Super service! Deres kundeservice er topklasse. De responderede lynhurtigt på email, fulgte selv op på retursag og generelt yder en god service!
See what reviewers are saying
Købte et Penn Slammer 360 på fødselsdagstilbud til 499,- (nu pris 699,-). Hjulet var behæftet med fejl, hvor jeg mistede endegrej og line. Fik hjulet ombyttet til et Shimano Sedona - fødseldagspris 39... See more
Company replied
Havde købt en fiskestang og været meget tilfreds med kvalitet, levering og hurtig forsendelse. Desværre knækkede stangen i yderste led (4delt) allerede efter kort tid til min store overraskelse i e... See more
Min kone bestilte savage gear beklædning i første omgang. Fik det leveret hurtigere end vi regnede med. Så super service herfra. Et par dage efter bestilte hun støvlerne til sættet. Endnu engang... See more
Written by the company
Stort udvalg i alle de kendte mærker som Shimano, Simms, Hardy, Sage, Abu Garcia, Berkley, SavageGear, Daiwa, Ron Thompson, Patagonia, Guideline og mange flere. Vi findes både som webshop og fysisk butik, så uanset om du vil handle online eller fysisk, så er vi klar til at hjælpe dig.
Kalundborgvej 88, 4200, Slagelse, Denmark
- Support@topgrej.dk
- topgrej.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Hurtig levering - og returbehandling :-)
Hurtig og effektiv levering - Og lige så hurtig og effektiv returbehandling da det viste sig at varen ikke passede mig. Kundeservice svarede hurtigt og guidede mig igennem processen
5 stjernet service
Super service!
Ejer
Ejers opførelse virker bedrevidende og kommer med trusler vedr reklamation

Reply from Topgrej
Mange tak Claus de 4 purpel DA lander…
Mange tak Claus de 4 purpel DA lander i dag , nemt bestilling , hurtig levering perfekt . Vh Thierry :-)
Kl 13.13 gik bestillingen igennem
Kl 13.13 gik bestillingen igennem, kl. 13.26 var bestillingen pakket og klar til forsendelse. det er simpelthen for langsomt..... ro på, det en joke!
Hurtig behandling af bestillinger. Det kan næsten ikke gøres hurtigere, og det er ikke første gang jeg har oplevet dette.
Virkelig god service i forbindelse med ombytning af et produkt til et andet
Der var en del på min fiskestang der…
Der var en del på min fiskestang der knækkede skulle blot sende et billede og fik en ny del
Fremragende og personlig service
Fremragende og personlig service – jeg handler her igen!
TopGrej.dk leverede en service ud over det sædvanlige! Jeg havde et problem med min Savage Gear-stang, og de tog straks fat i sagen. Ikke nok med at de fik en ny bunddel på vej fra producenten – de sendte også en reservedel fra deres eget lager med det samme efter at de havde fået positiv tilbagemelding fra Savage Gear
Deres opfølgning var både hurtig og kontinuerlig. Jeg følte mig hele tiden informeret og godt hjulpet – og det hele blev gjort med en personlig og imødekommende tone, som man sjældent møder.
TopGrej.dk får mine varmeste anbefalinger – jeg handler helt sikkert her igen!
Rigtig god oplevelse!
Jeg købte en rigtig lækker jakke i shoppen, der desværre viste sig at være for stor til mig. Der var ingen problemer med ombytning til en mindre, deres kundeservice var lynhurtig og meget behagelig, og de sendte den nye jakke afsted samme dag, som de modtog den returnerede jakke. Nu har jeg den dejlige jakke i den størrelse, der passer mig bedst og jeg er meget glad for handlen og den gode service, de ydede. Tusind tak!! :-)
Tiptopgrej…
Har været inde i forretningen en håndfuld gange og fået gode varer til fair priser med hjem.
En bestilling af en Geoff skjorte gik i kludder pga misforståelser, men ingen sure miner og ingen problemer. Kan kun anbefale TopGrej.
Der bliver ikke givet noget ekstra.
Jeg købte fiskegrej for 4100kr og spurgte om de kunne spole lidt fletline på uden beregning nu hvor jeg havde brugt så mange penge. Fik et langt mailsvar tilbage om hvorfor det ikke kunne lade sig gøre da delene alligevel var på tilbud.
Jeg synes det er nærigt og dårlig forretningsforståelse. Men dem om det.
Jeg køber ofte spontant lidt grej, men kommer da til at gå uden om den butik fremadrettet. 100kr sparet for dem er nu en kunde mistet. Min kammerat som også lige er begyndt at fiske er ved at kigge på opgraderinger. Jeg ved det godt hvor jeg ikke peger ham hen.
De har leveret mine ting som de skulle så ingen klager der.

Reply from Topgrej
Kompetente medarbejdere.
Altid høflig og meget kompetent betjening, uanset hvem man får fat i, i butikken. Altid en fornøjelse.
Bestilte varen fredag formiddag og fik…
Bestilte varen fredag formiddag og fik den leveret under 24 timer senere 💪👍
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Carina og Jim fra kundeservice ⭐️ handledygtige medarbejdere med en hurtig og effektiv kommunikation. Kan varmt anbefale at handle her 🥰
Go og hurtig kommunikation
Go og hurtig kommunikation, ang at jeg havde glemt et bestemt blink på min første ordre. De tilbageholdte min første ordre ....indtil jeg havde lavet en ny. Det sendte de så sammen 👍
Hurtig hjælp.
Vores pakke var blevet udleveret til en anden hos pakkeshop - Og de var ikke til meget hjælp med at finde den.
Heldigvis tog Topgrej over med det samme vi henvendte os til dem, og sendte os nye varer.
De er allerede modtaget nu og vi er meget tilfredse.
Desværre der det jo først når ting går galt at man finder ud af om det firma man handler med er et ordentligt firma. Og det er klart her Topgrej få sine 5 stjerner.
Tak fordi I handlede hurtigt.
God hjemmeside der viser kategorier…
God hjemmeside der viser kategorier indenfor fluer (kyst sø o.s.v ) og de har Nordiske fluer og ikke de der amerikanske udvalg.
Hurtig levering og rigtig gode priser.
Alt i alt en god butik.
Reklamations behandling
Efter jeg selv havde lave 2 fejl ved først at rykke TopG for svar på mail, men fandt ud af den var i min "spam" var de venlige at sende mail igen :-) Derefter sendte jeg våde vadestøvler som de tørrede for mig og gjorde dem rene ( de mangle nok lidt i at være super rene ), og nu sender de nye støvler da reklamationen var godkendt, det kalder jeg SUPER god service, derfor handler jeg hos TopGrej :-) Tak fra en yderst tilfreds kunde.
Den bedste service
Jeg bor i jylland, og handler altid i butikken i Slagelse nå jeg er 'hjemme' på Sjælland. Jeg har haft en reklamationssag på en Savage Gear fiskestang købt hos dem, som desværre bliver ved med at være i udu. TopGrej har været fantastiske hele vejen igennem, og endda sendt erstatningsdele til stangen med post til Aarhus to gange. Jeg kan kun anbefale at købe fra dem. De er der når tingene svigter, og giver gode råd i butikken.