Proffs med fantastiska kunskaper kring…
Proffs med fantastiska kunskaper kring hår! Familjär stämning och personal som brinner för sitt yrke. En salong i toppklass!!
En unik frisörsalong med galleri och butik. Therése Wahlgren har över 30 års erfarenhet av frisörbranschen och har ett stort hjärta för sitt yrke som frisör. Hon är även konstnären bakom alla vackra tavlor och designern av kuddar, bord, brickor m.m I salongen arbetar även frisören Omar Sabuding Bonifacio som även han har över 20 års erfarenhet av yrket både i Sverige och i Tyskland. Både Therése och Omar har hög kompetens och mycket erfarenhet av branschen. Du har garanterat aldrig varit i liknande miljö som denna salong som ligger centralt i Malmö.
Stora Nygatan 15, 211 37, Malmö, Sweden
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Supercool salong där ägaren har ett grymt öga för inredning och detaljer. Ägaren är även konstnär och man kan se hennes egna verk hängandes på väggarna. Proffs på allt inom hår! Både Therese och hennes kolleger trollar med ditt hår! Hon är en supercool, supergullig kvinna med skinn på näsan. Har du inte bokat tid där än så gör det nu. Hög service och toppklass på kundbemötande.
Alltid fint och personligt bemötande.
Snyggt utförande som håller länge!
Lång erfarenhet och bästa resultatet.
Alla gånger jag har gått dit har jag blivit så nöjd och har känt att jag har det snyggaste håret. Jag får så mycket beröm av alla och även folk jag inte känner. Super trevlig personal som verkligen vet vad kunden vill ha.
Therese, vilken stjärna 🌟
Räddade min dotters tokigt färgade hår på ett proffsigt och otroligt kunnigt sätt.
Kom in med en förtvivlad gråtfärdig dotter, gick ut med en lycklig dotter som sa att aldrig kommer gå till någon annan.
Pluspoäng oxå för den härligt inredda salongen och positiva atmosfären.
Tack igen för rekordsnabb hjälp!
// Maddis och Molly

Reply from Therése Wahlgren
Super trevlig personal och mysig lokal. Mycket kunniga frisörer, jag blev jätte nöjd.

Malmös bästa frisör!
Lyhörd, kunnig och noggrann.

Reply from Therése Wahlgren
Har följt din sida länge men äntligen fått uppleva ditt professionella bemötande, kunnande och skicklighet. Jag kände mig trygg direkt när jag kom med mitt gula och sönderfärgade hår till dig. Jag gick därifrån med snyggaste färgen ever och med ett hår i bra kvalitet! Bästa!!!

Reply from Therése Wahlgren
Vill verkligen rekommendera Therese för sin lyhördhet, kunnighet och känsla för att klippa/slinga hår.
Mitt första besök hos henne var väldigt bra och att mötas av någon som verkligen lyssnar men även kommer med egna förslag gör att jag direkt kände mig trygg.
Man känner sig alltid välkommen in till hennes salong och miljö och stämning är fantastisk.

Reply from Therése Wahlgren
Fantastisk salong med utmärkt bemötande och kundvänlig. I min menig Malmös bästa salong där helhetsupplevelsen och omtanke om kunden alltid står i focus. Kan varmt rekommenderas

Reply from Therése Wahlgren
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.