Det er en af de mest uforståelige og kritisable oplevelser, jeg har haft med et voksent menneske, man har indgået en aftale med. Da Thinna ikke var kommet som aftalt, ringede jeg som bru... See more
Company replied
Bryllup er en “once in a lifetime” oplevelse, hvor det er vigtigt at man kan stole på de mennesker man hyre til at hjælpe på den store dag. Vi blev slemt skuffet over Thinna og he... See more
Company replied
Vi anvendte Thinna til vores Bryllup i Oktober, hvor vi fik taget billeder af vielse, reception og par fotografering. Billederne er ok, men ikke fantastiske. Der er flere små fejl i forhold... See more
Company replied
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Da Thinna ikke var kommet som aftalt, ringede jeg som brudens bror til hende. Det var en tydeligt overrasket og forvirret Thinna, jeg fik i røret, og mit klare indtryk var, at hun havde glemt aftalen. Hun beklagede mange gange og forsikrede mig om, at hun ville komme med det samme.
Da der var gået yderligere en halv time, og hun stadig ikke var kommet, ringede jeg igen. Denne gang tog hun ikke telefonen, men sendte kort efter en meget kortfattet sms om, at ceremonien jo nok var overstået nu, her var klokken var på dette tidspunkt ca. 13.30, og at hun alligevel ikke kom, på trods af at Thinna var hyret til at tage billeder hele dagen.
Da jeg efterfølgende forsøgte at ringe til hende for at forstå, hvad der foregik, havde hun blokeret mit nummer. Jeg forsøgte gentagne gange.
Alle kan begå en fejl og glemme en aftale. Selv når det drejer sig om noget så vigtigt og uigenkaldeligt som et bryllup, kunne en oprigtig undskyldning og et reelt forsøg på at løse situationen have gjort en stor forskel.
Men først at forsikre os om, at hun ville komme med det samme, derefter meddele, at hun alligevel ikke kom, og efterfølgende gøre sig utilgængelig , uden noget forsøg på at hjælpe brudeparret med at finde en alternativ løsning, er for mig helt ubegribeligt.
Brylluppet blev afholdt på Samsø, hvor Thinna selv bor, og hun må derfor også vide, hvor få muligheder der er for at finde en anden professionel bryllupsfotograf.
En oplevelse og en behandling så kritisabel, at jeg helt oprigtigt har svært ved at forstå, hvordan et voksent menneske kan opføre sig sådan over for andre og særligt i en situation, hvor brudeparret var fuldstændig afhængige af, at hun overholdt den aftale, hun havde indgået.

Reply from Thinna
Billederne er ok, men ikke fantastiske. Der er flere små fejl i forhold til fokus, skævhed, lys og ingen "wow" effekt. Altså mange af billederne kunne være taget med en almindelig smartphone fra 2020, og opnå samme resultat.
Derudover er der virkelig begrænset med service, både forud for dagen, men også på selve dagen.
Hun virkede både travl (da hun skulle nå en færge), selvom vi havde booket for en bestemt tid. Derudover følte gæsterne også, at man var nødsaget til at hive fat i hende.
Som sagt var det ok, men jeg vil anbefale at man kigger andre steder - for prisen er alt for høj her kontra hvad man kan få af service og indhold til samme pris(eller bedre) andre steder.

Reply from Thinna
Super sød, energisk og indlevende fotograf. Meget fleksibel ift ønsker. God oplevelse
Jeg har af flere omgange brugt Thinna både ifm familiebilleder og egne profilerings billeder.
Thinnas skæve vinkler og uventede set-up eller spørgsmål osv. giver dejlige naturligvis billeder uden stive colgate-smil. Thinna fanger både essens og personlighed.
Så hvis mam tør give slip så leder Thinna jer imod dejlige billeder, der ikke ligner alle andres.
Jeg har brugt Thinna ved flere lejligheder. Både når jeg har manglet billeder til mit min hjemmeside, og til brug af promovering af min virksomhed på de sociale medier.
Thinna har altid gode idéer og det kan mærkes hun brænder for sit fag og den kreative del.
Hun er god til at fange det umiddelbare, det der ikke ser opstillet ud, det som fanger øjeblikket uden filter. Det som gør, at man bliver ekstra glad for de billeder der bliver taget.
Thinna var også fotograf til mit bryllup. Det blev til nogle skønne, umiddelbare, sjove, skæve og helt igennem dejlige billeder.
De varmeste anbefalinger herfra.
/Heidi
Har brugt Thinna gennem de sidste 4 år primært til fotografering af vores børn og senest vores datters konfirmation. Thinna møder altid punktlig, forberedt og arbejder samvittighedsfuldt, når hun er ude. Hun ser muligheder fremfor begrænsninger også når vejret står ud i et, og det er der gennem årene kommet nogle fantastiske billeder ud af. En aftale er en aftale og hun er yderst konkurrencedygtig på prisen. De bedste anbefalinger herfra.
Super flotte og meget kreative billeder. Vil anbefale Thinna til hver en tid. Top professionel og fanger hurtigt hvad du ønsker.
Superprofessionel og indlevende fotograf - tænker med og ud af boksen
Super kreativ, tålmodig og prof fotograf. Vi skatter de billeder hun tog af vores lille familie højt. Tak for dem og tak for dig
Min familie har brugt Thinna til flere fotoopgaver gennem de sidste 6 år, og vi er fuldt ud tilfredse! Thinna er altid godt forberedt og vores børn elsker at få taget billeder af hende, fordi hun gør det til en leg! Og så er hun med på at lave andet end kedelige portræt-fotografier, vi har været oppe og klatre i træer og børnene har leget mens de fik taget fantastiske billeder! Jeg kan kun anbefale Thinna som fotograf.
Har hele mit liv været aldeles kamerasky, men lod mig i et svagt øjeblik lokke til mor/datter billeder....
Havde et par uger med de vildeste sommerfugle i maven, og var slet ikke klar da dagen kom.
Men Thinna gjorde det til en FED oplevelse fuld af latter, afslappende og bare nemt selv for mig.
Og billedener ? Perfekte :)
Jeg har fået taget flotte billeder af mig og mine børn af thinna. Alle kommenterer disse billeder når de ser dem i mit hjem. Anderledes billeder, ikke opsatte og det gør en kæmpe forskel. Jeg har kun godt at sige. Thinna er fotograf med hjerte og sjæl
Jeg har brugt Thinna som fotograf igennem mange år. Både til arbejde, familiefotos og konfirmation og jeg har aldrig haft noget at sætte en finger på. Jeg vil til enhver tid bruge Thinna som fotograf og vil på det varmeste anbefale hende. Hun er rolig og tålmodig og har en fantastisk tilgang til opgaven. Hun er helt fantastisk til børnene og bliver ved til hun har fået gode billeder hvilket godt kan være en udfordring. Jeg elsker hendes kreativitet og anderledes måde at tage billeder på med altid fantastisk resultat.
I mange år har jeg taget mine egne billeder, og egentlig syntes at de var fine nok. Men nu da jeg denne gang skulle have lavet billeder til min nye virksomhed, valgte jeg at tiden var inde, til endelig at få taget nogle super fede billeder af en professionel fotograf. Jeg var lidt usikker på hvordan og hvorledes, men Thinna var super dygtigt, og rigtig god til at komme med ideer til måder jeg skulle stå på, så vi fik lige netop de super fede billeder jeg skulle bruge. Jeg fik virkelig øjnene op for hvor stor forskel der er på at tage billederne selv, eller at få taget billeder af en professionel fotograf. Og jeg vil til enhver tid anbefale Thinna til andre.
Jeg har fået taget billeder til min virksomhed af Thinna, og havde en super sjov dag, men mange forskellige udtryk.
Jeg var virkelig høj efter dagen, og var meget spændt på om billederne nu levede op til det - og da jeg modtog dem til udvælgelse var der simpelthen så mange fine billeder, som jeg kan bruge på mange forskellige måder i min virksomhed.
Så jeg er super glad for jeg valgte Thinna til opgaven og kan godt anbefale hende, hvis du skal have taget billeder til f.eks. din virksomhed.
Fantastisk fotograf og menneske
Tog produkt billeder af vores mad menu
Og kom endda igen uden beregning da vi glemte nogle retter
Ville helt klart anbefale Thinna
Thinna er dygtig og super kreativ. Nogle af de smukkest billeder jeg pynter mit hjem med har Thinna taget !!
Jeg faldt lige over de to anmeldelser fra (ser det ud til) brud og brudgom herinde, og jeg blev da noget overrasket. Jeg tror den beskrevne oplevelse må bero på en misforståelse eller noget miskommunikation, for jeg og flere af mine venner og familie har da benyttet Thinna flere gange - godt nok ikke til bryllupper, men til familie og portrætfotograferinger. Thinna har altid overholdt de indgåede aftaler, ja faktisk mere til. Selvom en opgave har trukket ud (det er ikke altid lige nemt at fotografere unger med krudt i rumpen eller hunde og heste som springer rundt ) har der aldrig været noget problem med hende, hun er bare blevet til hun selv syntes hun har fået de gode skud i kassen. Hun er mødt op som aftalt, er kommet med supergode idéer og inputs til billederne og har aldrig skuffet på nogen måde. Så jeg kan ikke genkende det billede som beskrives i de negative anmeldelser. Jeg ville bruge Thinna igen til hver en tid.
Vi blev slemt skuffet over Thinna og hendes måde at drive forretning på.
Vi havde aftalt at hun skulle tage billeder af vores gæster når de ankom på Nordgården på den røde løber. Aftalen var at hun skulle være på stedet 15:15 ved den røde løber der på forhånd var sat op. Alt var klar og parat. Hun var på forhånd informeret om at vi, brudeparret, var ude på lokation imens.
Thinna mødte op på Nordgården, men foretog sig ingenting og flere gæster beretter at hun forholdt sig passivt.
Vi har siden forsøgt at få refunderet vores køb, men uden held.
Hvis du alligevel overvejer at benytte Thinna efter en sådan historie, så sørg for ikke at betale for opgaven før du ved at hun rent faktisk overholder jeres aftale.
Opdatering 02-04-2019:
Det virker en anelse desperat når Thinna går til venner og naboer for at rette op på helhedsbilledet af hendes virksomhed her på Trustpilot. Nu vel, alle knep gælder. Dog er det yderst kritisabelt at hun ligeledes har valgt at slette mine kommentarere på facebook og dernæst blokeret min adgang - hun tåler ikke kritik.
Helt kort så mener jeg at hendes eget svar på min anmeldese viser med al tydelighed at hun fralægger sig ethvert ansvar og går efter kunden frem for at se indad. Vi har fået meget respons fra lokalsamfundet omkring Thinna der tilkendegiver at mange vil undlade at benytte Thinna som fotograf - hvilket vi fuldt ud forstår.
Jeg har heldigvis en skriftlig aftale med Thinna om hvad opgaven var, hvordan den skulle udføres og hvad hun var ansvarlig for.
Vi har nu anmeldt sagen til Forbrugerklage nævnet og de vil se nærmere på sagen. Opdatering følger.