Färdigskuren modell anpassad
Färdigskuren modell anpassad, vilket skämt🤪dålig kvalitet, köp ej är mitt råd….
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Färdigskuren modell anpassad, vilket skämt🤪dålig kvalitet, köp ej är mitt råd….
Köp ej är mitt råd!
Solfilm av riktigt dålig kvalitet enligt min uppfattning, vi gav upp direkt. Var ej modellanpassad trots att den var beställd så.
Var som var ännu värre var när jag ville göra en reklamation och skicka tillbaka allt. Då krävdes dokumentation, bilder, beskrivningar osv för att ens få en retursedel. När jag inte kunde ge dem bilder på det som var fel (eftersom vi inte knäppte kort under tiden vi försökte få solfilmen på plats) vägrades jag retursedel och jag har nu lämnat ärendet till Allmäna reklamationsnämnden.
Scam! Efter att ha solfilmat 15-20 bilar är detta den absolut sämsta solfilm jag någonsin stött på. Tål inte att formas med värme och är av sämre kvalité än den man köpte på Biltema för 15 år sedan. Att den sedan ska vara färdigskuren stämmer inte heller då den ändå behövde trimmas för att passa rutan. Denna åkte i sopbingen.
Byt ut eran leverantör av solfilm eller lägg ner verksamheten.
Inte alls nöjd med toningen. Beställde till en Honda Civid men toningen till bakrutan gick inte att få på utan att den gick sönder och då gjorde vi exakt som beskrivningen sa. Dålig kvalitet och den är inte 5% som det stod på hemsidan. Rekommenderar INTE. Köp biltemas istället, mycket bättre.
Köpte färdigskuren solfilm till en Mercedes,
Passade väldigt dåligt så gick ej att montera.
Skrev till företaget men dom vägrar att återbetala. Dom vill inte ens skicka en retursedel så jag kan returnera, mycket dåligt!
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.