Thuysvers heeft een ruim sortiment aan o.a. koolhydraatarme maaltijden, ik weet hoe moeilijk het is smakelijke maaltijden te koken met minder koolhydraten, dit bedrijf krijgt het voor elkaar, ruime ke... See more
See what reviewers are saying
Heb meerdere verse maaltijdaanbieders gehad, waaronder goede. Had altijd de vraag: krijg ik wel voldoende groenten binnen. En een ultieme test: het type gehaktbal, grootmoedersstijl i.p.v.het compa... See more
Voor de 1e keer 4 maaltijden besteld, 1e dag zuurkool ovenschotel € 8.99 heeel slecht. Zuurkool met kappertjes oid, maar slechte kombinatie, gewoon vieze smaak. Ook geen worstje erbij!! 2e dag Spareri... See more
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
De Maaltijden zijn lekker en vers dat proef je.
De Maaltijden zijn gewoon erg lekker en de soepen zijn om je vingers bij af te likken, het vlees is goed niet zoals bij sommige andere bezorgmaaltijden net als kauwgom, deze maaltijden zijn echt lekker vers en dat proef je Chapeau .
Prima
Prima eten. Alleen jammer van de bezorgkosten en dat je niet vooruit kunt bestellen.
Jullie hutspot is goed van smaak maar…
Jullie hutspot is goed van smaak maar alleen te rauwe wortels en uien is niet lekker eten...jammer ik bestel dit niet meer.
De smaak is goed maar ik vind de…
De smaak is goed maar ik vind de groente zo rauw, heb je hutspot zijn het rauwe wortelen en rauwe uien.
Ik bestel nog wel een tijdje heb het al vaak aangegeven .
Ik hoop dat ze er iets mee gaan doen, maar waarschijnlijk niet, dan zoek ik iets anders.
Wat een aanwinst!
Ik hou absoluut niet van koken en afwassen. Ik woon alleen en er is niets aan om voor jezelf te koken. Ik hou wel van lekker eten en vaak ook vegetarisch. Bij Tuysvers heb ik alles gevonden wat ik heerlijk vind. Gezond en lekker eten, vegetarisch, makkelijk te bestellen en keurig geleverd. Goede service is ook belangrijk. Het heeft op een smakelijke manier de kookstress weggenomen.
Zeker tevreden
Het zijn goede maaltijden, vullen voldoende en voorkomen gelijk overeten, de dieetopties zijn gevarieerd evenals het aanbod per dieetoptie. Levering is goed te tracken.
Heel lekker
Heel lekker om te eten goed van smaak je kunt kiezen de hoeveelheid je wil en heel fijn wordt thuis gebracht
Lekker gezond en divers
Prima maaltijden met heerlijke diverse smaken. In het begin misschien 1 of 2 maaltijden getroffen niet mwha waren maar al heel lang alleen maar lekkere keuzes kunnen maken. De koolhydraat arme maaltijden zijn top en door die keuze meer dan genoeg groente
gewoon lekker eten
gewoon lekker eten , goed gekookt , veel variatie , mijn tip is haal de bezorgkosten er af , mijn mening hoor ,bijna 5 euro bezorgkosten is veel voor mensen met een kleine knip , zoals ik zelf alleen maar AOW.
vrijwel alle gerechten zijn erg lekker
vrijwel alle gerechten zijn erg lekker. de bezorging is vlekkeloos.
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf. Lekkere gevarieerde maaltijden en prima bezorging. Iedere week weer een nieuw uitgebreid menu en het smaakt allemaal erg goed!
Heerlijke aparte maaltijden
Een mooi bedrijf met lekkere maaltijden en apart!
Ook de soepen! Maak er al bijna 3 jaar gebruik van met makkelijke bereiding! Ga zo door!
Koolhydraad maaltijden
Het eten is heerlijk dus blijf zeker bestellen en makkelijk zo de maaltijden lekker vers koolhydraad arm zou het iedereen aanbevelen👍
Goede maaltijden
Goede, smakelijke maaltijden met een ruime keuze.
Thuysvers is top!
Ik ben ondertussen al een aantal jaar vaste klant bij Thuysvers en ik eet 7 dagen per week hun overheerlijke maaltijden, waar ik iedere avond enorm van geniet!
Ik heb geen enkele behoefte meer om ergens anders iets te bestellen!
Het aanbod van maaltijden is enorm gevarieerd en ik heb iedere week moeite om te kiezen uit al dat lekkers. Alles is goed van smaak en rijk gevuld met vlees en groente. Daarnaast hebben ze een hele fijne en vriendelijke klantenservice en een goede en duidelijke bezorgservice. Ik kan Thuysvers echt aan iedereen aanraden, je hoeft niet meer na te denken over boodschappen, geen tijd meer kwijt in de keuken, alleen maar opwarmen en je hebt een heerlijke gezonde maaltijd op tafel!
Prima smaakvolle maaltijden die…
Prima smaakvolle maaltijden die ruimschoots aan mijn verwachtingen voldoen. Een dikke 8,5
Beste van de thuismaaltijden
Heb verschillende thuismaaltijden geprobeerd en dit is de beste met een goede prijs kwaliteit verhouding. Vers en erg smakelijk
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.