Tøndervejs Pizza & Restaurant Reviews

TrustScore 3 out of 5

2.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig lækker pizza god bund og noget af det vigtigste god kant kan kun anbefales og min veninde fik nogle nuggets virkelig skønne saftige indeni og sprøde uden på kan virkelig anbefale stedet... See more

Rated 1 out of 5 stars

Min børn og jeg bestilte 3 pizzaer Til udlevering klokken 17.00. De sender en retur besked med hurtigst muligt. Forventer leveret senest 17.59!! Forsøgte gange 3 at ringe derned uden held. 35 mi... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jeg er normalt rigtig glad for jeres pizzaer, som er super gode, men desværre er servicen virkelig dårlig. Jeg bestilte online og valgte “hurtigst muligt.” Systemet sagde først, at maden ville... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte nachos og en kebab rulle som take away. Nachos blev serveret i en metalbakke, hvor chipsene var fyldt i en stor bunke med smeltet ost og kylling ovenpå. Der var hverken salsa eller guacemo... See more

1. Restaurant
  2. Online Food Ordering Service
  3. Pizza Takeaway
  4. Take Away Service

Information provided by various external sources

Vælg menuer af Italiensk take away fra Tøndervejs Pizza & Restaurant i 6200; Bestil online, læn dig tilbage og nyd et velfortjent måltid!

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Min veninde og jeg købte en pizza og…

Min veninde og jeg købte en pizza og rulle kebab.
Pizzaen smagte ikke af noget, kyllingen var ikke stegt ordenligt, der manglede salt i pizzaen.
Rullekebab var heller ikke til begejstring, den var mere kold end varm, salaten var kold.

September 26, 2022
Rated 1 out of 5 stars

vi bestilte 2 rullekebab det tog over…

vi bestilte 2 rullekebab det tog over en time og vi havde stadig ikke fået vores mad min kæreste ringede til dem og sagde det var for dårligt og kom med en masse undskyldninger vi sagde at vi gir jer dårlige anmeldelser på just eat med det resultat at de annullerede vores ordre på trods af at de var betalt svineri kan ikke anbefales at bestille mad fra denne restaurant under alt kritik!

April 10, 2022

Bestilte 7 familie pizza lige

Bestilte 7 familie pizza lige, som de åbnede, til 3 timer senere. Spurgte til, om de var sikre pp de vsr klar til tiden, og det forsikrede de mig om, at de var. Da vi skulle ned at hente dem, ankom vi 15 min før, men til vores overraskelse, var intet igang med at blive lavet. Da vi sad med 22 sultne fodboldspillere kl 18.30, som havde været igang hele dagen og ventede på deres pizza. Vi kunne få en del levering kl 19.05, altså 35 min efter alle 7 skulle have været færdige, og skulle så hente de sidste 3 ca 25 min senere, hvilket vi besluttede os at gøre, da det ar en større ordre, og ville tage længere tid at bestille nye et andet sted. Se tilbage, så skulle vi have gjort det.
Så 1 time efter vi skulle have haft vores bestilling, og 2 køreture senere, kunne vi får alle vores pizzaer.

Sådan ringe en service, skal man virkelig lede længe efter. Jeg fandt den desværre her, og desværre ikke første gang.
Det var så sidste gang der blev handlet ved dem.

Igen sikke en ringe service og ufattelig dårlig måde, at håndtere det på.

April 5, 2022

Go kvalitet pizza

Go kvalitet pizza . Dejlig sted og sidde og spise med go service anbefaler dette sted.. smilende personale 😊

March 5, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Klart anbefaling go service .

Klart anbefaling go service .. jeg har ikke fået sådan en go pizza længe sprød og dejlig bund friske vare .. jeg har ikke andet og sige en perfekt pizza ..😊 det er ikke sidste gang jeg spiser her ..

March 3, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Bestilte pizza kl 17 til hurtigst…

Bestilte pizza kl 17 til hurtigst muligt. Der blev givet besked om at pizzaerne var klar til kl 18.. 35 minutter ekstra har jeg måtte sidde i restauranten og vente før det var færdigt.. simpelthen for dårligt, når de selv giver et tispunkt på hvornår de er færdig og så skal man sidde og vente yderligere i 35 min…
Utrolig dårlig service.

December 26, 2021

Dårlig service

Bestiller mad til 16.45, kl 17 var den ikke kommet endnu. Skulle ringe ind for at spørge hvornår de kom. Ca 10 minutter efter kommer de. Den ene pizza havde rå kylling på, den anden svømmer i vand. Virkelig ulækkert!
Skal aldrig bestille derfra igen.

November 29, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Vi har bestilt mad derfra flere gange

Vi har bestilt mad derfra flere gange. De fleste gange var maden mindst 40 min forsinket.
De andre gange har manglet tilbehøret, og denne gang finder vi en knogle fra en kylling i vores pizza.
Det er så sidste gang vi bestiller derfra. Det er fanme for ulækkert.

August 24, 2020
Rated 3 out of 5 stars

Uventet diarre

Lækker pizza, dog uventet diarre

Dejlig varm og frisk pizza, ikke noget der. Fik dog et ''diarre anfald'' efter 1,5 time efter jeg spiste pizzaen. Alt i alt en mindre god oplevelse

May 14, 2020

Is this your company?