Tidningsmagasinet.se Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Erbjudande som barn tycker om och det är till glädje för de att läsa en tidning förutom alla böcker. Utbudet till barnen kan troligtvis utökas, för det ska vara roligt att läsa. Det är bra att det fin... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jag trodde att jag hade prenumeration kvar efter min flytt så nu har jag levt utan TV guiden i drygt 1 vecka och det har varit svårt då jag levt med tidningen i många år.... See more

Rated 3 out of 5 stars

Hej , jag beställde tiningen Bamse för yngre barn . Tidningen har varit väldigt uppskattad o väl läst. Därför förnyar jag en omgång Det tråkiga va att det skulle komma en lille skutt mjukisdjur som g... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jag älskar veckotidningar! Korsorden framförallt men också Recept på Bakning och mat.Personpoträtt Djurpoträtt Läkarfrågor Inredning och TV-Program.Jag läser allt!

Company details

1. Magazine Store
  2. Comic Book Store
  3. e-Commerce Service

About Tidningsmagasinet.se

Written by the company

Tidningsmagasinet.se erbjuder tidningsprenumerationer till kampanjpriser.

Hos oss hittar du ett stort utbud av tidningar på ett och samma ställe till bästa pris och service. Vi erbjuder tydliga villkor och snabb och rättvis kundservice.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 95% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

104 reviews in the last 12 months

Write a review

Utlovad gåva kom inte

Var en julklapp till barnbarnen, som blev besvikna då den utlovade gåvan aldrig kom. Har försökt reklamera men fick inget svar.

December 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Bemötandet vid prenumerationen 😄Har…

Bemötandet vid prenumerationen 😄Har ännu inte fått första tidningen!

August 26, 2026

Reply from Tidningsmagasinet.se

Tack för din feedback! Vi uppskattar det verkligen. Vi önskar dig många trevliga lässtunder!

Rated 1 out of 5 stars

Betalade tidningen för 1 år ….men…

Betalade tidningen för 1 år ….men prenumeration kom aldrig igång . Efter 3 månader
Kontaktade företaget som lovade att nu skulle tidningen komma och yttligare 1 extra tidning.
Efter yttligare 1 mån ingen tidning men ett brev kommer till mitt barnbarn att tidningen är betald….ringer igen och ber personen skicka en Bamse med mera text….nej det går inte eftersom du tagit 2-4 år. Då uppger personalen att adressen är felstavat trots att brevet kommit rätt ????
Men som kompensation…..till slut kommer tidning men ingen kompensation.
Trodde att mitt barnbarn skulle få en överraskning i brevlådan , han tittade varje dag och blev lika besviken som jag 😩

May 5, 2026

Hej Lena,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är verkligen ledsna över att prenumerationen inte kom igång som den skulle och att ditt barnbarn fick vänta så länge på sin tidning. Vi förstår verkligen att det känns extra tråkigt när det var tänkt som en överraskning.

Det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha. Vi beklagar också att du behövde kontakta förlaget flera gånger innan prenumerationen kunde komma igång och att du upplevde att den utlovade kompensationen inte heller blev som förväntat.

Vi vill gärna se över vad som har hänt och säkerställa att prenumerationen nu fungerar som den ska. Om du skickar ditt ordernummer till oss via ett privat meddelande kan vi kontrollera ärendet närmare.

Vi hoppas att ditt barnbarn trots allt får mycket glädje av tidningen framöver.

Enkelt

Enkelt, snabbt!

September 11, 2026

Rated 2 out of 5 stars

Redogöra för datum för första…

Redogöra för datum för första leveransen. Det hade varit bra att veta att det skulle dröja två månader. Så vitt jag förstår, trycks tidningen inte i Kina.

July 9, 2026

Reply from Tidningsmagasinet.se

Tack för din feedback! Vi förstår att det kan kännas som lång väntan på den första leveransen.

Själva leveransen av tidningen hanteras av förlaget, och tyvärr har vi ingen möjlighet att påverka eller påskynda deras utskick. Information om den beräknade leveranstiden finns på vår sajt, i orderbekräftelsen samt i våra villkor.

Vi tar ändå till oss din synpunkt och förstår att det alltid är uppskattat med så tydlig information som möjligt om när den första tidningen kan förväntas komma.

Rated 2 out of 5 stars

har inte fått dem än!!!!!!!

Fortfarande inte fått dem!!! Hur länge skall vi vänta?????
har inte fått dem än!!!!!!!

August 17, 2026

Tack för din feedback.

Vi förstår att det känns frustrerande att fortfarande vänta på tidningarna. Samtidigt vill vi förtydliga att information om leveranstiden finns angiven på produktsidan när beställningen görs, i våra villkor samt i orderbekräftelsen som skickas efter beställningen.

När du beställer en prenumeration via oss skickar vi beställningen vidare till det aktuella förlaget. Det är sedan förlaget som registrerar prenumerationen och ansvarar för att tidningarna skickas ut. Hur snabbt prenumerationen startar kan därför variera beroende på förlagets hantering och tidningens utgivningsschema.

Vi har tyvärr inte möjlighet att skynda på en prenumeration eller själva styra när det första numret skickas ut. Vi kan däremot självklart hjälpa till att kontrollera statusen med förlaget om leveranstiden enligt informationen i samband med beställningen har passerat.

Vi beklagar att väntetiden upplevs som lång och tackar för ert tålamod.

Extremt lång väntetid

Hej
Idag är 18/8 och det har fortfarande inte kommit någon tidning som jag betalade för 2/7.
Jag vet att den inte kommer ut så ofta men det hade varit bra om man fick ett datum när den första tidningen beräknas komma.

July 2, 2026

Tack för din feedback.

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagets utgivningsplan. I de flesta fall startar prenumerationen inom de tre nästkommande utgåvorna, men det kan variera beroende på förlag och när beställningen kommer in i förhållande till tidningens utgivningsplan.

Nästa utgåva av tidningen du har beställt kommer ut den 29 september, och det är då din prenumeration kommer att starta.

Vi önskar dig många trevliga lässtunder!

Rated 1 out of 5 stars

Ni skrev att nästa nummer av min…

Ni skrev att nästa nummer av min beställning kommer ut den 27/7!!!! Nu är det den 17/8 och jag har fortfarande inte fått någon tidning. Vad är det här för humbug. Har betalat för något jag inte får. Nästa blir polisanmälan.

August 17, 2026
Unprompted review

Tack för din feedback.

Vi skrev senast att nästa nummer av tidningen du har beställt skulle ges ut den 27 juli och att följande nummer skulle ges ut den 31 augusti. Vi ber om ursäkt om vår tidigare information var otydlig.

Din prenumeration kommer alltså att starta i slutet av augusti. Om du har ytterligare frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Vi önskar dig många trevliga lässtunder!

Rated 4 out of 5 stars

Bra pris

Bra pris, bra att det är tidsbegränsad

August 11, 2026

Tack för din feedback!

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look