TopFund verkeert in moeilijke tijden. Het arbitage fons zit op slot, dus niemand weet waar je geld op dit moment is gebleven. Al hun personeel is verwijdert van hun website
See what reviewers are saying
Company details
Contact info
Langbroekerdijk A 26, 3947BH, Langbroek, Netherlands
- +31343725166
- info@topfund.nl
- topfund.nl
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
TopFund verkeert in moeilijke tijden
Rust&Rendement
Na decennia zelf belegd te hebben zocht ik een partij/vermogensbeheerder met een steady opwaarts rendement zonder grote drawdowns. Dat heeft Topfund mij de laatste jaren ook gebracht. Elke maand een plus van 1 cijfer achter de komma geeft rust en een mooi rendement van 6-8% p/j. Benaderbaar, maandelijks opneembaar, en gevestigd in Nederland maakt het een Top Fund.
Net rendement met relatief laag risico
Het Arbitragefonds is een fonds met een net rendement tegen een relatief laag risico. Dat is precies wat ik zocht met de lage rentes op je spaarrekening en het veel grotere risico op de beurs.
Daarnaast verlopen de contacten met de relatiebeheerder erg prettig.
Ik kan het Arbitragefonds van Topfund dan ook zeker aanbevelen voor beleggers die op zoek zijn naar een net rendement tegen een relatief laag risico.
Mij is gevraagd om een review te geven
Sinds 4 maanden ben ik participant in het Arbitragefonds en de voornaamste reden voor mij om hierin te beleggen is de rust die het mij geeft. Tot op vandaag de dag ben ik tevreden over zowel de prestatie en de communicatie die ik heb met mijn contactpersoon.
Voldoet aan mijn verwachtingen
Content met arbitrage fonds en prima communicatie
Ben een jaar geleden ingestapt in het…
Ben een jaar geleden ingestapt in het HFDT fonds omdat ik gecharmeerd was in de strategie van Topfund. Na een persoonlijk onderhoud besloten in te stappen. Na voor mij tegenvallende resultaten en na overleg (wat ik als prettig heb ervaren) zonder kosten mijn partipaties kunnen omzetten naar het Topfund Arbitrage fonds. Tot op heden een goede beslissing. Ik blijf het HFDT fonds volgen omdat de visie en strategie vanndit fonds ondanks de tegenvallende resultaten mij aanspreekt. Benaderbare en enthousiaste fondsbeheerder.
Gouden bergen uit het verleden…
Gouden bergen uit het verleden garanderen -/-20% binnen een jaar…… Slechte resultaten van HDFT fonds en zeer slechte onvolledige communicatie. Teveel “dezelfde” slag mensen (ex AA bank) en het duurt veel te lang voordat, bij uittreden, resterende gelden worden overgemaakt. Wat een slechte ervaring!
Topfund HFDT is een slecht product met…
Topfund HFDT is een slecht product met een manager die telkens niet de waarheid zegt.Hij belooft van alles maar niets kan worden waargemaakt. In één maand zelfs 21% verlies en daarna beloven dat dit inn4 maanden zal worden ingehaald. Niet dus met nog meer verlies.Nooit niet doen dat Topfund.
Oei dat doet pijn
Oei dat doet pijn, het bericht van 21 Aug. 2021.
Bij mij is ook na 2 maanden reeds een fors verlies geleden, terwijl alle beurzen positief scoren. Is er iets zoals een "stop loss" en hoe kan men eventueel weer (snel) uitstappen?
Tot nu toe goede ervaringen
Tot nu toe goede ervaringen. Ben net begonnen met ze. Wat ik goed vond is de snelle reactie. Nu valt DeGiro natuurlijk niet te vergelijken maar dat is tegenwoordig echt een drama met reactie en de kwaliteit van hun platform met vaak verkeerde koersen en een rampzalige helpdesk. Dit is een ander soort bedrijf maar ook een financiele instelling. Tot nu toe happy.

Gedegen informatie gekregen
Gedegen informatie gekregen, snelle afwikkeling, mooie vooruitzichten en goed gevoel over bestuurders en directie
zorgden voor mijn deelname. Denk hier een goede belegging
mee gedaan te hebben, ik wens Topfund succes.

Reply from Topfund B.V.
Van te voren heb ik mijn research…
Van te voren heb ik mijn research gedaan naar de verbonden partijen van Topfund. Topfund is hier goed uitgekomen.
participanten krijgen ook regelmatig update over ontwikkelingen.
Ik heb alle vertrouwen in deze beleggingsonderneming.
SSC Kuijer

Heb goede ervaring met Topfund
Heb goede ervaring met Topfund. Snelle uitbetaling van het dividend.

Reply from Topfund B.V.
Ik ben zeer to the point geinformeerd
Ik ben zeer to the point geinformeerd. Derhalve heb ik tot dusver het volle vertrouwen in de gedane investering.

Correcte en duidelijke communicatie
Correcte en duidelijke communicatie. De aan Topfund verbonden personen geven mij veel vertrouwen. Ik heb vandaag obligaties gekocht.

Reply from Topfund B.V.
Correcte afhandeling na mijn aanvrage
Correcte afhandeling na mijn aanvrage. Het spreekt vertrouwen uit voor de toekomst.

Reply from Topfund B.V.
Eerste indrukken met Topfund zijn goed
Alle eerste indrukken met Topfund zijn goed. Snelle en adequate communicatie. Resultaten liggen nog in de toekomst, maar de onderbouwing van het te verwachten rendement ziet er goed uit.

Goede indruk
Ik ben op zoek naar beleggingsmogelijkheden met een goed rendement en aanvaardbare risico's. Bij de obligaties van Topfund denk ik dat dat het geval is. Gebaseerd op de professionele aanpak en communicatie over het product.

Ik koop regelmatig obligaties
Ik koop regelmatig obligaties om nog iets van mijn geld te maken. Bij Topfund zijn de hoge rente, het lage minimum bedrag en de afzienbare termijn van 3 jaren een grote plus om in te stappen.
De administratieve afhandeling is tot nu toe zeer eenvoudig en snel.
A.W. Blom

Reply from Topfund B.V.
Ik heb obligaties gekocht van Topfund…
Ik heb obligaties gekocht van Topfund omdat ik geloof in de bedrijfsstrategie van Topfund om gebruik te maken van algoritmen bij het aanbieden van een beleggingsfonds, waardoor maximale vermijding van risico's.
Bovendien is de organisatie, management en toezicht professioneel gestructureerd en is ervaring, kennis en inzicht volop aanwezig in Topfund.
Sedert mijn kontakten met Topfund, heb ik de ervaring dat klantenservice, bereikbaarheid en openheid belangrijke kenmerken zijn van deze organisatie.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.