Company details

1. Decoration and Interior Design Store
  2. Curtain Store
  3. Door Shop

Information provided by various external sources

Bij Thuisin vind je alles om nog fijner te wonen! Wij werken met merken zoals Sikkens, Sigma, Eijffinger, Luxaflex, Wijzonol, BECE, LOOKin, Bonaparte, Parade, Toppoint, Interplan, Desso, mFlor, Heuga, Thuisin, Balterio, Ambiant, Alluma, Flexa Pure

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Betreft het filiaal AC Thuisin Culemborg: slechte service

Betreft het filiaal AC Thuisin Culemborg. Dit woninginrichting bedrijf heeft mooie spullen. De advisering is prima. Maar de levertijd is extreem lang, Ze geven aan levertijd 3-6 weken. Vier maanden voor een deel van de gordijnen. Ten gevolge van een fout van hen is de levertijd, notabene van een verduisteringsgordijn van de slaapkamer, 5 1/2 maand waardoor we in de zomer nauwelijks konden slapen van het directe zonlicht in de slaapkamer.
Het belangrijkste: geen telefonisch contact mogelijk. Alleen via de app en dan alleen via openingstijden van de winkel ( vanaf woensdag ) Geen antwoord of een onbeleefd antwoord op vragen. Mail contact wordt zeer slecht beantwoord. Geen begrip voor de situatie. Zeer slechte service en communicatie.
Kortom: nooit meer AC Thuisin Culmeborg.

October 23, 2025
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Aanschaf en plaatsing Velux raamhorren

Bij het filiaal in Assen 2 raamhorren van Velux gekocht en laten plaatsen. Eerst kwam er iemand de maten opnemen. Dit was binnen een minuut geregeld. De monteurs waren in eerste instantie niet bekend met de geleverde versie van de horren maar dat was binnen 5 minuten opgelost. Door de goede samenwerking tussen de 2 heren was het product in No Time geplaatst. De monteurs waren vriendelijk en zeer voorkomend in hun optreden. Absoluut een aanrader!

May 16, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Plissé magneetstripsysteem laat los

Ontzettend ontevreden over de service van Thuisin Dictus.
Al een aantal keer melding gemaakt dat onze plissé gordijnen die met magneet strips op de kozijnen zijn geplakt door de monteur, los komen van de ramen. Wanneer je hier een bericht over stuurt wordt er gewoon helemaal niet meer gereageerd! Dan heb je dus ontzettend dure plissé op magneet kliksysteem gekocht en valt het binnen een jaar gewoon van je raam. Ontzettend slechte service en het zou de eigenaresse sieren als ze hier gewoon netjes een monteur voor zou langs sturen. Wij zitten nu al meer dan 1,5 jaar met 4 plisse’s die al geheel van het raam en deels van het het raam afkomen.

November 8, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look