TJ-Bolte Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Kan ikke anbefale dette firma da de ikke kan overholde deres egne leverings frister. 😡 Jeg står med et nylavet havebord der skal leveres til køber hvor jeg skal bruge boltene, og bestiller boltene... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det er en stor fornøjelse at handle med TJ-bolte. Altid en medarbejder der kan hjælpe med hvad du har brug for, også selv om mængderne ligger uden for virksomhedens standard. Mangler varen når der pa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Er efterhånden erfaren internet-shopper og 1. tegn var intet E-mærke. 2. tegn Hotmail markerede deres email med ordren som "Fup". Det var heldigvis 100% forkert opfattelse af mig! Lækker hjemmesi... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg startede idag med at kontakte ovennævnte firme, vedrørende et spørgsmål på et stykke værktøj. Jeg modtager et svar hvoraf det fremgår at, og jeg citerer: "Hej Der var vist li... See more

Company details

1. Hardware Store

Information provided by various external sources

TJ-Bolte - din leverandør af -bolte,sætskruer,møtrikker,planskiver,facitskiver,skærmskiver,skruer,rustfri skruer,rustfri bolte,træskruer,maskinskruer,pladeskruer,bræddebolte,gevindstænger,øjebolte,øjemøtrik,

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Meget nyttig

Når man som jeg arbejder på historiske biler er det fint at kunne købe f.eks. skruer og bolte i mange størrelser - og med lige kærv.

June 29, 2016

service

det er nemt at bestille det man skal bruge, og man får varerne hurtigt

June 29, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Nogle kunder er åbenbart for små og for dumme..Se svar fra firmaet nederst

Jeg modtager et svar hvoraf det fremgår at, og jeg citerer:
"Hej
Der var vist lidt fejl i vores tekster:
1) et sæt med med mundsttykker
2) et sæt med kæbr, påfører og fjeder
3) dette er tang du skal bruge.
Produkter er fremstillet til brug og i en galv. behandling. /Citat Slut
Ud af dette og at jeg på forhånd havde fortalt jeg var en Newbee (IT Uddannet) går jeg ud fra at teksten "Der var vist lidt fejl i vores tekster" betyder at man ikke kan stole på hvad der står skrevet på Websiden og tillader mig derfor, sammen med tangen og cfor ca. kr. 1000,00 at spørge til priserne.
Jeg får et kort svar, der siger at jeg kan finde priserne på websitet (havde de ikke lige skrevet at der var fejl i teksten?)
Jeg opretter et Excel ark, med varebetegnelse, antal, priser fra sitet og lægger moms til, hvorefter jeg sender det tilbage til firmaet.
Tilsyneladende er de på kort tid blevet træt at en dum nybegynder og / eller ordren er ikke stort nok til at bruge tid på.
JEG VIL BLOT ADVARE ANDRE DER SOM JEG IKKE KAN ALLE FAGUDTRYK OM AT TÆNKE SIG GODT OM FØR DE HANDLER HER. mON VEDKOMMENDE DER "IKKE" BETJENTE MIG BLEV FØDT SOM SPECIALIST ? !! DET MÅ VÆRE DEJLIGT AT VÆRE SÅ INTELLIGENT AT MAN KAN TILLADE SIG AT BEHANDLE ANDRE MENNESKER PÅ DENNE MÅDE. JA, DIG, JEG ER MISUNDERLIG PÅ DIG, MEN VILLE BRUGE MIN STORE VIDEN TIL AT HJÆLPE FOLK, IKKE TIL AT FÅ DEM TIL AT FØLE SIG DUMME.
Mvh
Kunde:
PoKi - Ku****s V***sted
***
Jeg modtog en mail i dag, hvor problemet åbenbart var at de ikke kunne kontakte mig pga. manglende oplysninger. Dette var dog ingen hindring da de svarede på min første mail, om at sælge værktøj til mig og da hele kommunikationen (Hele 2 mails) foregik ved svar på samme mail må jeg gå ud fra at de har haft min mailadresse hele tiden. Desuden var det omtalte svar også sendt til mig på samme mailadresse.
Nu anerkender jeg jo at firmaet "skrottede" mig (hmm, er der ikke noget med at varer der tilbydes til salg ikke kan nægtes solgt til bl.a.personer et firma ikke bryder sig om.., og en begrundelse som SE nr har tidligere været oppe hos forbrugermanden & eller Rådet hvor det blev bestemt at der skulle fremlægges dokumentation for at der ikke tidligere havde været salg til privatkunder (altså uden moms-Nr.) Nu er det jo nogle år siden jeg tog min uddannelse, men en kollega mener det ligger under Markedsføringslovens § 7, Retfærdigvis må det nævnes at dette jo heller ikke er blevet mig sagt "DIREKTE" !!!
Jeg syntes det ville klæde firmaetat her på siden vedgå at der er sket en fejl i behandling af mig, vi er jo dog kun mennesker. Men dette er dog helt op til TJ-Bolte / TJ-Svejseteknik da der heldigvis ikke findes love for at man skal svare på *dumme* Spørgsmål.

March 17, 2015

PERFEKT!

Super hurtig og præcis levering
Havde længe søgt efter et sted, hvor jeg som privat kunne købe rustfrie bolte / møtrikker / skiver.
Og et sted hvor man ikke nødvendigvis skulle aftage 500 stk. som minimum.
Kan kun varmt anbefale tj-bolte.dk - det er helt sikker IKKE sidste gang jeg handler hos jer!!

Esben

October 30, 2014

Genialt ! Intet mindre

Det var heldigvis 100% forkert opfattelse af mig! Lækker hjemmeside, gode beskrivelser, BILLEDER på varene (JA TAK), rigtig gode priser (host, Thansen 5-10 kr pr. skrue), de har M2 og M3 skruer, skiver, bolte, hurtig levering. Selv fragten spare de på hvis de kan, så jeg fik sådan et fint brev ind ad døren i stedet for en pakke og sparede derved rundt regnet 50 kr.

10/10 på første oplevelse der, Keep up the good work TJ-bolte ! :) Det er sq sådan man driver forretning og kan have sucess i fremtiden også.

October 16, 2013
Rated 4 out of 5 stars

Sådan !

Bestilte nogle maskinskruer - pris mindre end ved bestilling - ligeledes porto - hurtig levering - lidt knas med leveringsadressen - men godt sted at handle

September 4, 2012

Godt og hurtigt

Endelig fandt jeg m2 12mm bolte.
Ringede med spørgsmål, men der var optaget. Blev ringet op 2 minutter efter.
Hurtig levering. Billig brevporto. Kunne ikke være bedre.

June 25, 2012

Super

Var lidt nervøs ved at handle med et sted som ingen har anmeldt, men fik varerne hurtigt og fragten til nedsat pris da forsendelsen kunne klares som et brev.

Sådan skal det bare være. Meget tilfreds

November 29, 2011

Take a closer look