Tøndervejs Pizza & Restaurant Reviews

TrustScore 3 out of 5

2.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig lækker pizza god bund og noget af det vigtigste god kant kan kun anbefales og min veninde fik nogle nuggets virkelig skønne saftige indeni og sprøde uden på kan virkelig anbefale stedet... See more

Rated 1 out of 5 stars

Min børn og jeg bestilte 3 pizzaer Til udlevering klokken 17.00. De sender en retur besked med hurtigst muligt. Forventer leveret senest 17.59!! Forsøgte gange 3 at ringe derned uden held. 35 mi... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jeg er normalt rigtig glad for jeres pizzaer, som er super gode, men desværre er servicen virkelig dårlig. Jeg bestilte online og valgte “hurtigst muligt.” Systemet sagde først, at maden ville... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte nachos og en kebab rulle som take away. Nachos blev serveret i en metalbakke, hvor chipsene var fyldt i en stor bunke med smeltet ost og kylling ovenpå. Der var hverken salsa eller guacemo... See more

1. Restaurant
  2. Online Food Ordering Service
  3. Pizza Takeaway
  4. Take Away Service

Information provided by various external sources

Vælg menuer af Italiensk take away fra Tøndervejs Pizza & Restaurant i 6200; Bestil online, læn dig tilbage og nyd et velfortjent måltid!

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig lækker pizza god bund og noget…

Med venlig hilsen Kim
Hobby mad anmelder

September 1, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Havde leveret en ret stor ordrer…

Havde leveret en ret stor ordrer tidligt på dagen. Bestilte til levering kl 18:30. Maden var ikke kommet kl 19. Kontaktede stedet og de var ikke engang begyndt på vores mad endnu.
Maden kom kl 19:30 med en cola som undskyldning, som vi ikke kan bruge til noget
Maden var kedelig og virkede ikke frisklavet
Sidste gang vi bestiller derfra

May 30, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Simpelthen den dårligste oplevelse jeg…

Simpelthen den dårligste oplevelse jeg har haft nogensinde. Får ikke min mad til lovet tid og ringer en halv time efter for at spørge ind til min levering, bliver nærmest overfaldet af deres chauffør at det ikke er hans skyld, fint, men ligger den ned og gider ikke at diskutere med dem, fem minutter bliver jeg ringet op at både telefontager og pizzariaejer og bliver overfuset med at jeg bare som undskyldning kan tage imod den sodavand som de så flinkt har tilbudt som kompensation for deres manglende levering, men igen jeg prøver på stille og roligt at få dem til at forstå at jeg bare vil ha min mad, men igen fremfusen fra pizzachefens side og så lagde man røret på. Tak for god handel, det var så sidste gang og Just Eat reagerer heller ikke på vores Henvendelser

December 30, 2024

Levering

Har flere gange oplevet, at hvis man sætter sin mad til udbringning tager det 1,5 time i følge deres tid om at levere en large pizza. Ud over dette venter man 20-45 minutter ekstra. Dette er uacceptabelt når man i forevejen venter så lang tid

December 14, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Dårlig oplevelse med leveringstid

Jeg bestilte online og valgte “hurtigst muligt.” Systemet sagde først, at maden ville være klar kl. 18:06, men tidspunktet blev rykket til 18:45, hvilket jeg accepterede – fair nok, I har nok travlt. Men da jeg kom for at hente maden kl. 18:45, var den slet ikke færdig. Faktisk var den først på vej ind i ovnen! De var først færdige kl. 19:00 overtid oven i at det havde udskudt det 40 minutter i forvejen

Dette er desværre ikke første gang, jeg oplever det samme problem. Det virker, som om tiden, der bliver angivet, bare er et skud i tågen, og som kunde bliver man virkelig frustreret.

Jeg håber, I snart forbedrer jeres service, for maden er ellers god – men det her gør det svært at vende tilbage.

November 28, 2024

Utrolig ringe mad

Bestilte nachos og en kebab rulle som take away.
Nachos blev serveret i en metalbakke, hvor chipsene var fyldt i en stor bunke med smeltet ost og kylling ovenpå. Der var hverken salsa eller guacemole og kyllingen smagte af ingenting. En virkelig dårlig oplevelse.
Kebabrullen havde heller ingen smag

September 20, 2024

Ingen smag

Pizza smagte af slet ingen ting - og hvidløg eller andet kan slet ikke smages

Fanmde sur smiley her fra, pizzariaet kan slet ikke anbefales.

Føj en omgang.

July 17, 2024

Maden kom ikke

Bestiller online pizza og pomfritter kl 18.40 og det blev godkendt til levering 19.40. Da maden endnu ikke er kommet ringer jeg uden at kunne komme i kontakt med dem. Ringer de næste 3 timer nok 10 gange hvor telefon ikke bliver taget, og jeg er nødsaget til finde på anden løsning for maden kom ikke. Pengene bliver dog trukket den næst kommende hverdag. På ingen måde på iorden

June 29, 2024

Bedst pizza ever

Total lækker pizza , den bedste pizza jeg har fået i år ( jeg har nok fået 15 i år)
Flot rent lokale og fin betjening . Kommer helt sikkert igen

June 15, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Vi bestilt 3 pizzaer hvor da gik 1 Time…

Vi bestilt 3 pizzaer hvor da gik 1 Time 30 minutter hvor vi ringer til dem for at høre hvor langt de er med dem hvor vi får af vide de er på vej 45 minutter ringer vi igen hvor vi får at vide at da ingen pizza er til os

IKKE FØRST GAMG SKET FØR OS

Ingen anbefalene fra os

January 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Min børn og jeg bestilte 3 pizzaer Til…

Min børn og jeg bestilte 3 pizzaer Til udlevering klokken 17.00.
De sender en retur besked med hurtigst muligt. Forventer leveret senest 17.59!!
Forsøgte gange 3 at ringe derned uden held. 35 minutter senere, kommer 3 kolde pizzaer! Ingen ting om beklager forsinkelsen eller noget. Dog høflig udbringer. Men træls oplevelse!!

Sidste gang jeg bestille fra det sted! Fuldstændig uprofessionelt. Fair man bliver forsinket, men ring og informere om det.

March 5, 2023

Is this your company?