Tandklinikken Hasle Torv Reviews 41

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg fik en akuttid kl.11 lørdag. Jeg havde mistet et stykke af en lille kindtand i overmunden og måtte have lavet en fyldning på 2 flader. Prisen for den var over 1600kr, selvom de opgiver prise... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været patient i flere år og har altid mødt venlig og kompetente medarbejdere. Jeg møder rolige tandlæger som gir sig god tid til at forklare behandlingen. Meget kompetente og profesione... See more

Rated 5 out of 5 stars

Lige fra telefonen blev taget virkede alt rart og venligt. Telefondamen var rigtig venlig og lyttende. Hun brugte også tid på at forklare at det var dyrt i vagttillæg. Det accepterede jeg for je... See more

1. Dentist

Information provided by various external sources

Velkommen til Tandklinikken Hasle torv Vi er en tandklinik med 12 medarbejdere, som tager sig af alle former for tandbehandling. Vores mål er at være den bedste tandklinik i lokalomådet. Vi lægger vægt på faglig kvalitet, tryghed, omsorg og servic...

4.1

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Overpris!

Prisen for den var over 1600kr, selvom de opgiver prisen til 800kr på hjemmesiden.
Over 1300kr i vagttillæg og derudover 660kr for en vagtkonsultation, som jeg dog aldrig var del af, eller modtog. Jeg ved ikke hvad det er og der var ikke noget ydelsesnr knyttet til. Jeg forsøgte at få en forklaring, sekretæren henviste til tandlægen, men jeg forstod ikke hvad hun sagde, for hun talte ikke godt dansk.
I alt over 3200kr for 15 min. Jeg føler mig snydt! Håber jeg får en forklaring.
Jeg går videre med en klagesag hvis ikke jeg får nedslag i prisen.
Per Barnung

March 14, 2026

Kære Per
Tak for din besked.
Vi er kede af at høre, at du er utilfreds med dit besøg. Da du bestilte tiden, blev du informeret om, at det var en lørdag, og at der derfor pålægges vagttillæg. Ved fremmøde blev du igen informeret om både pris og behandlingsmuligheder, herunder at du kunne vente til mandag og få behandlingen udført hos din egen tandlæge. Du oplyste dog, at du skulle rejse og ønskede behandlingen udført samme dag, og nævnte også, at du havde en forsikring, som dækkede behandlingen .

På regningen fremgår tre ydelser: konsultation (diagnostik), plastfyldning (behandlingen) samt vagttillæg for weekend/akuttid. Disse oplysninger fremgår også af regningen, og vi har også forklaret dette for dig.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os igen, hvis du ønsker en yderligere gennemgang af regningen.
Tandlægevagt

God og tryg behandling

Jeg har igennem mange år fået lavet fyldninger, bro, implantat, rodbehandling og eftersyn, og altid været tilfreds. Der har aldrig været noget at klage over. Er altid blevet grundig informeret inden en behandling, og føler mig altid helt tryg.

March 10, 2026

Hej Pernille
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de pæne ord om os.
Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Det betyder meget for hele vores team, når vores patienter tager sig tid til at dele deres erfaringer.
Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os til at hjælpe dig igen, hvis du får brug for det.
Tandklinikken Hasle Torv

Fantastisk oplevelse

Har været patient på klinikken i flere år og er altid modtaget med et smil og fået en god behandling med god information om mine muligheder. Jeg har lidt tandlægeskræk som de er gode til at tage højde for. Tak

March 2, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været patient i flere år og har…

Jeg møder rolige tandlæger som gir sig god tid til at forklare behandlingen.
Meget kompetente og profesionelle tandlæger.
Tager tid til at guide og vejlede mig i hvordan jeg kan vedligeholde mine tænder.
Jeg møder tandlæge der er forberedte på netop mig som patient. Føler mig set og hørt.
Tusind tak for altid god behandling. Vh Lone

January 20, 2026

Hej Lone
Tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord.
Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse hos os, og vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele den.
Tandklinikken Hasle Torv

Rated 5 out of 5 stars

Lige fra telefonen blev taget virkede…

Hun brugte også tid på at forklare at det var dyrt i vagttillæg. Det accepterede jeg for jeg havde voldsomt ondt.
Jeg fik en akuttid kl 10.30 til fjernelse af visdomstand.
De var alle super søde. Under 30 min
Så var smerterne væk.

Jeg gir dem mine bedste anbefalingerne.

January 18, 2026

Hej Lars
Tusind tak for din flotte anmeldelse, vi er meget glade for at høre om din gode oplevelse og sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den.

Virkelig god behandling.

Virkelig god behandling.
Jeg mødte op hos Eli i klinikken pga. jeg følte jeg måske havde et mindre problem med en af mine tænder. Det kunne hun så hurtigt bekræfte og vise på et røntgen billede hvor hun beskrev det meget pænt til mig.
Jeg kunne allerede fra start mærke den gode energi Eli bragte med sig i klinikken og følte mig virkelig tryg i hendes hænder.
Hun fiksede det påbegyndende hul jeg havde i tanden og jeg kunne tage derfra med et smil på læben.
Jeg vil helt sikkert anbefale Eli til alle som mangler en dygtig og forstående tandlæge.
Endnu engang tusind tak for rigtig god behandling og service.

October 22, 2025

Tænk dig meget godt om, inden du bruger Tandlægevagten på Hasle Torv i Aarhus

Jeg vil gerne dele min oplevelse med behandlingen hos Tandlægevagten på Hasle Torv i Aarhus, i påsken 18.04.2025.

Efter min behandling hos Tandlægevagten opdagede jeg alvorlige problemer med det udførte arbejde.

Ved en efterfølgende undersøgelse hos en anden tandlæge blev det konstateret, at der var opstået Hævelse (epulis), Pus (betændelse), knoglestykker (sekvestrer) efter fjernelse af tand (dårligt tandlægearbejde).

Dette har desværre medført et stort tab af knogleopbygning (påvist markant fæstetab på nabotænder (3+ distalt, 5+ mesialt))og nødvendiggør nu et meget dyrere og mere kompliceret implantat.

Der findes dokumentation i form af journal og røntgenbilleder, der bekræfter dette.

Klinikkens svar og ansvarsfraskrivelse på min henvendelse var følgende:

“19/6/2025 JKF
Kommentar tand 4+. Der bliver klaget over fjernelse af +4.
M.. har i vagten fjernet 4+ og ikke +4. Patienten har ikke kontaktet klinikken for en kontrol/fortalt der evt var et problem, så det er svært for os at kommentere på det. Vi modtager bare klagen.
Generelt kan siges, at patienten bør kontakte klinikken/behandlende
tandlæge for en konsultation/kontrol hvis de rer problemer, hvorefter vi uden beregning ser på det.”

Jeg er ikke tilfreds med behandlingens kvalitet og de efterfølgende alvorlige konsekvenser, herunder økonomiske.

Jeg deler derfor denne oplevelse for at informere andre potentielle patienter og opfordrer til at være meget opmærksom på eventuelle problemer efter tandbehandling.

Og hvis man kan undgå at besøge Tandlægevagten på Hasle Torv i Aarhus, skal man gøre dette, og satse på egen tandlæge.

Alt andet kan få meget alvorlige konsekvenser for ens tandsundhed og økonomi.

NB: og til en pris af kr. 4328,98, og et dansk som ikke var til at forstå (sug = syg osv), ja så er det bare ikke godt nok.

Kære Tandlægevagt hvorfor sjuskede I, og udførte et totalt uacceptabelt dårligt tandlægearbejde?
Og hvorfor tager I ikke ansvar?
—-
Og husk at KLAGE over dårligt tandlægearbejde:
patienterstatningen.dk

April 18, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Tandlæge Peter Schlünzen er ikke bare…

Tandlæge Peter Schlünzen er ikke bare en dygtig tandlæge. Han er den absolut mest dygtige og mest behagelige tandlæge, jeg nogensinde har haft og jeg har (desværre) været ved en del tandlæger. Tandplejer Nina ligger også i toppen blandt de få absolut bedste tandplejere. Hun er både dygtig og omsorgsfuld. De andre på klinikken kender jeg ikke. Har du svært ved at tage dig sammen og gå til tandlæge, så behøver du hverken være bange eller flov, når du går til Peter og Nina.

April 9, 2025

Tandlægerne Hasle Torv

Tandlægerne Hasle Torv. De er fulde af løgne og bedrag. Det er pengene der er vigtige og ikke kunden jeg tilmeldt mig, og blev kunde hos tandlægerne i Hasle rodbehandling af min fortand til 10.990,54
Men det var det værste behandling af nogensinde fik. Alle tandlægerne som er ansat derhen. Er respektløse og uforskammet over for deres kunder hvor meget uprofessionelle Og når man klager til ledelsen "Jan". Er han uenig og påstår at jeg de aldrig nogensinde laver fejl. Men det kostede mig mange penge. Og jeg fik aldrig den behandling Jeg bad om. Jeg vil klart anbefale alle at holde sig væk fra Tandklinik Hasle torv

December 3, 2024

Professionel behandling

Eli er grunden til at jeg kommer hos Tandklinikken på Hasle Torv.

Hun er meget kompetent og har altid patienten med i hver enkelt behandling. Hun er god til at tage hånd om patienten undervejs i behandlingen og man føler sig tryg i processen.

November 26, 2024

Kære Matin
Tak for dine venlige ord. Vi er virkelig glad for at høre, at du føler dig tryg og godt behandlet hos os. Det betyder meget, at du tager dig tid til at dele din oplevelse.
Tandlægeklinik Hasle Torv

BEDSTE KLINIK I AARHUS

Super fin klinik. Ren og ekstrem søde mennesker. Super rolig hænder, tog sig god tid og viste interesse for andre ting. Jeg var derinde, så sent som i dag og kan love for der blev taget godt om mig!

November 8, 2024

Kære Tawfik
Tusind tak for din tilbagemelding! Vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse hos os, og at du følte dig godt taget hånd om. Vi sætter stor pris på din tillid og håber at se dig igen en anden gang!
Tandlægeklinik Hasletorv

Smertefri behandling

Jeg havde en rigtig god oplevelse med tandlægen, da jeg skulle få lavet en rodbehandling. Jeg er meget tilfreds. Hele forløbet gik smertefrit.
Smilende og imødekommende personale.

October 8, 2024

Kære Ahmad
Tusind tak for din feedback! Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse og at forløbet gik smertefrit. Vi sætter stor pris på dine pæne ord om vores personale .
Tandlægeklinik Hasletorv

Skriver på vejen af min mor på 86 år

Skriver på vejen af min mor på 86 år, hun har haft denne tandlæge i over 20 år. Gebis skulle fornyes og der kunne klinikken ikke magte. Efter gentagende tandlægebesøg over en tid på godt 18 mdr. Er tandlægens endelige besked “ det må du leve med” altså daglige smerter og kan ikke tygge sin mad. Dog skal lige siges at hun har betalt 20.000 kr for noget der ikke fungere!!!!! FARVEL til jer, ny tandlæge er i gang med at fikse det som i ikke kunne magte. Og vi vil ALDRIG anbefalede jer til nogen

September 5, 2024

Take a closer look