Nyt gulv til 80 m2. Smukt og fejlfrit arbejde. En fuldt tilgivelig fejl i udregning af m2 i første omgang gjorde projektet dyrere end det givne tilbud. Firmaet erkendte fejlen uden bortforklaring... See more
See what reviewers are saying
De var virkelig dygtige, og effektive. Meget hjælpsomme og der Var ryddet op da de var færdige. Efter arbejdet var færdig, tog de telefonisk kontakt og spurgte om vi var tilfreds med arbejde... See more
Vi kan give Søren de varmeste anbefalinger! Vi har gennem tiden brugt mange forskellige håndværkere, og vi er gang på gang blevet skuffet over deres kompetencer og pålidelighed. De lover en masse men... See more
Written by the company
Hos os handler det om at være den optimale virksomhed for dig/jer. TØMRER OG MONTAGE - SØREN HANSEN, er første prioritet samarbejde og en imødekommende kommunikation, både via telefon, mail og personlige møder. vores mål er at sikre en positiv oplevelse og det bedste resultat for dig/jer. Tømrer og montage er en enmands- tømrervirksomhed der beskæftiger sig inden for alt i indvendig tømrerarbejde
kirkegårdsvej 10 d, 8000, Aarhus , Denmark
- +45 51919330
- soeren@toemrerogmontage.dk
- toemrerogmontage.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Holder aftaler og er gode til at snakke…
Holder aftaler og er gode til at snakke sammen med kunden hvis der opstår uforudsete udfordringer.
Ændring af skabsarrangement under…
Ændring af skabsarrangement under trappen blev løst med godt resultat og hurtigt
Hurtigt svar på henvendelse, hurtig i gang med opgave, klar kommunikation, overholdte aftaler og tilfredsstillende resultat.
God service og kvalitet 🙏
Godt og proffesionelt arbejde
De var virkelig dygtige, og effektive.
Meget hjælpsomme og der
Var ryddet op da de var færdige.
Efter arbejdet var færdig, tog de telefonisk kontakt og spurgte om vi var tilfreds med arbejdet.
Proffesionelle fra start til slut.
De kan varmt anbefales.
Mvh
Knud Erik Larsen
Rigtig dygtige og flinke tømrer
Godt arbejde til tiden
Høj kvaltiet, effektivt arbejde!
Rigtig god kommunikation med Søren der har sans for detajlen i hans håndværk. Arbejdet udført til tiden og resultatet lige som det skulle være. Vi kontakter helt sikkert Søren igen ved næste opgave eller projekt - klar anbefaling herfra!
Fik skiftet vinduer og døre
Fik skiftet vinduer og døre, det forløb som det skulle. Hurtigt, nemt og et flot stykke arbejde.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. De kom os i møde ift. pris og løsning på et mindre projekt, hvor de lavede alt tømrerarbejdet, og hvor vi så selv stod for det afsluttende slibe- og malearbejde. Godt samarbejde hele vejen igennem til en god pris 👍
Super hurtig responstid. Professionel udførelse.
Super hurtig responstid. Venlig og professionel information om den bestilte opgave. Venlig og professionel udførelse af selve opgaven.
Mine bedste anbefalinger, også til de små opgaver i hjemmet.
Præcise i aftaler og møde
Præcise i aftaler og møde. Venlige, ligefremme og høflige i samtale og møde. Skaber enkle løsninger. Tillidsværdige.
Fuld tilfredshed
Kom meget hurtigt. Effektiv og gode forslag. God kommunikation under hele forløbet. Pænt og veludført arbejde.
Vi var meget tilfredse.
Upåklageligt forløb
Upåklageligt forløb! God og ærlig kommunikation samt et flot resultat. Kan klart anbefales.
Fremragende praktik oplevelse
Jeg har været i praktik hos Tømrer og montage - Søren Hansen i tre dage, hvilket har været en super fed oplevelse. I løbet af praktikken fulgte jeg en ansat, som både teoretisk og praktisk delte ud af sin erfaring - meget dygtig svend og mega fedt!
Vi samarbejdede om nogle opgaver, hvor jeg følte mig inddraget og lærte en masse på kort tid. Derudover fik jeg fik lov til at udføre opgaver selvstændigt, hvilket jeg satte stor pris på. Den ansatte, jeg fulgte, havde tillid til mig og brugte tiden effektivt, mens jeg løste opgaverne.
Mit generelle indtryk af både den ansatte og mester Søren er meget positivt. De er fagligt dygtige, jordnære og imødekommende, hvilket skabte en god stemning på arbejdspladsen.
Alt i alt en fremragende praktikoplevelse, som kun har styrket min interesse for tømrerfaget. Helt klart et sted man gerne vil i lære!
En ærlig tømrer :-)
En behageligeligt besøg af Søren fra Tømrer og montage der skulle vurdere en utæt fuge ved vinduet. Han anbefalede at vi selv kunne gøre det nemt og billigt. Så det var ganske gratis. Skulle jeg engang for brug for en tømrer til en opgave vil jeg uden tvivl kontakte Tømrer og montage igen.
Stort JA TAK herfra!
Nyt gulv til 80 m2. Smukt og fejlfrit arbejde.
Firmaet erkendte fejlen uden bortforklaring og kompenserede os på fornem vis.
Altid venlig og let tone i samtalerne.
Alt ryddet op efterfølgende til perfektion.
Det firma entrerer jeg GERNE med igen.