Tjørring Autoteknik

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Købte en deal til rens af aircondition…

Købte en deal til rens af aircondition og blev overtalt til den store pakke. Efter endt "rensning" fandt vi ud af at aircon faktisk var kaput og stod til udskiftning. Det ville nok have været første skridt at tjekke funktion! Så i alt spildte vi over 800 kr. Øv!

July 2, 2018

Dømt forsikringssvindler i retten fredag 13/1-17

Torsken har anmeldt en forsikrings skade på vores bil uden vi var bekendt med det, der efter har han fået penge af forsikringen, forsikringssvindlen blev opdaget da skaden skulle laves hos vores værksted.
Han er idag dømt til tilbagebetaling samt til at betale alle omkostninger.
Tro mig manden kan ikke stikke en pind i en
L O R T uden at ødelægge begge dele.
For troværdigheds skyld får du mit tlf.40719944.

January 13, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Fint arbejde

Fremragende værksted, hurtig fejlsøgning, overslag over reparationen og mine forskellige muligheder, originale dele eller universal dele, og efterfølgende reparation af min Fiat Stilo. Samtidigt havde jeg gratis lånebil stillet til rådighed, super værksted.

April 11, 2016
Rated 3 out of 5 stars

Ok reparation. Dårlig service ved faktura

Har været tilfreds med selve reparationen. Dog stærk utilfreds med at Jeg skulle vente 3 uger på at få min faktura hvor den ene uge er helt iorden da bogholder var på ferie. Herefter blev der lovet hver gang man kontaktede værkstedet at den ville blive sendt samme eller dagen efter så skete der intet ( fejl i deres mailprogram, er sendt så må være i uønsket mail osv). Så bliver der sagt at man skal komme ud på værkstedet dagen efter og kan få faktura i hånden men heller ikke her er der nogen faktura ej heller en besked på telefon om at de ikke kan skrive den ud. Så en sang fra de varme lande hver gang. Nu langt om længe er den kommet på mail d. 8-8-15 kl 23.35. Derfor kun 3 stjerner. Havde det med faktura været på plads med det samme ville jeg give 5. Men igen reparation ok.

August 9, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Hvis jeg kunne, gav jeg nul stjerner!

Vi afleverede vores bil hos Tjørring autoteknik da den skulle gøres klar til omsyn. Da vi kom for at hente bilen, betalte vi og blev lovet en kvittering pr mail, sammen med papir på hvad der blev lavet. Trods vi rykkede for den flere gange, fik vi aldrig kvitteringen! Bilen dumpede syn med et brag! Da vi efterfølgende kontaktede værkstedet, mente de at synsmanden var fusker! Værkstedet tilbød at hente bilen og få den synet, men dette ønskede vi ikke, da vi blev utrygge ved, om den overhovedet var blevet lavet ordentligt i første omgang! Da vi informerer om at bilen blev kørt på andet værksted, blev de på på værkstedet i Tjørring meget ubehagelig og vrede! Jeg ytrede igen ønske om at få en kvittering, men blev det nægtet! Her står vi nu og har betalt for noget som ikke er lavet, og værkstedet vil ikke refundere pengene. Vi kan intet stille op, da vi ingen kvittering har!

March 2, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Serviceminded

Jeg skulle på kanotur på Storåen med 2 børnebørn og var ked af at min gamle Mercedes SL stående på en mark i 3 dage. Jeg kontaktede Tjørring Autoteknik og Mohan indvilgede straks i at tage sig af bilen. Jeg blev oven i købet kørt de ca. 2 km til startstedet. Dejligt at der findes sådanne servicemindede mennesker.
Knud Tandrup

August 3, 2014