1. Hypnotherapy Service

Written by the company

Hypnoterapi der hjælper børn og voksne til at ændre uhensigtsmæssige følelser, vaner eller adfærd. Hypnose kan også hjælpe dig i at få det maximale ud af dit talent indenfor sport, karriere og uddannelse

4.1

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Søvnproblemer

Jeg fik 1 gang hypnose hos Janne, og tvivlede på det kunne hjælpe mig. Efterfølgende er min nattesøvn forbedret, med mere ro og afslappethed, hvilket er en stor lettelse.
Janne opleves meget professionel , rolig og sympatisk

February 26, 2026

Hej Else
Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at have kunne hjælpe dig.
Bedste hilsner Janne, Tophypnose

Rated 5 out of 5 stars

Tophypnose er for mig et sted

Tophypnose er for mig et sted - hvor jeg - i trygge omgivelser- får mulighed for se på egne uhensigtsmæssige vaner, mønstre og andre problematikker.
Jeg har gentagne gange igennem cirka 15 år opsøgt Janne.
Jeg er blevet ved med at komme igen, fordi jeg oplever, at Janne med alle hendes mange kompetencer, nærvær og empati, - hjælper mig med at få forholdt mig konstruktivt og udviklende ift. Aktuelle problemstillinger.
Jeg vil uden tøven - og uforbeholdent anbefale dig at kontakte Janne, hvis du har brug for hjælp/sparring mht. Ting i dit LIV.....

November 6, 2025

Reply from Tophypnose

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 💚
Kærlig hilsen Janne

Rated 1 out of 5 stars

Jeg betalte 1500,- for et rygestop og…

Jeg betalte 1500,- for et rygestop og gik ind til behandlingen med et åbent sind, jeg fulgte anvisningerne fra Janne til fulde. Behandling havde absolut ingen effekt og kan sidestilles med en drømmerejse eller en visualisering. Jeg kontaktede efterfølgende Janne og bad om refusion hvilket der ikke kunne være tale om, men hun tilbød en ny behandling som efter min mening vil være spild af både min og hendes tid.
Alt i alt en rigtig ærgerlig oplevelse, spar dine penge 💰 og brug dem hellere på evidens baserede rygestop preperater.

August 25, 2025

Hej Rolf
Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at du ikke lykkedes med dit rygestop som faktisk 90% gør med første hypnose hos mig. Derfor synes jeg det er lidt ærgerligt at du ikke vil tage imod mit gratis tilbud om en ny hypnose. Håber det lykkedes for dig på anden måde.
Bedste hilsner Janne
www.Tophypnose.dk

Kan varmt anbefales

Jeg er virkelig overrasket over hvor godt det virker. Fra at tænke på mad i de fleste af mine vågne timer, til i dag hvor jeg spiser normalt, og jeg føler ikke jeg mangler noget! Fik også hjælp til at huske at være i nu'et, hvilket også har hjulpet mig. Så tøv ikke med at prøve dette😊

May 6, 2025

Hej Flemming
Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er sikker på at den er med til at hjælpe andre der overvejer at få hypnose for lignende udfordringer. Nyd din nye livsstil 😃
Bedste hilsner Janne

Rated 5 out of 5 stars

Det var en vild oplevelse at besøge…

Det var en vild oplevelse at besøge Janne. Hun kan virkelig sit kram! Jeg fik en hypnose, og allerede nu, efter første behandling, har jeg mærket en kæmpe forskel 🎉
Jeg giver hende en kæmpe anbefaling!

April 30, 2024

Hej Rikke
Tusind tak for de meget fine ord og at du vil dele din oplevelse 😊
Kh Janne

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har kæmpede med depration og stress…

Jeg har kæmpede med depration og stress siden oktober og har været ved utallige psykologer for at komme oven på igen uden nogle virkelig. Men en omgang hypnose ved Janne hjælp ved første omgang. Super dejligt sted at være hvor man føler dig tryk i hendes omgivelser og Janne er bare super dygtig til sit arbejde.

March 20, 2024

Hej Malene
Tusind tak for at du vil dele din oplevelse med hypnoterapien. Jeg er virkelig glad for at have kunne hjælpe dig ud af depression og stress. Det er noget ca. hver 4 kommer ud for på et tidspunkt men der er heldigvis gode muligheder for at få et godt liv igen. Ønsker dig alt det bedste.
Med venlig hilsen Janne www.Tophypnose.dk

Top med Tophypnose

Min kæreste og jeg bookede hver vores session, i håb om at få ændret vores afhængighed af slik, chips og andre usunde vaner.
Følelsen af hypnose overgik vores forventninger og Janne var så dygtig og nem at snakke med.
Vi fik et par enkelte stykker slik dagen efter da vi havde en slikskål der ikke var tømt, den blev heller ikke tømt af de par enkelte stykker og resten røg ud. Siden har vi ikke rørt slik, det er grøntsager til alle måltider og sodavand er erstattet med vand.
Vi mærker en så stor forandring i vores mentalitet, mad og slik er ikke længere det der styrer vores hverdag, en vanvittig dejlig befrielse!
Vi kan definitivt anbefale Janne!

February 15, 2024

Hej Carsten
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Stort tillykke med jeres nye livsstil, jeg er meget glad for at have kunnet hjælpe jer.
Venlig hilsen Janne

Top Top klasse

Jeg vil klart anbefale tophypnose ved Janne jeg havde været inde på hendes side flere gange og nu skulle det prøves min sukkertrang skulle bare væk og det har hun hjulpet mig med efter jeg har besøgt Janne har jeg ikke tænkt på slik og det må jeg sige at bare jeg gik til købmanden så røg der altid noget i kurven men nej ikke det mindste har jeg haft lyst til så ja jeg vil klart anbefale Janne hun er dygtig og hun lytter til sig og god til at forklare det hele så gi hende et kald hvis i har brug for hjælp med noget og 1.7 kg er der smidt de første 9 dage glæder mig til flere minus kilo

March 14, 2023

Hej Morten
Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er dejligt at have kunne hjælpe dig igang med din nye livsstil- stort tillykke herfra 😃
Kh Janne

Rated 5 out of 5 stars

Tryghed og tillid mærkes med det samme…

Tryghed og tillid mærkes med det samme hos Janne. Hun er desuden omsorgsfuld, forstående, aktiv lyttende og meget empatisk. Hendes professionalisme (med base i mange års kurser samt erfaring som behandler og terapeut) afspejler sig i et dedikeret og grundigt arbejde.

Står du med udfordringer, vil jeg klart anbefale at du orienterer dig på hendes hjemmeside (tophypnose) samt kontakte Janne. Under samtalen vil du allerede mærke Jannes faglighed og tilstedeværelse.

Forløb hos Janne Lorentzen kan kun anbefales.

August 14, 2022

Reply from Tophypnose

Tusind tak for den fine anmeldelse, Cristina. Jeg er rigtig glad for at have kunne hjælpe :)
Kh Janne, Tophypnose

Jeg har været ved Janne 2 gange

Jeg har været ved Janne 2 gange. Det har været LØSNINGEN for mig, jeg har fået nogle problemer til at “forsvinde” ud med havets bølger, og så har jeg fået lyst til at spise mindre og mere sundt. Jeg startede med 1. Behandling den 03.01.22, og idag 06.02.22, viser vægten minus 5 kilo 😊. Det er fantastisk, ingen tællen kalorier, blot lyst til mindre at spise, ingen “sukkertrang”, og mere lyst til at røre mig. Pia

February 6, 2022

Hej Pia
Tusind tak for at du vil dele dine resultater og stort tillykke med din nye livsstil 😃

Rated 5 out of 5 stars

Hypnoterapeutisk forløb ved Tophypnose - Janne Lorentzen hjalp mig med mine angst og fobi problemer

Jeg har været i et hypnoterapeutisk forløb ved Tophypnose hos Janne Lorentzen, pga angst og fobi problemer. Med det samme, følte jeg en stor tryghed og tillid til Janne, både som behandler og som menneske. Hun er meget omsorgsfuld, lyttende og empatisk. Hun er en meget dygtig og professionel behandler, der samtidig har mange erfaringer i rygsækken. Janne er meget ansvarsbevidst og grundig i sit arbejde som terapeut og behandler. Hun har en bred viden og en høj faglighed. Sidst men ikke mindst, er hun utrolig sød, og altid meget forstående, overfor de udfordringer man end måtte komme med. Efter KUN nogle få behandlinger hos Janne Lorentzen, er mine angstproblemer væsentligt aftaget, og min dagligdag er blevet meget mere overskuelig. Jeg kan derfor på allerbedste vis, videregive min anbefalinger til et hypnoterapeutisk forløb hos Janne Lorentzen. Mvh Eva

December 16, 2021

Fantastisk sted

Virkelig en tur værd! Jeg er så glad for, at jeg kom ud til Janne. Hun er dygtig og et utroligt behageligt menneske. Efter mine besøg hos hende, går jeg altid derfra med indre ro og ny energi 🙏🏼

November 23, 2020

Take a closer look