Topentoppie Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

Written by the company

Bij Top en Toppie draait alles om kwaliteit en plezier! Wij bieden een uitgebreid assortiment van kwalitatieve dierenproducten en ontspanningsproducten voor een scherpe prijs. Wij geloven dat hoogwaardige producten voor iedereen toegankelijk moeten zijn, en we zijn er niet alleen tijdens de aankoop, maar ook daarna voor onze klanten. Of je nu het beste product voor je huisdier zoekt of de perfecte ontspanningstools wilt vinden, Top en Toppie staat altijd klaar met deskundig advies en ondersteuning, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je aankopen! Ontdek ook onze eigen merken: Happy Things met handige drinkfonteinen, SiaFoss voor ultieme ontspanning, Rio'Rea Aroma Diffusers voor een sfeervolle ambiance, en BabyWolkje met witte ruis machines voor een rustige nachtrust voor je kleintje. Bij Top en Toppie maken we jouw leven nét iets leuker!

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

9 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering en een goed product. De klantenservice is heel goed bereikbaar per chat.
Goede service.

July 27, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Wat een onwijs goede service

Wat een onwijs goede service! Automatische voerbak voor onze lieve kat gekocht maar kwam er niet helemaal uit hoe het instellen van deze voederbak ging. Ik werd echt super goed en snel geholpen zowel via de mail als app met duidelijke foto's waardoor de installatie goed verliep. Dus in 1 woord een TOP service

May 5, 2026

Top ervaring

Ik kreeg supersnel antwoord via de app op een vraag en ben goed op weg geholpen. Had de waterfontein ook supersnel binnen en ben er (en mn honden en katten ook) super blij mee. Grote inhoud is top en de prijs is ook nog eens heel interessant! Bedankt voor de service!!

February 10, 2026

Wat een goede service!

Wat een goede service!
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam!
Het pas bestelde losse pompje voor de drinkfontein van onze poes werkte niet goed (dacht ik….)
Na contact kreeg ik een zeer vriendelijke e-mail terug met uitleg dat het probleem misschien aan het sponsje lag. En inderdaad, het pompje werkte perfect echter het oude sponsje was verstopt waardoor het leek dat het pompje niet goed werkte.
Top en Toppie heeft ons daarna zelfs kosteloos 2 sponsjes aangeboden en toegestuurd. Super!
Wat fijn dat er nog bedrijven zijn die zo klantvriendelijk zijn!

December 15, 2025

Topservice

Ik had een draadloze drinkfontein besteld. Super handig ding. Hij staat in de keuken waar wij veel lopen dus de sensor pikt veel bewegingen op waardoor die iets sneller leeg is dan verwacht maar dat is logisch en goed te verklaren. Verder gewoon een topding en mijn kat vindt m geweldig. Had extra filters besteld die bij PostNL zijn kwijt geraakt maar ik kreeg gelijk een nieuwe set filters toegestuurd en er zat zelfs nog een kattenspeeltje bij. Kijk, dat is nog eens service!

September 10, 2025

Zenvo air XL luchtreiniger van Top & Toppies

Ik heb een Zenvo air XL luchtreiniger met WIFI gekocht. Een perfect apparaat. Jammer dat het niet compatibel is met Google Home, maar ook met de SmartLife app werkt het probleemloos. De bediening is kinderlijk eenvoudig. Een extra ster, die ik helaas niet kan geven, verdient de klantenservice. Ik had voor de aankoop een paar vragen. Die werden 's avonds (!), via WhatsApp, nog beantwoord. De levering was zeer snel.

July 10, 2025

Klantenservice

Ik had een drinkfontein via Bol besteld. De motor hiervan ging na 8 maanden al kapot. Contact gehad met de klantenservice en ik kreeg gelijk een nieuwe motor toegestuurd! Super fijne klantenservice!

June 17, 2025
Rated 5 out of 5 stars

De draadloze drinkfontein werkt goed, en Top service.

De draadloze drinkfontein werkt goed, echt ideaal dat je het overal kan neerzetten. Oplaadtijd is wat lang. Maar de service is echt hartstikke goed! Na 2 maanden kortsluiting gekregen in het oplaadstation, waarschijnlijk water in de accu gekomen. Na contact met Bol en Toppie gehad werd mij de zelfde dag een gratis nieuw apparaat gestuurd. Echt een aanrader dit bedrijf, prima producten en Top service.

May 20, 2025

The Trustpilot Experience