Topsushi Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Meget lækkert kvalitets sushi

Meget lækkert kvalitets sushi.
De laver dem ikke med et bjerg af ris- men meget passende. Det var dressingen på Ebi Tempura også.
Jeg mødte super søde og venlige mennesker, da jeg skulle hente min sushi i Hvidovre ved Friheden Centret.
De var så flinke at tage min soya, ingefær og wasabi ud af posen- og lod mig kun betale for sushien, da det andet automatisk fulgte med.
Jeg vil helt klart anbefale dette sted.

May 2, 2026
Rated 3 out of 5 stars

I skulle til at få jer nogle…

I skulle til at få jer nogle papirsposer. De der stofposer man får sin sushi i er totalt miljøsvineri.
Derudover bør i gøre det muligt at fravælge posen også ved online køb. Det er ikke, som mange ellers fejlagtigt tror, ulovligt at lade folk fravælge posen. Loven siger blot i ikke må give poser væk gratis.

August 31, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Skuffet.

Skuffet.
Vi bestiller via just eat. En halv time efter kommer vores mad, dog er det kun halvdelen der kommer, så jeg ringer til stedet som fortæller at de har leveret. Ja men under halv delen af hvad jeg har betilt er kommet. Kan høre i telefon der bliver grint og derefter for jeg af vide at charføren har glemt min mad i bilen...
Maden var lidt trist og meget forskellige størrelser

August 1, 2025

Lækkert mad

Vores foretrukne sushi sted i Hvidovre.
Bestiller altid online og henter selv.
Lækkert mad ⭐⭐⭐⭐⭐

January 16, 2025

God kundebetjening

Bestilte på just Eat.
En halv time før blev vores ordre annulleret jeg bliver ringet op. Der er gået en maskine istykker
Lige efter banker det på døren. De kommer med noget andet end det vi havde bestilt men gratis som plaster på såret. Så god kundebetjening

March 26, 2024
Rated 1 out of 5 stars

I skal aldrig bestille sushi fra dette…

I skal aldrig bestille sushi fra dette sted, har nu stået og kigget i butikken og gentagende gange har hun stået og snottet i deres skralde spand og hostet som en gal uden hverken at spritte eller holde sig for munden. Føj aldrig har jeg oplevet noget ligende.

March 1, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Smagte virkelig dårligt

Smagte virkelig dårligt! Og slet ikke frisk. Generelt bare virkelig dårlig mad og råvare. Det er det værste sushi vi har fået men den havde fået 4,7 ud af 5 stjerner på justeat hvilket man så bestemt ikke kan regne med!

October 21, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Super ærgelig oplevelse

Vi har bestilt mad fra Top sushi to gange.
Første gang var ubeklagelig og rigtig udemærket sushi.
Anden gang var der mangler i den leverede mad samt maden var 20 min forsinket. Vi har forgæves forsøgt at komme i kontakt med top sushi både pr telefon og pr mail, hvilke begge ikke er tilgængelige eller bliver afvist.
Super ærgelig oplevelse!!

April 4, 2021

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look