Prettige ervaring met TinyTin gehad. Korting was niet doorberekend en werd echt meteen recht gezet. Duidelijke en vriendelijke communicatie met hen gehad ! Artikel is vandaag al binnen gekomen, eerder... See more
Company replied
Heel blij met mijn bestelling, en daarvoor met de aardige briefwisseling. Toen ik dan een andere verzendoptie vroeg (naar een afhaalpunt), was dat geen probleem. Ik heb een poncho, een lamp en een tas... See more
Company replied
Een snelle en goede verzending Het montessori activiteiten boek Leuk, uniek en kwalitatief voor een zeer redelijke prijs Echt n aanrader
Company replied
Netjes ingepakt. Op de juiste dag en tijd afgeleverd.
Company replied
Op zoek naar originele design accessoires voor kinderen en hun papa's en mama's? Eindelijk een website waar je mooie originele accessoires en andere seizoen producten kan kopen voor baby's, peuters, tieners en volwassenen. TinyTin is voor het hele gezin!@
Bloemendreef 6, 3845KG, Harderwijk, Netherlands
Ik heb er voor mijn man een armband besteld, deze bleek toch te groot. Gelijk een mailtje gestuurd en een keurig antwoord terug ontvangen. Ook de levering ging super snel. En de armband is precies zoals op de foto.
goede communicatie en een probleempje (dat aan de bezorgers lag) is zeer goed opgelost.

Reply from TinyTin
TinyTin. Een fijne ervaring. Ik raad iedereen aan om bij deze webshop iets te bestellen. Het product komt goed overeen met de foto's en het word snel geleverd. De kwaliteit is heel goed. De mensen van deze webshop zetten de klant op één. Ik had een super mooi telefoonkoord besteld, helaas zat hier een slag in. Dit kan natuurlijk gebeuren. Na goed contact via de mail werd er een nieuwe opgestuurd en lieten ze mij met een lach en fijn gevoel het weekend in gaan. Dat gevoel wil je hebben als klant. Blij met dit mooie product. Top! Ga zo door.
Vriendelijk,antwoorden per mail ,er zat geen extra sluiting bij . en dat zou hij op sturen , tot nu toe een tevreden klant

Reply from TinyTin
Mooie webshop met mooie, degelijke producten.
Zeker een aanrader!
Snelle levering, product komt overeen met de foto’s! Mijn dochter is erg blij met haar rugtas. Goeie kwaliteit.
Learn more about other kinds of reviews.