tage kørekort ved Theeds køreskole. Man er ikke bange for at lave fejl, og det har bare alt i alt været en mega god oplevelse!
Fantastisk Kørelærer
En god kørelærer.
At man har det altid sjovt under kørslen
Og nogle gode teoriundervisninger kan varmt anbefales.
Theeds køreskole😊😊
Jeg ville anbefale alle at tage…
Jeg ville anbefale alle at tage kørekort hos John. Det har været nemt at lære af John, da han forklarer tingene godt og aldrig er sur eller noget i den stil🤞🏼. Der er plads til at lave fejl og stille spørgsmål.😊
Så en rigtig god oplevelse 5/5⭐️ herfra.
Meget god
Kunne ikke have ønsket mig en bedre kørelærer. John er dygtig, og der er ikke nogle dumme spørgsmål man kan stille ham. Køre- og teoritimerne er meget trygge og lærerige og der er masser af plads til at man kan hygge sig og grine. Vil til en hver tid anbefale Theeds køreskole.
Super
Det har været en KÆMPE fornøjelse at tage kørekort hos Theeds køreskole. John er en sindsyg dygtig kørelære og føler virkelig jeg har lært og fået meget ud af hele forløbet. Det er trygt og rart at køre med John og man er ikke nervøs eller bange for at lave fejl. Han er god til at lære fra sig. Kunne ikke have ønsket mig en bedre køreskole.
Utrolig god køreskole
Utrolig god køreskole. Godt teorilokale - med snacks og sodavand. Fleksible køretimer. Samt en utrolig god kørelærer som er afslappet, rar og god til det han laver😎.5/5
Jeg kan virkelig anbefale Theeds køreskole
Jeg kan virkelig anbefale Theeds Køreskole. John er en virkelig rar mand, som man kan have det sjovt med, samtidig med at han er en mega god kørelærer og virkelig god til at lære fra sig. Han er rigtig dygtig til at forklare tingene – både i teorilokalet og ude i praksis. Jeg vil virkelig gerne takke ham for at have gjort hele oplevelsen god for mig. Kæmpe anbefaling, hvis du er fra Middelfart eller omegn.
John er en sindssygt god kørelærer
John er en sindssygt god kørelærer, som gør både teori og køretimer sjove og lærerige. Der er plads til både at havde det sjovt, men stadig være seriøs når man er ude og køre, samtidig er han god til at få eleven til at føle sig tryg i kørselssituationen. Kan klart anbefales